האם זה התקף?!?!?!

saritbs

New member
האם זה התקף?!?!?!

בדרך כלל שיש לי התקף אני מרגישה לפני זה יש לי דופק מאוד מהיר ואני נתפסת ואז אני מתעוררת אחרי התקף אין לי אפשרות להודיע שזה מגיע. בזמן האחרון יש לי כאילו אני נעלמת נכנסת לעולם שלי ויוצאת כמו שנכנסתי האם זה סוג של התקף???? אני שותה טריפתל 900 מ"ג ביום וקפרה 3000 מ"ג ביום.

2beme2

New member
היי שרית

קראתי מה שכתבת וזה כאילו כתבת מה שעובר עליי.... כששאלתי מה זה אמרו לי שזה סוג של התקף..לא מלא,אבל התקף.. אני על טגרטול 1200 וקלונקס 1.5 לאחרונה זה קורה לי המון ומשגע לי את הצורה..אני מבולבלת ונתקעת עם המילים והחוט מחשבה שנפרם לי כל רגע.. רגעים של רגיעה וזה עובר..וזו עדיין הרגשה מלחיצה... משו השתנה בסדר יום שלך? שעות שיינה ודברים חשובים כאלה? מקווה שתרגישי טוב...

saritbs

New member
לא השתנה אצלי כלום

זה פשוט משגע אני חושבת על מה שאני רוצה להגיד ויוצא לי מילים אחרות , אני כאילו עולה על ספינה משל עצמי ולא שומעת כלום מסביב ועד לפני חודש ההייתי על למיקטל 500 מ"ג זה פשוט מתיש.

2beme2

New member
אין לי אלא להזדהות ולקוות לטוב יותר...

תעשי אולי בדיקות דם,תדברי עם הניירולוג שלך,לבדוק,אולי להעלות את המינון או משו.. את בתקופה לחוצה או משו? לפעמים זה משפיע מאוד.. אני ברגעים האלה של הניתוק מרגישה שאני לא איתי,שומעת קולות מוכרים ובלתי ניתנים לזיהוי,זה הרבה פעמים חוזר על עצמו ואז אני כבר מזהה שזה "זה".ההרגשה שחוזרת על עצמה טאני לא יודעת מה היא..חופשי מתיש...כמו להיות ב10 מקומות ברגע אחד...

us8

New member
רמת טגרטול

גם אני הייתי שותה טגרטול 1200 ונאורנטין 2000 והייתי מגריש את התחושה הזאת ונתקע גם עם המילים, תבדקי את רמת הטגרטול שלך כי שבדקתי את שלי ראינו שאני מעל הנורמל וגם מתי שזה עובר את הנורמל ,זה יכול לגרום להתקפים היום אני שותה 900 נמצא בתוך הנורמל ותודה לאל מרגיש יותר טוב. תרגישי טוב.

2beme2

New member
תודה :)

ועשיתי לא נורא מזמן בדיקות דם,הטגרטול דווקא היה תקין,היה משו אחר שאני לא זוכרת אותו כרגע שהיה פחות..תקין.. יש לי בקרוב פגישה עם פרופ' נוייפלד ונראה מה עושים... ותודה..:) רבה שיהיו ימים טובים ומחייכים :)

us8

New member
הייתי אצלה

הייתי אצלה בייעוץ פרטי והיא המליצה לי על פריזיום ,לי אישית זה עזר מאוד . יצאתי ממנה עם הרבה אוויר וכוח. פרפ' גדולה, ממליץ עליה בגדול. אנחנו צרכים לדעת לחייך תמיד.

2beme2

New member
בחלט פרופ' עם כבוד..

אני מטופלת אצלה כבר..4 או 5 שנים,לא זוכרת.. ;) ויש לי תור אצלה בקרוב,אני אשאל אותה. ושמחה לשמוע שהיא נתנה לך כוח ואויר לנשימה..שיהיה לך תמיד.. וגם חיוך גדול :)

ענת71

New member
רמה גבוה מדי של טגרטול.

יכולה לגרום להתקפים וגם להרעלת כדורים בדם אם הרמה גבוה מדי צריך להוריד את המינון של הטגרטול. לפני כמה חודשים היתה לי רמה גבוה מדי של טגרטול בדם. היו לי הרבה התקפים ולא יכולתי לעמוד( הרגשתי כמו שיכורה) אישפזו אותי והורידו לי בהדרגה את המינון של התרופה.

ענת71

New member
גם לי זה קורה.

ערב טוב לכולם. הרבה פעמים יש לי התקף שאני מיתנתקת ולא יודעת (קשה לי מאוד להסביר את זה) איפה אני נמצאת אבל לאחר כמה שניות חוזרת לעצמי. לפעמים אני מרגישה זרם חשמלי בכל הגוף. אני לוקחת טגרטול 800 מ"ג קלונקס ולמיקטל 300 מ"ג.

2beme2

New member
מצד אחד..

יש בזה מן הנחמה,לדעת שאתה לא לבד בעסק,שזה לא הזיות רק שלך..שזה באמת מורגש..ולא רק אצלך.. מצד שני..מבאס לדעת..שזה קורה...ההרגשה המבחילה הזאת של לאבד את עצמך ברגע לרגע... מקווה שאת מרגישה בטוב בימים אלה..

למעלה