האם זה גם לכם קורה ?

האם זה גם לכם קורה ?

אני תקופה די ארוכה, ללא שמץ של חרמנות < וזה לא קורה בגלל מצב נפשי , לעניות דעתי > ואז בעצם אני שואל את עצמי : מה הקשר ביני להומוסקסוליות ? כאילו מה בדיוק עושה אותי הומו ? (אני מתאהב רגשית בגבר / אישה באותה המידה ללא שום קשר למגדר או המין שלה /שלו) האם גם לכם קורה מצב , שאתם תקופה ארוכה לא חרמנים, ובעצם אתם תוהים עם עצמכם, מה הקשר בנכם להומוסקסואליות ? סורי על השימוש בשרש ח.ר.מ.נ - לא מצאתי מילה אחרת תודה

מיוחם

אצל בעלי חיים רבים ישנן תקופות ייחום שנמשכות כמה ימים או כמה שבועות. בין תקופות אלה הם לא עסוקים במין כלל. אצל בני אדם (וגם אצל חיות מסויימות) המשיכה המינית היא קבועה פחות או יותר. אני מעולם לא התאהבתי/נמשכתי רגשית לאשה, תמיד לגבר, ולכן אני תמיד ראיתי עצמי כהומוסקסואל. כנראה ישנם סוגים שונים של הומוסקסואליות.

Mister Pinto

New member
השאלה היא

האם אין לך חשק מיני באותה התקופה רק לגברים או גם לנשים?... ובלי שום קשר, אם אתה יכול להתאהב גם באישה וגם בגבר, זה פשוט כי אתה נמשך לשניהם ואתה דו מיני.. ולא הומוסקסואל... ואני חושב שלהיות דו מיני זה אחלה.. בוא נאמר שיש לך יותר מאפשרות אחת לבחור לחיות מרבים מאיתנו.

Mister Pinto

New member
ואגב בקשר לשאלתך

כן זה קורה.... אני לא שואל את עצמי מה הקשר ביני להומוסקסואליות כיוון שאני עצמי לא נמשך לנשים. אבל סה"כ אני חושב שזה רלוונטי גם עבורך, כיוון שאתה נמשך לשני המינים. אין סיבה שתפסיק להימשך פתאום, אלא יהיו תקופות שאל יהיה לך חשק מיני. הגיוני, לגיטימי. קורה...

בזמן שכזה

כשאיני מיוחם - אין לי חשק מיני לא לגבר ולא לאישה אני לא יודע אם מינית אני דו או לא (לא בטוח שזה מתחלק חצי -חצי) מה שבטוח שרגשית אני לגמרי 50%-50% היינו דו

Nחמן

New member
אשאל אותך שאלה:

האם כל גבר סטרייט הוא חרמן (או במלה יפה כלשון פורטי: מיוחם) תמיד? לא נראה לי. לא אחת יש לאדם תקופות בחייו, שבהן הוא עסוק בדברים חשובים (מבלי להיכנס לפירוט) ושוכח לגמרי מחיי המין עד שמגיע הביתה ופוגש את אשתו. אינני מתיימר להציג דעת מומחה אולם על פניו נראה לי, שזה דבר טבעי וכי יש לתת למין את מקומו הצנוע אי שם בפינה ולא, שישתלט על חיינו, כי אחרת... לא נוכל לעשות דבר מועיל בחיים, אם כל היום נהיה טרודים במחשבות...

אתה צודק נחמן

בעולם ללא מין , אני לא חושב שהייתי הומו , כמו שלא הייתי סטרייט. כי לדעתי (ואני יודע ששי שחולקים עליה) הומו/סטרייט זו הגדרה שמדברת על משיכה * מינית * ולאו דווקא על משיכה רגשית. ולכן אם אין חשק מיני , ממילא אין משמעות להגדרת ההומואיות . במילים אחרות - לו הייתי א-מיני , בוודאות שלא הייתי הומו (אולי בי אולי סטרייט, אבל בטח לא נמשך רק לגברים)

למעלה