האם זה אפשרי? (ואיך)

tzayir

New member
האם זה אפשרי? (ואיך)

יש לי טבלאות בACCESS ואני רוצה לייצר טופס אשר עושה את הדבר הבא: פותח קובץ וורד, מייצר טבלא ומעתיק אליה נתונים מהACCESS. תודה

ארזירון

New member
אפשרי ביותר

איך? בדיוק כמו שאמרת.... מייצרים אובייקט של word (נדמה לי שזה word.application) ומוסיפים לו אובייקט של מסמך (document) ובתוך המסמך מייצרים אובייקט של טבלה עם נתונים....

tzayir

New member
אשמח לעוד טיפה עזרה

כי דיי הסתבכתי עם זה, אפשר איזה פונקציה שפותחת וורד ומכניסה טבלה ומעתיקה איזה משהו אחד מהטופס של ACCESS? (משם אני מבטיח להסתדר :) ) תודה

samiprogram

New member
עשיתי כזה דבר בדיוק פעם

אני ישתדל עוד מעט להעלות את החלק העיקרי של הקוד. תנסה לחפש ולגגל קצת בטוח תמצא מאמרים.

samiprogram

New member
הנה בקצרה אחי. יצירת מסמך וורד

קודם כול בריפרנס אתה מוסיף את מיקרוסופט וורד. אחרי זה עושה משתנה אובייקט set objword = new word.applicatinn‎ זה אובייקט התוכנה וורד אתה יכול משם לשלוט על חלון הוורד לדוגמא לקבוע אם הוא יהיה מוצג. אחרי זה אתה יוצר מסמך set objdoc = objword.document.add ‎ אחרי זה אתה עושה אותו פעיל objdoc.activate אתה קובע את תוכן המסמך דרך objdoc.application.activewindow.selection.insertafter ``text `` אחרי זה תבדוק שם את כל המאפיינים ותקרא קצת בMSDN אפשר ליצור טבלאות objdoc.tables.add(objdoc.range,10,5)‎ בהצלחה

למעלה