האם זה באמת קורה?????

flowerboy69

New member
האם זה באמת קורה?????

ההופעה הידועה KQED משנת 1970 יוצאת על דיוידי רישמי???????????

Shakty

New member
לא בארה"ב - סן פרנססיקו

ההופעה מה 29 לאפריל 70 בפילמור WEST בפריסקו - צולם בצורה מקצועית ע"י ידי תחנת טלוויזה - אולי הוידאו הכי חשוב של הפליוד אחרי פומפי.

כדאי להבהיר שלא מדובר בהופעה בפני

קהל. תחנת הטלוויזיה הציבורית KQED הקליטה את הפלויד מנגנים באולם הפילמור (ווסט), בבוקר, לפני ההופעה בפני הקהל שנערכה בערב. הפלוידים ביצעו כמה שירים, והתחנה הוסיפה תמונות רקע (כמו קליפים, בנוסח אותם ימים). אלו אכן הצילומים החשובים ביותר של הפלויד מהתקופה, מלבד פומפיי. לצערינו, הם לא יצאו באופן רשמי, אלא מסתובבים בין אוהדים. באשר לשאלתו של ליאור, כמדומני ששמעתי משהו לפני כמה שבועות, על כך שהליצנים מ-classic rock מתכוונים להוציא את זה ב-DVD, אבל כמובן הועלו מיד ספיקות בקשר לזה. עדיף לחכות ולראות במה מדובר.

The Walrus

New member
איזה שירים שרו שם?

חייבים להוציא את זה, ובתוספות המיוחדות לאחד עוד כמה צילומים טובים מהתקופה. נניח אני מת לראות הופעה מוקדמת של הדארק סייד... ושאלה קשורה - ההופעה בקנדה ב77, שווטרס ירק על מעריץ - האם היא צולמה?? כי שמעתי אותה והיא אחלה הופעה. או כל הופעה אחרת מהתקופה...

flowerboy69

New member
לי לא ידוע על צילום של זה

אבל יתכן וזה קיים כי יש כל מיני דברים נידחים שמסתובבים פה ושם.אבל ידוע לי שיש צילומים מהופעות של 77 ואחת מהם עשיתי מאמץ רב להביא לפה אבל זה לא הצליח...מה שכן לאחרונה התגלו הרבה הקלטות הן של הופעות והן צילומי וידאו מהופעות וזה יוצא בבוטלגים חדשים. למשל יש עכשיו הקלטה מהופעה של הפלויד ביפן בשנת 89-הן באודיו והן קטעי וידאו.האיכות על הפנים בוידאו אבל הצליל מעולה...יש גם הקלטה של הופעה באיזה בסטיבל באמסטרדם שאני לא יודע את הפרטים.בקיצור-סביר להניח שיש הקלטות-מעניין אם זה גם צולם באופן רשמי על ידי הלהקה...

flowerboy69

New member
ברור כאילו...

הKQED היה מראש אירוע רשמי וצולם כראוי ולי יש אותו בדיוידי הלא רשמי אבל עדיין מעולה ביותר.אני דיברתי על הקלטות וידאו אחרות כמו המופע ב 77 ואחרות.יש אחת שאני כנראה יצליח לדוג בסוף-ביצוע מלא לדרק סייד בהופעה ב 72 בהוליווד בול!מדהיםםםםם!

Glcok

New member
כמו שאמרתי קודם לכן

ההופעה הכי טובה ששמעתי עד כה לדארק סייד (במלואו) הא ההופעה מוומבלי בנומבר 74 שהוקלטה על ידי הבי.בי.סי. ממליץ לך להשיג אותה. נ.ב ההופעה בהוליווד בול היא די בינונית באופן כללי ובוודאי שבהשוואה להופעה מוומבלי. אם לא תצליח למצוא, שלח לי הודעה פרטית ונשוחח.

flowerboy69

New member
מסכן הבחור...

כנראה עוד לא יודע מי אני... אני מציע לך לקרוא קצת הודעות קודמות כדי ללמוד משהו

מדוע בסרקזם?

הוא מציע לעזור לך... גם אם אתה דוחה את עזרתו, אפשר לעשות את זה בצורה יותר נימוסית.

Glcok

New member
הוא סלח לי אליל בוטלג שכמותך

וכן... אני עוד לא יודע מי אתה. כנראה שאין ממש מה לדעת.

flowerboy69

New member
כשאתה אומר הוקלטה על ידי

הbbc אתה מתכוון לאלבום בשם wembley-fm משהו כזה? יש לי את ההופעה הזו ב2 גרסאות אבל ממה שזכור לי שתיהם הוקלטו באיצטדיון עצמו ולא מהרדיו.

השירים שבוצעו ב-KQED

1. AHM 2. Cymbaline (גילמור חוזר פעמיים על הבית השני, ומשמיט את השלישי). 3. Grantchester Meadows 4. Green is the Colour 5. Careful with the Axe 6. Set the Controls היינו, זה הסט הרגיל שלהם מאותה תקופה. (אבל איזה סט!!).

Anuerysm

New member
אני ראיתי את כל החלקים של ההופעה

והיא לא כל כך הלהיבה אותי פומפיי לדעתי הרבה הרבה יותר מגניב

thezanani

New member
למתעניינים לתוהים ולתמים,

youtube,נחלץ שוב לעזרתכם. זהו Grantchester Meadows,למי שלא מזהה באחד הביצועיים המרגשים ביותר של הפלויד בכלל. כמו כן מומלץ לצפות,לחפש,לחקור ועוד עשרות פעלים שלא יגרמו לציף לשלח בי אנשי "מודיעין אזרחי" וכלבי מסטינה אחר הביצוע של Green is the colour,שמוכיח שוב שגילמור הוא אחד המבצעים הגדולים של הרוק.

Silvernaor

New member
וואו

לשם שינוי הבנתי הפעם כל מילה וכוונה בהודעה של צנעני

למעלה