האם זה אפשרי

שלום30

New member
ישנו מסלול התנדבות לימע"ר

די דומה לעבודה של יחידות הבילוש והעבודה לעיתים יחד עם בלשים וברכב אזרחי

שלום30

New member
הבדלים עקרייים

הבילוש מתעסק בעיקר בתחומי העיר והסביבה המשוייכת לתחנת המשטרה הימ"ר מתעסק בנושאים מסועפים יותר, כבדים, מחוזיים, בין עירוניים ובבעיות רחבות היקף או כאלה שלא נמצא להם פתרון בתחום השיטור\בילוש של אותה עיר.

sabal1

New member
מתנדבי בילוש

בילוש/בילוש נוער אותה הכשרה: מעל גיל 21 לאחר שירות צבאי מלא (עדיפות ליוצאי יחידות קרביות). לאחר סיווג בטחוני מתאים. קורס יח"מ בסיסי 3 חודשים, שבועיים הסמכות בילוש, שבוע חפיפה ביחידה. במידה ואתה מעוניין פנה למשרדי היח"מ/אק"מ של המרחב שלך.

ישראל27

New member
שריונר - הגעה ליחידת הימע"ר /

ימע"ן - קודם כל תנאי קבלה מינימלים : שירות צבאי מלא +משרת במילואים שירות פעיל ללא עבר פלילי , נפשי ועבר פלילי בצהל ללא סעיפים נפשיים בריאות תקינה ויכולת לפעול בפעילות דינמית וקצת יותר "םעילה " מיחידות אחרות . הליך הקבלה ליחידה :פנייה למטה אק"מ בתחנה שלך , קבלה של מספרי הטלפון של אחד ממפקדי היחידות ראיון קבלה בדיקת ר.פ ראשונית - אם אינך מתנדב , מבחן אישיות /פסיכולוגיה -במידה ולא עוברים אותו בהצלחה לא ניתן להמשיך בהליך הקבלה ומופנים למתמיד יתמ וכו (רק אחרי שנה ) ועדת קבלה מרחבית תחקיר ביטחוני רמה ב מטווח , הזמנת תעודה , קורס בילוש /נוער , חניכה ביחידה פעילות רגילה . בהצלחה !!!!!!!!!!!!

sabal1

New member
ימ"ר זה לא תחת תחנה

ימ"ר זאת יחידה מחוזית. הימ"ר שאני התכוונתי אליו נמצא תחת מחוז מרכז

ישראל27

New member
ימ"ר תא היא יחידה מחוזית ,רמת

המידור ,המודיעין ותנאי הקבלה גבוהים שם מאוד , וסוג האנשים ואופי העבודה אינם מאפשרים הפעלת מתנדבים לפי מיטב הבנתי כי אחרת אין סיבה אחרת שבבילוש מרחבי כן ושם לא ...

sabal1

New member
צודק

אכן ימ"ר ת"א לא מגייסים מתנדבים למיטב ידיעתי מסיבה כל שהיא ימ"ר מרכז כן, למרות שאני לא יודע לאיזה תפקידים.

שריונר 7

New member
אני התקבלתי

לימ"ר ת"א אבל לא גויסתי בגלל שהקפיאו את הגיוסים לחצי שנה בערך( אם שמעת על זה ).

ישראל27

New member
אם היית כבר בסוף הליך הגיוס יתכן

והיו מקבלים אותך , אך אם רק התחלת במבדקים או לא עברת עדיין גיבושון - חבל על הזמן אין כסף ... חג שמח ...

שריונר 7

New member
תקרא עוד פעם את מה שכתבתי.

עברתי את הכל כולל הגיבוש המצ'וקמק בנעורים. לא גייסו אותי בסוף למרות הכל .

hafifdalil

New member
שריונר, תקרא אתה

דיברו איתך פה על כ-ל הליך הגיוס, לא רק הגיבושון. מן הסתם לא סיימו איתך את ההליך אחרת היית מגוייס. קצת עיברית - זה חשוב - גם את זה בודקים.

למעלה