האם זה הגיוני?

האם זה הגיוני?

ש מצב שבגלל שהייתי נער חסר ביטחון ועם הערכה עצמית מאוד נמוכה בלי נסיון עם נשים (בגלל שתמיד חשבתי שהם לא ימצאו בי עיניין כי מבחינתי לא נראתי טוב) אז פניתי לתחום של הגברים ושם הייתה לי הצלחה (מסויימת) אז אני סוג של נשאבתי לזה למרות שאני מרגיש שאני גם נמשך לנשים ויש לי פה ושם סטוצים עם נשים כי כשהתבגרתי התחלתי להרגיש טיפה יותר טוב עם עצמי (ואני מדגיש טיפה) אבל בכל זאת אני גם נמשך לגברים
קרה פה למישהו שהוא חשב שלא תהיה לו הצלחה עם נשים אז עבר צד?

HH husa

New member
אי אפשר לעבור צד. כמו שאי אפשר לעבור להיות

קיפוד או דג טונה.

חוסר הצלחה עם נשים לא מביא לשינוי בנטיה.

Apikachu L

New member
הממ... לא ממש

זה תירוץ נפוץ של אנשים (שמעתי במו אוזני) שאנשים "עוברים צד" - כי לא הלך להם עם צד מסויים. וזה תרוץ מוטעה (ואפילו קצת ביפובי). המציאות היא שאנשים לא עוברים צד - אלא מי שהיה להם פוטנציאל "לעבור צד" עברו אותוכאשר למעשה לא הייתה להם בעיה עם שום צד, אולי עשו באיזה שלב בחירה שנובעת מכך שמצד אחד - אין להם הצלחה עם הצד שמקובל, אז יעברו ל"צד השני". מההתחלה מדובר באנשים ש...איך נאמר? אהבו גם וגם.

עוברים צד מי שרצו וניסו לאהוב ולהכריח את עצמם לאהוב את מה שהיה מקובל. ו"עוברים צד" מי שגם וגם, אבל כל פעם מצד אחד לצד שני ולהפיך ...

אוהדאדם

New member
לא, זה לא הגיוני

האם זה הגיוני שתחשוב שזה הגיוני ותשאל את השאלה הזו כאן למרות שדי ברור שאף אחד כאן לא יחשוב שזה הגיוני?

danielelsohn

New member
אני חולק על דעתם של שאר המגיבות

אני חושב שאי אפשר לדעת, זה דבר שיכול להשתנות או לא או להשתלב או להתפתח בדיוק כמו שיש א.נשים שנגעלים.ות ממין אנאלי (בגלל שמשם מחרבנים וכאלו..) אבל אז נפתחים לזה ונהנים מאוד.
משיכה מינית (כמו מגדר) זה בעיני דבר לא בינארי, זה יכול אפילו להשתנות לפי מצב הרוח ולפי ההרגשה באותו יום (כנראה לא להשתנות מקצה לקצה, אבל יש ימים שבהם אני נמשך ליותר גברים ובדרך כלל אני מעדיף נשים).
מה שכן, אני חושב שמה שאפיקאצ'ו אמר.ה נכון מאוד, אני לא שמעתי על מקרה של הטרוסקסואל לגמרי שהפך להומו לגמרי או אפילו לבי לגמרי, רוב הסיכויים שהיה איזה פוטנציאל משיכתי עוד קודם להחלטה לנסות.

Apikachu L

New member
בדיוק - היה פוטנציאל

ויש בהחלט אנשים שמדחיקים בעצמם את הנטיה שלהם. אני עשיתי את זה אפילו...

Apikachu L

New member
תודה רבה על שאלתך!

היא נוספה למאגר השאלות הנפוצות שלנו. תודה רבה גם לכל העונות/ים.

למעלה