האם זה היה נכון.

לפחות העוגה היתה עם קצפת../images/Emo35.gif

זה הזוי
או שעוד לא התעוררתי

לא, זה לא הזוי ../images/Emo141.gif

גם אני חוויתי נסיונות התקרבות לא נעימים מצד המתלוננת בשנה הראשונה לגירושינו. לא אמרתי לה שאני לא מעוניין כי ידעתי שזה יעצבן אותה, וחששתי מתגובות נקמניות מצידה. בסוף היא הבינה לבד וירדה מזה.

אא ניר

New member
אוי ואבוי,

מצחיקה שכמותך, לאחר שנה של גירושין, זה לא הזמן לברכות יום הולדת ! באמת הגזמת ! בזמן הזה, ההלכה אומרת שיש להילחם בבתי משפט, אם אפשר אז על גב הילדים. יש לקלל ולאחל מחלות קשות, {רצוי ממאירות וסופניות}. צריך להשמיץ בכל הזדמנות, מול כל מי שאפשר. ואם כבר לשלוח sms, אזי התוכן צריך להיות איחולי מחלה, כאמור. או לכל הפחות קללה בנוסח 'כוש-על-האימ-אימה-שלך-יה-בנזונה-מנייאק' זכרי את כלל הברזל : הגרוש הוא אויב ושנוא-נפש, כל התייחסות רגילה אליו, תוצאותיה חמורות ביותר.

../images/Emo190.gifאוי ואבוי על...

איזה תגובה צורמת ומפחידה . מה אצלך זה עד כדי כך מה זה פה ישראל וחיזבלללה? איזה פחד........!

מיקי 43

New member
נכון הוא מה שאת מוצאת שנכון לך

בגדול אולי זה יפשיר את הקיפאון ביחסייכם אולי זה יעלה חיוך על פניו הכל אולי ומה שיותר חשוב זה שאת צריכה להיות שלימה עם מעשייך ושתפנימי שמעשים טובים עושים טוב לכולם במיוחד כשהם בחינם

קטרינה1

New member
אוסי,למה את לא רוצה

לנסות קצת עם בנות מינך.?? אני מוכנה להתנדב. נראה לי שיהיה אחלה

מכירים את התחושה הזו

של לכתוב הודעה מלאה רגשות עוצמתית משהו ואפילו חושפנית מתוף פרץ של רגשות ואחרי הרעש הגדול , פתאום ההודעה נתקעת ולא נשלחת. אז זה מה שקרה לי אני את שלי אמרתי והשתחררתי אבל אליכם היא לא הגיעה.

קטרינה1

New member
האמת אוסי../images/Emo66.gif

שממש לא ירדנו מהפסים.!!! אממה,ירדנו על איזה שני פסונים חמדמדים
בואי נשמה שלנו,אמא ואבא יעשו לך טוב

קטרינה1

New member
בזכותך,אבל רק בזכותך

איי אם באק אין ביזנס
אבל אוסי,לא ענית לי בקשר לגודלו של קטנטנו...??? אולי שם קבור הבולבול.??

magic40

New member
are you talking to me?

בתירגום חופשי אלי דיברת? אם כן אני ממש שמחה בשבילך כי באמת הית חסר/ה כאן
למיטב זכרוני את אוהבת נשים אז אולי נעשה משהו ביחד עכשיו אני פנוייה להצעות

קטרינה1

New member
אם ככה..../images/Emo8.gif

אז yes yes yes איי was talking to you
ומה קרה שרק עכשיו את פנויה להצעות.??? את קולטת איזה הפסד ...............................??

למעלה