האם זה חלום ???

• פותח הנושא qqqq
  • פורסם בתאריך

qqqq

New member
האם זה חלום ???

שלום, אני לומד בתיכון ותמיד יש לי בעיות לקום בבוקר מוקדם. שבוע שעבר חבר שלי לימד אותי שיטה איך להרדם טוב יותר. הוא אמר לישון על הגב ולדמיין כאלו חלקים בגופי נעלמים לאט לאט. עשיתי את מה שהוא אמר שבוע שעבר, ואז אחרי שהרדמתי את כל גופי חוץ מהראש התחלתי פתאום להרגיש חום מאוד מאוד גבוה, ואז למרות שהייתי בהכרה מלאה, חשבתי אולי יש אש על המיטה בה אני ישן או משהו דולק בדירה ואז קפצתי. יש לציין שבשניה הראשונה שחזרתי להזיז את הגוף הרגשתי כאלו הוא ממש היה רדום ועררתי אותו. אתמול ניסיתי לעשות את זה שוב ואז הרגשתי את אותה הרגשה בדיוק כמו בפעם הקודמת. חום גבוה מאוד, אבל עכשיו הבנתי שזה חלק מהתהליך והמשכתי לישון. פתאום כל החום עבר והרשתי כאלו אני איזה ניילון שיורד מהגוף לאט לאט. בהתחלה חשבתי שזה חלום, אבל בסוף אחרי שיצאתי מהגוף ראיתי את החדר מלמעלה. ראיתי גם את עצמי ישן ממש, ולא הבנתי מה קורה כי גם הצבעים היו שונים. מה שהיה יותר מוזר הוא, שכל מקום בחדר שרציתי ללכת אליו. (היה רק אחד) פתאום נהייתי שם, ללא צורך ללכת. ואז כלכך נבהלתי שפשוט רציתי להתעורר, ואז הרגשתי איך אני עוד פעם ניילון שחוזר לגוף. ברגע שהכל חזר ממש קפצתי והיה לי דופק מאד גבוהה. אני חושב שגם שבוע שעבר אחרי שהפסקתי כשהיה לי חם, עלה לי הדופק משמעותית. האם זה חלום או משהו מעל זה??? אני מפחד לנסות את זה שוב! תודה.

wee man

New member
תגובה+שאלות

מה שחווית זה לא חלום, זה חוויה חוץ גופית (חח"ג) או בשם אחר: מסע אסטרלי מה שעברת עד אז היה תהליך שנקרא ווילד. בעיקרון, אתה עובר תהליך זה בכל יום כשאתה הולך לישון רק אתה מאבד את המודעות שלך אז אתה לא זוכר את זה שזה קרה. כשאמרת שהרגשת שאתה צריך להעיר את הגוף, זה בגלל שהגוף שלך היה במצב של שיתוק, שגם זה דבר מובן. את התהליך הזה רבים מנסים לעבור (לשמור על מודעות) והרבה פעמים ללא הצלחה. אני מבין שזה פעם ראשונה זניסית דבר כזה אז כנראה זה אצלך טבעי (פעם ראשונה ששמעתי על מישהו שחווה חח"ג טבעי) וזה דבר טוב שרבים מנסים. אין לך ממה לפחד בכלל כי כאשר אתה מחוץ לגוף אתה יכול להגיע לאן שאתה רוצה, בלי להיות שם, רק התודעה שלך הולכת לשם ואתה יכול לראות דברים שקורים כרגע בכל מקום! בשניה שאתה רוצה לחזור לגוף אתה יכול לחזור אז אתה לא צריך לפחד. קיבלת מתנה לפי דעתי שאתה יכול לחוות דברים כאלה בצורה קלה ופשוטה (רוב האנשים צריכים לעבור דרכים מסובכות יותר) יש לי גם כמה שאלות אליך: דמיינת שאתה מעלים את הגוף, באיזה סדר של חלקי הגוף? האם הרגשת את הגוף נעלם? כמה זמן לקח לך עד שהגעת להרגשה הראשונה (של החום אמרת אם אני לא טועה)? כמה זמן לקח לך עד שיצאת מהגוף?? האם התרכזת במשהו מסויים כשעשית את זה?? יש כאן הרבה אנשים שמבינים בתחום יותר ממני (אני עוד לא הצלחתי חח"ג) אז אם אני טועה, תתקנו אותי הדבר העיקרי שרציתי להגיד זה: אל תפחד, קיבלת מתנה שהרבה היו רוצים שתהיה להם, תנסה להגיע למצב זה שוב ולהנות, לא לפחד, כי אתה יכול להגיע לכל מקום אם רק תחשוב עליו ובשניה שתרצה, תוכל לחזור לגופך מקווה שעזרתי ושתוכל לענות לי על השאלות שלך ינון

qqqq

New member
תשובות

קודם כל תודה. זה אכן פעם ראשונה שאני מנסה דברים כאלה. א) דמיינתי שאני מעלים את הגוף בסדר הבא: בהתחלה את קצה הרגליים ולאט לאט עליתי עד שהגעתי לבטן. ואז עברתי לכפות הידיים. את הבטן היה לי קשה לדמיין נעלמת בגלל הנשימה. וגם הידיים שלי היו על הבטן, אבל הפסקתי להרגיש אותם אחרי שהם נרדמו. אחרי שלא הצלחתי להעלים את הבטן פשוט דמיינתי שיש לי רק ראש ולאט לאט הבטן נעלמה. ב) לא הרגשתי את הגוף נעלם (לא הבנתי באיזה שלב). אני תמיד חשבתי שאני בהכרה מלאה. ג) למען האמת אין לי מושג כמה זמן זה לקח. אני מעריך שזה לקח בערך שעה וחצי. ד) לא התרכזתי בכלום, התרכזתי רק בדימיון איך גופי נעלם. עכשיו נזכרתי הפרט נוסף, בפעם השניה ממש שניה לפני שהרגשתי כאלו אני ניילון, שמתי לב שראשי התחיל ליטות הצידה כי אני נרדם. כלומר, בגלל שישנתי על הגב והראש היה כלפי התקרה, הוא נטה הצידה. (מייד אחרי החום). בברכה. אבי.

qqqq

New member
תשובה ששכחתי

שכחתי תשובה אחת... אחרי שהרגשתי את החום והרגשתי כאלו אני ניילון התחלתי לצאת מהגוף. התהליך הזה היה ממש מהר (אני מעריך 5-10 שניות). זה לא היה במהירות שווה בכל המקומות, כלומר, ברגליים זה יצא ממש מהר. אבל זה כאלו "נתקע" למשך כשניה בחזה ואז עלה לראש ויצא. אבי.

Variety

New member
מדהים! (שאלה)

באיזה שעה בערך ניסית את זה? ואיך ישנת באותו היום? לילה? חלומות פז, Variety-

qqqq

New member
תשובה

באותו לילה ישנתי די מוקדם מהרגיל. הייתי לבד בבית, וישנתי בצהריים בערך שעה אחד. (אחרי הארוחה) למען האמת לא הייתי כל כך עייף, אבל חשבתי שאצליח לארדם ואז לא אהיה עייף למחרת. (למה כולם כל כך מתעניינים בזה???)

Variety

New member
אני אסביר לך למה כולנו מתעניינים...

...בחוויה הזאת שלך: אולי נבין ממה שאתה עושה, מהדרך בה אתה חושב (שלפי מה שאתה מתאר - היא פועלת), ואז נצליח להכנס לחלום צלול או לחח"ג בעצמנו. כרגע אני משתמש בשיטות אחרות שפחות טובות, והשיטה בה אתה משתמש, של להרדים את הגוף פועלת ואני (ובטח גם אחרים) רוצים לנסות את הדרך שלך (לדמיין שמעלימים את הגוף למשל). אתה צריך להבין את הפוטנציאל של חלומות צלולים - אתה נמצא בעצם במוח שלך, במצב שבו שהתת-מודע נגיש בצורה מודעת בתוך עולם שכולו בעצם מייצג את עצמך. אתה יכול לגשת לזכרונות עתיקים, לחשוב בצורה הרבה יותר מהירה וטובה ועוד המון... לכן, אני מאוד מתעניין בדבריך. ואני אשמח לקרוא חוויות נוספות שלך, איך אתה מתקדם עם זה... חלומות פז, Variety-

דנה^^

New member
ווווווווווואווווווווווו!!!!!!!

חוויה חוץ גופית.. מאז ששמעתי על זה זה נשמע לי מדהים, ועכשיו התיאור שלך- וואוו.. אתה יכול לספר ולפרט יותר עד כמה שאתה יכול? איך בדיוק מדמיינים את הגוף נעלם? אתה כאילו "מוחק" חלקים? וואוו אני חייבת לנסות... כמו ש"wee man" כבר אמר אין ממה לחשוש, ואם תגיע לזה שוב אז תספר מה היה.. אני ממש סקרנית. בהצלחה!!

qqqq

New member
תשובה.

אני אנסה לפרט הכל מהתחלה עד הסוף... חבר שלי אמר לי לדמיין את הגוף נעלם. מה שאני גמיינתי זה כאלו חלקים "מתאדים" בהתחלה כאלו קצות האצבעות ברגליים נהיות מעיין אדים ונעלמות. (כך חשבתי שהוא מתכוון). יש לציין, שתוך כדי דימיון שאבר מסוים נעלם אני הרגשתי שם את הדופק (באותו אבר) אחרי שהרגשתי כאלו אין לי כפות רגליים המשכתי הלאה... דבר נוסף הוא, שגם אחרי שכבר הגעתי לידיים ולא הרגשתי את הרגליים מדי פעם בכל אופן הרגשתי איקצוצים ברגליים לשניה שתיים. כך שזה לא היה מורדם באופן מוחלט. אחרי שהרדמתי את הידיים (ההרגשה כאלו הידיים כרותות) ניסיתי להרדים את הבטן. אבל כמו שהזכרתי לעיל הידיים שלי היו על הבטן(רק כפות הידיים) זה קצת הפריעה לי. וגם בגלל הנשימה הבטן כל הזמן עולה ויורדת, אז פשוט דימיינתי כאלו אני רק ראש. (לא הצלחתי לדמיין את הבטן "מתאדה"). אחרי כמה רגעים הרגשתי כאלו גם הבטן נעלמה. ואז ניסיתי להעלים את הראש. אני ניסיתי את זה הרבה זמן, ואז פתאום הרגשתי חום מאוד גבוה. (בפעם הראשונה, למרות שהייתי בהכרה, חשבתי שיש אש במיתה בה אני ישן) ואז כל החום עבר בהדרגתיות. הרגשתי שהראש שלי נוטה הצידה (הבנתי שאני נרדם) ואז בסוף הרגשתי כאלו אני "מתקלף" מהגוף. ההרגשה זה כאלו כאלו יד עוברת עלי בכל מקום שאני יוצא. (לא הרגשה מיוחדת) אבל אחר כך פתאום ראיתי את עצמי ישן (זה מאוד מראה מוזר). ואז ניסיתי ללכת למקום אחר בחדר, איך שחשבתי על זה, מייד הייתי שם. הסתכלתי משם על עצמי ונורא נבהלתי כי גם הצבעים לא היו רגילים. הכל הראה לי שונה ומפחיד. כשרציתי להתעורר (כל הזמן הרגשתי כאלו אני בהכרה מלאה) פשוט קמתי. הרגשתי איך אני פתאום שוב חוזר לגוף (זה לקח בערך שניה) וממש קפצתי מהמטה. הדופק שלי היה מאוד גבוה ולא הבנתי מה עבר עלי. אבי. נ.ב: אני אנסה לעשות זאת שוב השבת (לא מבטיח שיהיה לי האומץ)

דנה^^

New member
וואיי נשמע מדהים + בקשה-

פליייייייייייז תנסה שוב.. זה ממש לא קשור לאומץ (טוב אני בטוחה שזה מפחיד) אבל רק אם תנסה את זה שוב ושוב אז תתרגל לזה.. זה נשמע כל כך מדהים..

Variety

New member
זה הפחד מהלא נודע. תתגבר על זה!

בחוויה הכי מפחידה שהייתה לי בדבר דומה, החלטתי שאני לא מפחד ומתקדם הלאה אל עולם לא מוכר עם המון פוטנציאל --> ואני צריך לממש אותו (כמו שכל המורים אמרו לי כל השנים :) נ.ב. יש לך אי סי קיו? חלומות פז, Variety-

Variety

New member
תגובה

היי qqqq, מה שאתה מתאר נשמע לי כמו חוויה חוץ גופנית או פשוט חלום צלול שאתה בחדר שלך. מה שתארת זו חוויה של כניסה לחלום מערנות או בעברית צחה: WILD - Wake Induced lucid dream. אני מציע לך לקרוא ב"מאמרים על חלומות צלולים ובאתר של אלון ברמן "קישורים" שם תמצא לדעתי מידע שיענייו אותך. אין לך מה לפחד לנסות את זה שוב. אני ניסיתי כמה פעמים WILD, והרגשתי תיאורים דומים. אומנם לא הצלחתי בכזאת קלות להכנס לחלום, אבל הרגשתי המון סממנים דומים. אחרי שתקרא את כל מידע הזה אני בטוח שתרצה לנסות שוב. חלומות פז, Variety-

shabaz

New member
או....קקה....

איזה כיף לך...באמת. אני כבר שנים (הגזמתי...חודשיים) מנסה להגיע למצב של הקרנה חוץ גופנית... וכל מה שהצלחתי להגיע אליו זה יד רדומהמ וגם חום מאוד מאוד גבוה (כמו שאתה יכול לראות בהודעה שלי קצת למטה יותר...) מה בדיוק ראית? איזהצבעים? מה זתומרת?

qqqq

New member
ראיתי...

ראיתי אותו הדבר כמו שרואים תמיד רק בצבעים שונים. נראה לי, שרואים גם יותר פרטים. (לא בטוח) מה שבטוח זה, שמדובר בהרגשה מאוד משונה. בהצלחה. אבי. נ.ב: אני "משקפופר" כך שזה גם היה נחמד להיות בלי משקפיים ולראות טוב.

Cheetah

New member
או קי תשמע

בקשר לשקית ניילון.. אנשים אוהבים לקרוא לזה גומיה :) אם זה לא מפריע לך, וזה גם מתאים לך לךהגיד שהרגשת גומיה מושכת אותך לגוף... נישאר עם גומיה בסדר? אני חושב שהייתה לך חוויה רוחנית משהו, נשמע כמו מסע אסטרלי... כמה שאלות: האם החדר שלך נראה בדיוק כמו שלך במציאות? (תנסה לחשוב להיזכר ברצינות) איך היית מתאר את הצבעים?, אני יודע שזה יכול ליהיות לא קל... אבל אם אתה יכול לכתוב תיאור כללי של הסגנון של הצבעים, או התחושה שהם נתנו לך זה יהיה נחמד. (די חשוב) מה עם ויברציות? מה אם ויברציות לעזאזל?(אני שואל את עצמי) מה הייתה התחושה הכללית הזמן החוויה? שמעת משהו? הרבה שאלות... זה כי אני רוצה להשוות את החוויה שלך לחוויות שאני עברתי, ואני צריך לדעת פרטים בשביל זה

qqqq

New member
תשובה

אני לא זוכר כל כך את הצבעים. אני זוכר רק שהרגשתי שהכל שונה וזה מה שהפחיד אותי כל כך. בקשר לגומיה: כשדמיינתי חלקים מגופי נעלמים, עשיתי זאת בדרך שגמיינתי את עצמי מלמעלה ללא החלקים ההם. כשעכשיו ניסיתי להזכר, אני לא יודע אם כבר שבשלב של הגומיה(בשבילך) ראיתי את עצמי מלמעלה, או שפשוט דימיינתי את זה כחלק מהתהליך שך ההעלמות החלקים. (נראה לי האפשרות השניה). אבי.

oren_b35

New member
עזרה!!

זו נשמעת שיטה מעולה, אני אנסה אותה היום בלילה,אבל יש לי בעיה אני מגיע ממש בקלות לשיתוק מלא של הגוף ולרעידות...הבעיה היא שאני לא מצליח להתקדם הלאה!! יש לכם רעיון?

למעלה