האם זה אפשרי?

mobobo

New member
האם זה אפשרי?

אוקיי חברה שלי הביאה לי ביד ואחרי זה היה לה קצת שפיך על היד, אחרי בערך חצי שעה שכבר השפיך התייבש על היד שלה(בקושי היה לה על היד וגם היא קצת ניגבה את זה במשהו), היא התחילה לאונן לעצמה. האם זה אפשרי שזרע חיי שרד והגיע אלייה? יש מצב להרייון?

קצת מידע בנושא

אני חוקרת המון בנושא אז הרי לך תשובה מדעית מספקת ומוכחת ברגע שהזרע פוגש באויר העולם הוא מת ישירות...הוא יכול להתקיין בסביבה לחה מאודדד עם אמצעים מסויים או באיבר המין של האישה או בתוך מיכלים בבנק הזרע.. יותר מזה.. כלום! אתה יכול להרגע ותחקור קצת בעניין כדי להבין עד הסוף גם לפעמים הבאות יש מלא אתרים בנושא וגם מאמרים

הזוייה

New member
מבובו

(מה זה השם הזה אגב? טילון חדש בסדרה של שוקו קרלו?) מה זה אמור להביע להשאיר את קרם האהבה שלה אחרי שגמרת על היד שלה שהתייבש? מה היא חבל תלייה שמחכה שהכביסה תתייבש עם הרוח? גוואלד, בן אדם, תן לה לשטוף ת'יד. שלא תחטוף מחלות, לא עלינו. ובכן, טוב ששאלת, (מוציאה מסך פלטפורמה עם פלאשים להוראות הפעלה) . אתה בטוח שאתה בן 31? לא חשוב שב פה רגע. לפחות היא זכתה לקבל את המנה האחרונה בעצמה, שהיא האורגזמה בעזרת עבודת יד, מכיוון שאתה בוא נאמר, בהית בשלבי ההתייבשות. מכיוון שמדובר פה על אירוע חריג וחד פעמי של שאלת תם ואחד שאינו יודע לשאול, לידיעתך, הזרע שאתה נותן לו להתייבש בכף ידה של הפרגית, הוא אינו קביל לשימוש חוזר ולכן הסיכוי להריון הוא אפסי.הזרע שלך במקרה הזה לא שרד שנייה, הוא התייבש, מת, התמוסס, נעלם, התפוגג. תשנן ותמחק את כל סרטי הפורנו שרצים לך בראש, עבדו עלייך.

DrorCh

New member
לא

תא הזרע מוקף במעטפת חלבון, שאמורה להגן עליו מפני מערכת ההגנה הטבעית של גוף האשה, תוך דקה או שתיים המעטפת הזאת מתמוססת וגוף האשה משמיד אותו. שמעתי ממספר גורמים שונים שנוזל הזרע מונע חצ'קונים, ככה שעדיין אפשר לעשות בזה שימוש.

מניעת חצ'קונים???

נשמע כמו דרך מוזרה לשכנע נערות מתבגרות ומחוצ'קנות לרדת לך
(לא לך אישית)

orange love

New member
כן זה עוזר עם חצ'וקנים שמעתי

אבל אם מורחים את זה על הפנים. אז זאת לא דרך מוזרה לשכנע נערות מתבגרות ומחוצ'קנות לרדת לך אלה זאת דרך מוזרה לשכנע נערות מתבגרות ומחוצקנות לתת לך לגרום לה על הפרצוף. :))

למעלה