האם זה הגיוני? :-O

• פותח הנושא pdib
  • פורסם בתאריך

evilihi

New member
לא

ומן הסתם זה זיוף. כבר היה מישהו שהתלונן על זה בפורום לפני די הרבה זמן. והמוכר עוד מהונג קונג... למרות שלך תדע מאיפה החנויות בארץ מייבאות את זה..

pdib

New member
איך אני מוכיח שזה זיוף? האם אפשר לפתוח על

זה דיספיוט? האם כדאי לשאול אותו אם זה אכן מקורי לפני שאני משלם? סיועך.

wizardknow

New member
מניסיון

מניסיון, הזמנתי אוזניות של SENNHEISER מאחד המקומות מהמזרח. האוזניות התגלו כזיוף סיני זול ופשוט, אע"פ שהמוכר ציין מפורשות במכירה כי אלו אוזניות מקוריות! אל תתפתה - גם באייביי אין מתנות חינם. ממליץ בחום להמנע מלקנות מותגים ממוכרים מהמזרח. בהצלחה!

wizardknow

New member
פתחתי אז מה...

פתחתי וגם קיבלתי את הכסף חזרה, אבל זה בזבוז זמן, מפח נפש ועצבים. אם אתה להוט להזמין - תזמין. אולי תיפול על סחורה מקורית אע"פ שאני בספק.

evilihi

New member
אתה באמת חושב שהמוכר יגיד לך שזה זיוף?

אוי התמימות..

pdib

New member
שים לב לתשובה לשאלה אם זה זיוף

Hi, Thank you for your question.I should tell you that it is not the comercial version.But it is genuine from the factory directly. Best Wishes, Windeson​
מה זה אומר? האם זה אומר שזה באמת זיוף?

OutLink

New member
הוא אומר לך

שזוהי לא הגירסא המסחרית(כלומר שמוכרים בחנויות), אבל זה מקורי ישירות מהמפעל. בקיצור אני בספק רב אם האוזניות מקוריות. אבל קניתי גם אוזניות מסין של סיניסייזר(כמובן לא מקורי) אבל במפתיע הם מאוד איכותיות.

ozitex

New member
הוא בעצם אומר לך שזה זיוף

רק במה שקרוי politically correct... מה זה " לא הגרסא המסחרית"?..מה , זה הפרוטוטייפ או הדוגמא לפני הייצור? בקיצור, בולשיט.

bikingstudent

New member
קניתי אוזניות סנייזר דומות מאיביי

וכן, היו(ועדיין) מאד איכותיות

panayotiss

New member
הסינים משכפלים מפעלים

ממידע שיש בידי ברגע שקם מפעל של המוצר המקורי בסין תוך חודשיים מוקם מפעל תאום לו באיזור אחר בסין עם אותו הידע ואותם חומרי הגלם - אנחנו קוראים לזה זיוף, הם קוראים לזה הגירסא הלא מסחרית. זה לא אומר שהמוצר לא איכותי. יש זיופים מעולים. סיבה נוספת לפער מטורף הוא תמחור חזירי בארץ. אתן לך דוגמא נוספת לפער אדיר בלי סיבה מוצדקת. אני קונה בגדים באיביי והמון, כל המותגים במחירים עממיים, טומי, לקוסט, A&F . מכנסי דוקרס מכיר? צבע קרם כזה, נמכרות בארץ במחיר הזוי של 350שקל. באיביי קניתי כבר 3 כאלה בצבעים שונים, מחיר ממוצע למכנס של 100 שקל. לא זיוף ולא נעליים, המקורי מארה"ב איכות פצצה. אז יש כל מיני סיבות לפער. בגלל זה אני אומר שלהיות חלק מאיביי זו זכות גדולה במיוחד לחובבי השופינג, הזכות לקנות מותגים מכיכר המדינה במחירי קניון איילון.

bikingstudent

New member
כמה מכס יש לביגוד ?

אני מניח שמתחת ל50$ לא יהיה מע"מ השאלה האם יקחו מכס ?

למעלה