האם זה הוגן?

האם זה הוגן?

האם זה הוגן , לצאת עם מישהו, במטרה להתגבר על מישהו אחר? האם זה בסדר לצאת איתו מבלי להתלהב יותר מידי וכשאני יודעת שיהיה לי קשה להכנס לעניין? הרי זאת בעצם המטרה האם אני אמורה לספר מה אני מרגישה או לשחק את המשחק? אני פוחדת שאם אני אתחיל לדבר על מה שאני מרגישה אני לא אפסיק לספר "עליו" והבחור יצא ממש מסכן. מצד שני לא לספר זה לא כל כך מוסרי , לא? נ.ב בנתיים בגדר שאלה תאורטית

MemphisRaines

New member
השאלה היא גם בכיוון ההפוך

האם זה הוגן כלפייך יכול להיו שהוא מודע לכך שאת כרגע מחפשת דרך להתגבר על הקודם במילים אחרות מה שאני אומר הוא לכי עם הלב אם את מרגישה שבא לך צאי איתו רק דבר אחד אל תשאירי אותו באויר ואם הוא לא נראה לך אחרי כמה פגישות פשוט המשיכי הלאה והסבירי לו שזה פשוט לא זה ואגב אם הוא לא מה שאת מחפשת זה יהיה טוב גם לך לסיים את זה מהר שרון

אמן

עשי מה טוב לך. זה הכי חשוב. קודם מה שאת רוצה/צריכה/מרגישה, אחר כך שאר העולם.

ronen1981

New member
ממממ

לדעתי זה בסדר לצאת כי סכ"ה את לא יכולה לדעת ואולי אותו בחור שאת יוצאת איתו לכאורה בשביל להתגבר על הקודם תתאהבי בו והרי זה העיקר....... מה שכן דבריך ותגובת אחד מהאנשים נתנה הרבה חומר למחשבה. שכן באמת במידה מסוימת ניתן לשאול האם זה בסדר שבחור יצא איתך כשהוא יודע שאת עושה זאת כדי להתגבר ולכאורה כך מנצל את המצב שלך........ האמת איך שאני מבין אנשים עם מצפון הרבה יותר קשה להם בחיים...........

ליאן.

New member
אם זה הוגן ?

תלוי בך. אם את חושבת שאת מסוגלת לצאת זה כבר אומר משהו, ואם הצד השני מעוניין לדעת על עברך, את יכולה לזכיר שהיה משהו לא מזמן ושלא מתחשק לך להכנס לזה כי זה נושא רגיש עבורך ואת מעוניינת להסתכל קדימה ולא אחורה, אבל שיהיה סבלני עימך.. פעם קרה שדיברתי עם מישהו במטרה להכיר ולהפגש וכשאמרתי לו שנפרדתי ממישהו חודשיים קודם לכן, הוא סירב להפגש משום שפעם יצא עם מישהי שנפרדה לא הרבה לפני כן מהחבר שלה ובסוף היא חזרה אליו.. ולכן הוא מעדיף להפגש רק עם בחורות שפנויות תקופה ארוכה ובטוח התגברו על האקס שלהן. לעומת זאת, לאף אחד אחר זה לא הפריע וגם אני העדפתי להמנע מלדבר על האקס כדי לשקוע וכי זה לא פאייר לצד השני. משום שלא הרגשתי פנויה רגשית, הפגישות לא היו מובילות לשום קשר רציני, ולפעמים היה מאוד נוח לשלוף את התירוץ של ´כנראה שאני עדיין לא מוכנה לקשר´, אבל אולי זה היה משתנה אם הייתי פוגשת מישהו שבאמת היה מסיח את דעתי...

אז החלטתי שאני באמת חייבת

לצאת מהעניין. האמת לא עשיתי יותר מידי- נתיי למישהו בצט את הטלפון שלי. הוא אמר לי שהוא יהיה באיזור שלי , שכחתי מזה לגמרי. היום הוא נחת לי במשרד. סבבה - הלכנו לאכול צהרים. נראה טוב , שנון , מצחיק, מעניין, הכל נפלא. אני יושבת מולו ופתאום אני מוצאת את עצמי חושבת "השפתיים של X יותר יפות" " העיניים שלו יותר חודרות" "הידיים שלו... בקיצור , הבנתם את המסר.. מה יהיה ??

dudusch

New member
ילדה בשמלה אדומה? ../images/Emo8.gif

זה לא הוגן, קודם כל כלפי עצמך... את מקבעת את אותו אחד שלא יהיה, ובמקום לשחרר אותו, להשלים עם זה ולהמשיך הלאה. מעבר לזה, זה לא הוגן כלפי אותו בחור שעשה מאמץ להגיע אלייך, הוא משעשע, נראה טוב והכל... אם לא הוא אז מי?! אל תוותרי על אפשרויות בגלל משהו שלא יקרה!

יניב ה

New member
בלי לפגוע

בלי לפגוע בך זה יהיה מגעיל לגמרי זה דבר אגואיסטי לחלוטין, גם תפגעי בו וגם בסוף תיפגעי בעצמך. עצה:תלמדי להסתדר בלי קשר ורק אחר כך תיכנסי שוב לקשר אבל בשום אופן אל תכנסי לקשר בשביל להיתגבר על קשר קודם אני מבטיח לך מנסיון שזה יגרום לך להרגיש רע עם עצמך כשתיראי מה את עושה לאותו אדם וגם תגרמי רע לעצמך...

למעלה