האם זה הגיוני?

שאקל

New member
האם זה הגיוני?

אני מפנה לכאן איזו הודעה חדשה מפורום דיאטות והשמנה. מישהי כתבה שם שהורידה 15 ק"ג ממשקלה בחודשים וחצי. אני כמובן נזעקתי מיד לומר שזה לא נראה לי תקין ובריא הסיפור הזה. ואולי אני טועה וזה אפשרי ובריא והכל בסדר? אתם המומחים. מה דעתכם? יכול להיות שסתם אמרתי לה דברים לא נכונים.

כן, זה אפשרי...

היא הורידה הרבה מאוד מים, רקמות שריר. להוריד יותר מקילו שומן (וזה מה שאנחנו רוצים להוריד הרי) ב-10 ימים זה דבר בלתי אפשרי. אני מוכנה להתערב שתוך חודשיים היא מעלה 18 ק"ג (במקרה הטוב)

שאקל

New member
גם אני חשבתי ככה

שזה לא נשמע טוב. חבל לי שהיא עושה את זה לעצמה ופוגעת בבריאות שלה. יש לך אולי רעיון איך אפשר להסביר לה שהיא פוגעת בבריאותה ככה?

son_israel

New member
12 בחודש הראשון 7 בשני

שלום לכם.. אני בדיאטה שעשיתי הורדתי 12 קילו בחודש הראשון ועוד 7 בחודש השני אחי הקטן שהיום עושה את הדיאטה הזו השיג תוצאות זהות לירידה שלי!!! בכל אופן, אני כבר שנתיים בדיאטה הזו הרדתי עד היום 45 קילו והעלתי מסת שרירי אדירה ואני היום ספורטאי אז ראשית זה אפשרי הכל תלוי בהאים הדיאטה מתאימה לאדם שעושה אותה ועד כמה הוא נאמן לעצמו ולדיאטה הזו אישית מצאתי את אורח החיים שלי ולכן אין לי בעיה לשמור על המשקל ולפתח את הגוף במקביל... הדיאטה השעשיתי זאת דיאטת חלבונים אני לא נוגע בפחממות, ואני מרגיש מעולה טפו טפו טפו

תגובתי

התשובה של עינת היתה נכונה. אני לא ממליץ על הורדה דרסטית של משקל הדבר גורם נזקים קשים לגוף שלא תמיד ניתן להתאושש מהם וברוב הפעמים כפי שעינת ציינה חוזרים למשקל ההתחלתי ואפילו יותר רק שהגוף עבר טראומה. לגבי המקרה שהוזכר כאן קשה לי לשפוט מבלי לבחון את הפרטים והתוצאות, אבל ללא ספק זה מקרה חריג. לתשומת לבכם !

למעלה