האם זה אפשרי ?

שמית

New member
אפשרי אך קשה .... ותודה

תודה על התגובות. אני מבינה מהתגובות שהיסוסיי בעניין בהחלט סבירים. ובאמת לא התכוונתי לחוג מקרמה. כלומר העובדה שכל אחד זקוק לזמן ולמרחב לעצמו לגמרי ברורה לי. החופש להיות עם עוד אנשים בקשר אינטימי הוא היותר קשה לקבלה. אבל מצד שני, כשמסתכלים מסביב, אנחנו יודעים שיש הרבה קשרים מחוץ לנישואים (ראו דיונים קודמים בנושא בגידות), אז אולי עדיף לקבל את המציאות ולא לעטוף אותה בשקרים ? זאת אומרת שהקושי הוא (לפחות שלי) לגשר בין החלק הרציונלי שאומר "אם זה כבר קיים למה לא לקבל את זה", לבין החלק הרגשי-רכושני שאומר "הוא רק שלי".

maof

New member
אולי קצת האיחור

אפשר.....ואפשר... לפי....דעתי גם מומלץ לישמור על היחודיות של כל אחד אין שום סיבה שבעולם לוותר על הדברים שכל אחד עשה ואוהב לעשות אני לא חושב שבכל מצב ובכל רגע... לעשות את הדברים גם על חשבון הפגיעה בבן הזוג...... תמיד ובכל מצב להיתחשב ברגשות ובתחושות....... כי בן הזוג הוא האדם שאני אוהב ומעריך..... אבל וויתור והקרבה עד אין סוף לא באה בחשבון משום שבשלב מסוים לפתע מוצאים שלמעשה וויתרנו על עצמינו על הדברים שאנו אוהבים ורוצים..... ואז נימצא את עצמינו ניכפים לעשות דבר שלא רצינו לעשות ורק וויתרנו.....וויתרנו.... אם בן הזוג הוא אדם ישר כנה ואוהב..... לא צריכה להיות בעיה של בגידה ברגע "שיוצאים" לבד ואם הוא אדם שחושב שהדשא אצל השכן ירוק יותר.... אז זה באמת לא משנה...... כי הוא יכול לבגוד בכל סיטואציה אחרת ולא דווקא באותה "יציאה" אבל שאלה אחרת כל אחד צריך לשאול את עצמו..... האם אני מקנא יתר על המידה לבן זוגי??? האם אני בוטח בבן זוגי ??? מעוף

למעלה