האם זה המקום לספר?

mga-abir

New member
האם זה המקום לספר?

להירדם לא יכולתי אתמול,בת זוגי ברחה מהמיטה עקב אי נוחות מטרידה ונותרתי בגפי.לפתע חשתי בנוכחויות קלושות וגופי נרעד מוברציות חזקות שפקדו אותו.ואז בשיטתיות מלמעלה כלפי מטה קבלתי טיפול אקופונקטורה ממש דקירה והתפשטות עקצוץ מעגלית מתפשטת ממקום הדקירה,ולאחריה ויברציה. כך על כל חלק שהיה בו כאב או מקור ישן של טראומה גופנית.גם בתוך הבטן באיזור הכבד ומתחתיו.שם זה היה ממושך יותר.כף רגלי שרצועותיה נמתחו לפני בשבועיים בחוזקה טופלה,ונשמעה אף פריקה קלה בזמן הטיפול.עיני היו פקוחות וסגורות לסירוגין אך ההשפעה היתה זהה. הטיפול נמשך מעל עשרים דקות.לפני כחודשיים זזה עצם הבריח ממקומה והיו לי כאבים נוראיים.באותו ערב לפני לפני כחודשיים ניסיתי לרפא ולהקל את הכאב באמצעות הולכות אנרגטיות עם הידיים אך ללא הקלה.ואז הופיע דמות לבנה כשנהב ותקשרה איתי טלפתית.היא הסבירה לי והראתה אלו תנועות לעשות.עשיתי כדבריה והכאב נעלם לחלוטין לאחר דקותיים.הדמות נעלמה גם כן.שתי תופעות אלו התרחשו ללא שום הכוונה מצידי,ללא ידע ובקשה לעזרה.אך אני מוצא זאת כדבר מופלא לכן אני משתפיכם במקרים אלו.אתמול ממש היתה לי מעבדת ריפוי בבית והיתה מוחשית ופיזית. מה דעתיכם? מישהו יכול להוסיף ולהסביר עוד על כך?היום התעוררתי בריא ושליו יותר מאי פעם. בברכה אביר של כותב זה סגור

אשריך שבורכת במתנה כזו.

בפעם הבאה תשאל את אלה שבאים אליך מי הם ולמה הם עוזרים לך ואולי תקבל תשובות... אור וטוב אוריאל מעוז

mga-abir

New member
אל מי פנייתך??אל??

איני יודע אם פנית אלי,אך אם כן חזור על שאלתך בבקשה. בברכה אביר

כן, פנייתי הייתה אליך

והנה ההסבר: סיפרת כי הרגשת שיישויות מטפלות בך וממש הרגשת את הטיפול והצעתי לך שבפעם הבאה שזה קורה תתחיל לשאול אותם שאלות כגון:מי הם ולמה הם עוזרים לך וכיצד אולי תוכל לעזור לאחרים באותה שיטה ועוד ועוד... הדבר היחיד שהוספת זה שאם אכן תעשה זאת אשמח לדעת מה קרה: האם קיבלת תשובות ואם כן איזה וכו... אור וטוב אוריאל מעוז נ.ב. כעת 16:12 עד 16:30 אני אהיה בצאט.

למעלה