האם זה היה נכון.

האם זה היה נכון.

היום יש יום הולדת לאקס שלי, אנחנו גרושים כבר שנה וחודש, שלחתי לו הודעה בsms האם זה היה נכון מצידי לברכו ? אנחנו כמעט ולא דיברנו במשך השנה הזו .אחרי מחשבה אחת ושניים החלטתי לשלוח לו ברכת יום הולדת שמח. מקווה שיכבד זאת.

קטי30

New member
אישית חושבת שהברכה ששלחת

אמורה להיות מתוך רצון שלך מחווה שלך נכון או לא נכון ? התשובה אמורה להיות בהרגשה שלך ואם יעריך/יכבד או לא ??? זה קשור בהרגשה שלו עשית את זה כי ככה התחשק לך וציפיות ל.. תשאירי ת'צפיות לכריות ולסדינים שיהיה לך יום מקסים
ו
לX שלך

חוששת מחוסר הערכה שלו,

אני באמת חוששת מחוסר ההערכה שלו, אם הוא לא יגיב לברכתי אני ארגיש עם זה גרוע. אני בסך הכל עשיתי זאת רק כמחווה הומנית ולא יותר . אגב אין לי שום ציפיות, אני הנחתי לסדינים ולכריות כבר מזמן. בכל אופן תודה קטי

לא יכול להבין......

מכ'פת לך אם יעריך או לא? על פניו ממש נראה שאת עדיין חיה סביבו ואת ממש בלחץ אם יגיב או לא האיש עדיין שולט ברגשותייך מצד אחד את אומרת עשיתי זאת רק כמחווה הומנית ומצד שני את ממש "חוששת" ממה בדיוק את חוששת ומה איכפת לך בכלל אם הוא יעריך או לא זה שלו בלבד ואם הוא לא יעריך שברכת אותו אז הוא האדיוט לא את תמשיכי בחייך ותביני כבר שהקשר היחיד בינכם הוא הילדים ודמי המזונות שלהם (בהנחה שיש לכם כאלה)

באיזה שהוא מקום,

אתה צודק , אני כן מרגישה שהוא עדיין שולט בריגשותי לא יודעת איך להשתחרר מימנו. אני מרגישה שלא יכולה להמשיך בחיי ממש יש לי פחדים מכל צעד שאני עושה, וגם אם אני רוצה כר לעשות איזזשהו צעד אם זה לצאת למקום מסויים אני ישר נתקפת במחשבה עליו מפחדת כאילו הוא עדיין בסביבתי ( פיזית הוא לא גר רחוק ממני) הוא עדיין נשאר בבתינו המשותף ומשלם לי שכירות בבית שאני גרה בו כרגע, אני חוששת שבגלל זה קשה לי עדיין להשתחרר ממנו מחכה למכור את הבית במהרה.

נכון,

מצפה לטיפ.. טיפה הומניות מצידו , בכל זאת יש לנו ילדים משותפים ולדעתי צריכים כבר להגיע לאיזו שהיא השלמה בנינו, מצפה כבר לשקט ושלום ולהמשיך הלאה בחיי.

deena

New member
אם את רוצה להמשיך הלאה בחייך;

אל תצפי. מה שבא מצידו, צריך לבוא מצידו, ולא לפי הציפיות שלך. מה שמתאים לך, ונראה לך נכון, לאו דווקא יהיה נכון בשבילו. לא עושים בכדי לקבל, עושים בכדי לעשות. את את שלך עשית, שהוא יעשה עכשיו את שלו. מקסימום-יראה, יחייך וימחק את ההודעה.

deena

New member
לחזור לבעלה?

לא כ''כ נראה לי, אני כמעט בטוחה שהוא לא מאילו שהייתי איתם.(לפחות לא כשהייתי ערה) את בדקת?

בכלל לא קטרינה

אני בכלל לא בכיוון הזה. ורק שתדעי לך שיש לי ידיד ממש מציאה ואחד ויחיד במינו יחד סגולה ממש. כך שתדעי שזה לא הכוון שלי בכלל לחזור אליו לחזור לגועל ולרפש בכלל לא ולא.

טוב שלא שלחת לו גם פרחים

נשיקות ומתנות אחרי שנה שאתם לא מדברים את עוד מקווה שיעריך ויכבד
אם היו בינכם יחסים טובים והייתם משוחחים לפעמים אז ניחא אבל אחרי שנה של שקט....... מקווה עבורך שיעשה לו משהו ומזל טוב לו

אני לא מבינה?!

זה היה לא בסדר נצידי לאחל לו מזל טוב ליום הולדתו . בכל זאת זה אבא של ילדיי. דווקא שלחתי לו תמונה של עוגת יום הולדת עם נרות דולקים , הוא עדיין לא הגיב לי לברכה ששלחתי לו.

קטרינה1

New member
ברגע שתשתחררי

ממנו סופית,זת'ומרת בבוטום ליין
תאמיני לי בובה,שאפילו לא תזכרי את התאריך בו הוא נולד התולעת. מנסיון עשיייייייייייר מאד

האמת...

בכלל לא מתגעגעת לזיו.....איתו ...פשוט מאוד קשה להשתחרר מהרגלים של שנים ...הרבה פחדים הוא היה הגבר הראשון שלי ועד היום ולכן קשה לי להיפתח לחבר החדש...מבינה?

תגידי קטרינה 1?

את מדברת יותר מידי על בולבולו , ניראה לי שישנה איזה חרמנות לא קטנה מצידך.

למעלה