האם זה גורלי?...

האם זה גורלי?...

הייתי בזוגיות 6 שנים עם המון אהבה, שיתוף פעולה, נתינה, חופש אך בכל התמונה היפה הזו חייתי בחוסר השלמה רק דבר אחד היה חסר כדי לומר שחייתי עם אביר חלומותיי והגבר המושלם עלי האדמות אז...היה מאוד חשוב עבורי שאפילו נתתי לו כוח למרר את כל היופי והטוב שחייתי איתו באושר רב, החוסר שהיה לי בזוגיות הזוהיתה יוזמה בן זוגי לשעבר נתן לי הכל אך לא יזם בילוי, ערב רומנטי, הפתעה חלום של כל אישה על כך פירקתי את הקשר בעודני אוהבת ומעריצה את האדם שחיי איתי חלפו מאז הפרדה שנתיים שבהם שמרנו על קשר די קרוב על אף שמצאתי את עצמי מתאהבת פעמיים בגברים אחרים ולאחר תקופה קצרה נפרדתי מהם אך עם בן זוגי לשעבר הקשר היה עקבי גם בתקופת ההתאהבות עם אחרים כמו כן גם הוא מצא את עצמו מתאהב באחרת אני מאז לא וותרתי עליו ומיום ליום משוכנעת שלא אמצא ושאין גבר מושלם ומיוחד כמותו וכל יום מתאמצת ומקרבת אותו אלי היופי בינינו שאנו יחד כאילו לא נפרדנו כלל אנו ממשיכים להנות אחד מהשני, האיכפתיות, מתח מיני ויש המון אושר והערצה בעיני כל אחד מאיתנו ואני שואלת מה צופה העתיד עבורנו? נחזור לזוגיות שלנו? האם נתגבר על הפער והפחדים מההתחייבות לעתיד? ובכלל מעניין אותי מה יש בינינו שלא הוא ואני הצלחנו להתגבר אחד על השני? אוףףףףףףףףףףףףףףףף שכבר יבוא היום שאעבור את חוסר הוודאות הזה ממש מרגישה שבשנתיים האלה אני משלמת ועוברת בית ספר של החיים ללמוד ולדעת להעריך את החיים שניתנו לי ולהענש על חוסר הערכה לאדם המקסים שפגעתי בו ושהיה לי זכות לחיות איתו שנתיים של התבוננות ולמידה אישית טוב מאוחר מאשר בכלל לא

ילדה גם אני הייתי אומרת את דברייך..

אם לא הייתי ממשיכה הלאה... והרי כתבתי שהמשכתי ואף התאהבתי פעמיים באחרים אך הוא היה חזק ומעל הכל שהצליח לחלחל אל ליבי שוב ויתרה נוכחתי לדעת לאחר בדיקה שהמשכתי הלאה להעריך אותו ואת מה שיש לו ובו כדי לספק, להעשיר, ולמלא את צרכיי וריגשותיי לא אינני תקועה החיים גלגלו אותי שוב אליו והעובדה שגם הוא לא מצליח להתגבר עלי לכן אני שואלת מה פשר הדבר?

בחיים לפעמים אין הזדמנות שניה

ואולי לך יש. אם את מרגישה שזה חזק ממכם סימן שיש בזה משהו באמת חזק ואמיתי. אז אם זהו רצון שניכם . מפרגנת ומאחלת לכם הצלחה. ואם למדתם באמת את השעור תדעו איך הפעם להצליח ובגדול. 6 שנים אינם סתם זמן!

d n n a

New member
שלום אילנה

מזמן לא היתי פה, שמחה לראות שחזרת ! כנראה שאין זוגיות מושלמת, צריך ללמוד להינות ממה שיש ולהשלים עם מה שאין, כולנו עוברים ביה"ס בחיים, צריך ללמוד ממנו ולהתקדם הלאה. תנסי ליזום שיחה איתו ולספר לו את הרגשתך, מאחלת לך הצלחה רבה!

תודה מתוקה אנו כבר בשלב הזה...

שוחחנו רוצים ופוחדים אך נותנים לדברים לקרות אנו המון יחד תומכים נהנים משוחחים ומתקרבים לאט לאט אך עדיין לא הכרזנו על מחוייבות לזוגיות וחושבת שזה לא מה שחשוב לי כרגע יותר מאשר לרכך, לגשר, ולהבהיר את מה שנוצר ומה שאנו רוצים עבורנו

ברור שרצית למשוך תשומת לב...

אם את לא רוצה להביע דעה למה כתבת בכלל תגובה כזו?
יכולת להתעלם בכל אופן אשמח לשמוע אם תחפצי

יעלילה1

New member
מה שכתבתי מספיק כדי להביע שהדעה

שלי לא חיובית על העניין... אבל נכון שלא הייתי צריכה לכתוב גם את זה. פשוט לא יכולתי להתאפק, מרוב שזה די הרגיז אותי לקרוא

יעלילה אשמח לשמוע את דעתך...

גם אם איננה חיובית חשוב לשמוע גם את דעתך כל זמן שהיא באה ממקום נקי ולא רק כדי לפגוע וצר לי שהעלתי לך כעס אז מה יש לך לומר לי ועל מה ששיתפתי?

יעלילה1

New member
טוב.

ראשית מעריכה את זה שביקשת לשמוע אותי גם אם דעתי לא חיובית. אני לא רוצה לפגוע, פשוט אני לא מבינה איך נפרדים ממישהו שאוהבים וכו' וכו' כמו שכתבת, רק בגלל שהוא לא יוזם מספיק רומנטיקה ביניכם? זה פשוט מפיל אותי. אני לא מבינה את זה. לאנשים יש כל כך הרבה בעיות וקשיים, ומיעוט יוזמה מהסוג הזה בעיני זה הצרה הכי קטנה שבגללה מפרקים קשר. אולי רבים על זה, נעלבים או משהו דומה, אבל לפרק? או שלא הבנתי נכון.

הצדק איתך שזה מקומם אותך...

רק להבהרה הוא לא אב ילדיי אך חיינו זמן רב כמעט כמו תקופת נישואיי ולעניין תמיד אמרתי ששום דבר לא מקרי אומנם אני דוגלת וחייה לפי המוטו שאני אחייה ואהיה רק במקומות בהם ארגיש שלמה ומאושרת בזוגיות הזו היה אומנם הכל, ואת יודעת כשכל כך טוב לנו אנו מחפשות סיבה להרוס ואולי... מהמקום שלא מאמינים שמגיע לנו הטוב הזה ונותנים לשטויות ולאירועים קטנים נפח וחשיבות חסרת הבנה אך אני לא השלמתי עם החוסר והחלום שהיה לי שיפתיע ושיזום. מהתקופה שבה אנו פרודים למדתי על בשרי מה הוא סדר עדיפויות ולמה לתת חשיבות יותר ולמה פחות על כך שלמתי בדמעות, בכאב והמון רקנות אך יחד עם זאת כנראה שהיינו חייבים לעבור את התהליך הזה כדי להתבונן וללמוד, כל אחד על עצמו ועל מה שלא ידע להעריך ולשמור היה לי מסע של עבודה עצמית ואני לא מסתכלת על התקופה כקורבן ובעצב אלא מתוך אחריות והבנה ואני אף שמחה שלא חזרנו מיד ושניתנה לנו הזדמנות לחוות, להכיר בעובדות ובהתנהגותינו לקבל, ולתקן הייתי צריכה לעבור את כברת הדרך הזאת ולו רק כדי לדעת להעריך את מה שנזקף עבורי ואולי גם נועדנו לעבור את התהליך הזה ולחזור שוב מי יודע? מקוה שאכן כך יהיה, באמת שאוהבת אותו והוא לא פחות לצערי רק אחרי שמאבדים דברים יודעים להעריך ותודה לך שמספיק היה אכפת לך היה לך לומר לי את דעתך

אילנה

לפעמים שווה לחזור ולבדוק לא סתם אנחנו נמשכים למקומות האלה יש סיבה טובה לכך והיא עמוק עמוק בתוכנו ולפעמים לתחושות הקטנות שבתחתית הבטן צריך לשים לב טוב טוב

בדד1

New member
אף אחד לא מושלם

אל תחפשי אותו את הגבר המושלם הוא לא קיים כולנו מכילים מעלות וחסרונות והעיקר נראה לי שאת מתבוננת רק לא בוחנת מספיק את עצמך ביום שתביני שגם את אינך מושלמת ההרגשה שלך תהיה יותר שלמה ויהיה לך יותר קל להשלים עם חסרונותיהם של אחרים

למעלה