האם זה האיש

יאיר1313

New member
בזהירות הגדולה ביותר - הופעת היו"ר מבישה.

צודקת המראיינת ששאלה את יושב הראש הנכבד שוב ושוב את השאלה המרכזית - האם פורסם פוסט שלו בתגובה לנערה בת 14 - אני מקווה שמה שנראה כהתחמקות חוזרת ונשנית שלו להשיב על השאלה היא תוצאת ייעוץ לקוי של "יועץ אחיטופל" שגרם לו לדקלם מהנייר קסטה משוכתבת.

היה ואכן פורסם פוסט תגובה שכזה עליו להתפטר. בלי קשר כלל למה תהיינה אם תהיינהתוצאות והתפתחויות התביעה והחקירה.

היה ואיננו מתפטר - הופך ציבור שלם המחזיק מעצמו היום "כגרעין הקשה" של הישראלי היפה וה-"האיני" לשותף במעשה.

אישית,
ושוב על פי הראיון המשודר בלבד, ברובד הענייני האם פוסמה באתר הטריאתלון תגובה לנערה בת 14, וברובד הייצוגי בהופעת יושב הראש הנכבד - כטריאתלט אני מתבייש.

recamel

New member
אתה צריך להתבייש.

באנשים שלא יודעים דרך ארץ ואיך להתנהג בכללי ובטכסים בפרט.
&nbsp

arikv11

New member
המוזר מדוע

בפורום איגוד הטריאתלון הופיע כמה פעמים הלינק,וכל פעם הדובר שלהם מחק אותו,באמת מדוע אין את תגובת הדובר שלהם?
הציבור רוצה לדעת מה היה.
בקיר של היו"ר בפייסבוק הוא משמיץ קשות .
משמיץ גם את שרת (האין ספורט) כפי שהוא מכנה אותה,האם באמת יש מקום לאיש חינוך כמוהו שמחזיק איגוד שלם כולל ילדים
המעז בפומבי לגנות כך את שרת הספורט?
אני מקוה שבמקומות הנכונים יושבים אנשים הרואים מה קורה.
לדעתי היו"ר הזה צריך להתפטר יחד עם הצוות שלו שתומך בו עד שכל המקרה הזה יסתיים.

הבהרה ברורה שלא משתמעת לשתי פנים

אתעלם מההאשמה הנ"ל. אני מבין שיש עניינים שיש להעלות בפורום, אני, כמו תמיד, ולא משנה באיזה נושא מדובר,
לא אסכים לחברי פורום ינצלו פלטפורמה זו לפגוע אחד בשני. לכתוב למשהו "תתבייש לך", זה לא המקום, ואפשר להשתמש
בשפה קצת פחות בוטה בכדי שאדם יחזק את טיעוניו.

אולי זה נשמע לך מתוק וצדקני אבל ככה אני, וככה זה תמיד היה בפורום. והדבר האחרון שמעניין אותי זה ה אינטריגות
מאחורי הקלעים. יש מטרה לפורום הזה והוא דיונים במטרה לקדם את ענף הריצה והטריאתלון.
קיבלתי את ההערה שלכם, למרות דעתי, רק תשמרו על תרבות הכתיבה אחד כלפי השני. זה אולי המעוז האחרון
שעוד משהו מכבד אחד את השני בפורטל הזה.

סוף שבוע טוב,
אמיר

Y4NN C0HEN

New member
מדובר בשיעור מצויין בדוברות!

שיעור ה"אל תעשה" לדובר הצעיר.
אכבד את בקשתו של המנהל ולא אוסיף מילים.
&nbsp
אגב, למי שמתקשה, זה מתחיל קצת אחרי ה7 דק' באתר הזה

למעלה