האם זה בטוח?

חתול34

New member
האם זה בטוח?

שלום, תיקשרתי עם מוכרת באיביי. ברצוני לקנות דרכה מספר מוצרים בקניה מרוכזת הסכמנו על מחיר. ששאלתי אותה כיצד אני יכולה לשלם לה היא הציעה שהיא תשלח לי בקשה לתשלום דרך פייפל (הסכום לתשלום הוא 100$). מה אתם אומרים האם זה בטוח לבצע את העסקה ככה? יש לכם הצעה אחרת? תודות למשיבים...

panayotiss

New member
תאמרי לה שאת רוצה לקנות ממנה דרך איביי

תגידי שאת לא רוצה סתם לעשות העברת כספים במיוחד לאור העובדה שאתן לא מכירות. בקשי לקנות ממנה באיביי את הפריטים, לא לשלם ושהיא תפיק לך חשבונית מרוכזת ואז את מסודרת. אל תוותרי על קניה דרך איביי, היא תרצה לחסוך את העמלות אבל לך זה נותן הגנה נוספת , שם את יכולה להתלונן אם הפריט לא הגיע או הגיע לא כפי שתואר. אבל תסכמו הכל מראש. מטרת החשבונית המרוכזת היא חיסכון בדמי משלוח. כאשר תקני ממנה ככה יהיה לך מעקב אחרי הפריטים אצל ב won . אם תעשי כמו שהיא מבקשת לא יהיה לך מעקב וזה לא טוב לך, יהיה לך סתם העברת כספים בחשבון ה paypal שלך.

חתול34

New member
לא כל כך הבנתי....

לא לשלם ושהיא תפיק לך חשבונית מרוכזת ואז את מסודרת?? מה זאת אומרת לא לשלם ? להזמין מאיביי במספר מכירות שונות של אותה מוכרת, היא תשלח לי הודעה שזכיתי, ותשלח לי חשבונית מרוכזת שאותה אני משלמת בפייפל . האם זו הכוונה? אותה חשבונית מרוכזת היא עוברת דרך מערכת האיביי? תודה על התשובה המהירה והסבלנות...:)

panayotiss

New member
ככה זה עובד כשאת קונה פריט אחד

את מאתרת את הפריט הרצוי באיביי ולוחצת על כפתור buy it now משם את יכולה להמשיך לתהליך התשלום בפייפאל ולשלם. כאשר ישנם 3 מוצרים שאת רוצה אותם והמוכר מוכן לתת לך הנחה על המשלוח כי תכל'ס לא יעלה לו פי 3 משלוח אז תתכננה 2 אפשרויות: 1. את קונה ומשלמת על שלושת הפריטים והמוכר נותן לך זיכוי כספי בערך ההנחה. 2. את לוחצת בשלושת הפריטים על כפתור buy it now ולא ממשיכה לתהליך התשלום. שלושת הפריטים נרכשו על ידך אבל טרם שולמו. המוכר מפיק לך חשבונית מיוחדת שכוללת את שלושת הפריטים ומחיר משוקלל. זה נקרא combined shipping . את מקבלת את החשבונית באימייל ולוחצת שם על כפתור buy it now . עכשיו כל הפריטים יחשבו כמשולמים. חובה לתאם את זה מראש עם המוכר ולא על דעת עצמך לקנות בלי לשלם. את עלולה לקבל השעיה אם תעשי זאת והמוכר לא יסכים. אם יש לך 3 רכישות ללא תשלום את יכולה להיות מורחקת מאיביי לכן אני מדגיש הכל לתאם מראש עם המוכר. החשבונית המרוכזת עוברת דרך מערכת איביי. תמשיכי לשאול אם עדיין לא ברור משהו.

למעלה