האם זה אמיתי?

האם זה אמיתי?

מזמן לפני כשנתיים עליתי לישון והכנסתי את הבגדים שלי לארון וכשהתעוררתי באמע הלילה הבגדים יו על הרצפה ולא היה מצב שהם נפלו ואז מאוחר יותר שכבתי במיטה וממש שמעתי צחוק של שטן זה היה ממש אמיתי זה היה ממש מפחיד וכולם אמרו לי שחלמתי ואני לא כי ההיתי ערה מה זה אומר?

EvilFlame

New member
הייתי מהמר על שינה

או עייפות יתר. דברים כאלה קוראים לפעמים. או שפשוט ביקרה אותך ישות אך אני בספק שעם היא מרושעת כביכול כפי שהיא צוחקת והיא רק הפילה לך בגדים אני בספק,אם כבר זה באמת היה איזו ישות הייתי אומר שזאת ישות משעממת שרצתה להשתעשע. אבל הייתי יותר מהמר על זה שהיית פשוט נורא עייפה שהית חצי ישנה קורה לפעמים כשמגיעים למצב של חצי שינה..

אני לא חלמתי אין מצב

ההיתי ערה אני ממש שמעתי אתזה התחלתי לצעוק להעיר את האחים שלי וההורים שלי אבל זה המשיך אני ממש בטוחה שזה לא היה חלום ולא ההיתי עייפה ומה זה ישות?

EvilFlame

New member
זאת רק דעתי

אבל אם באמת היה אצלך איזה שד או מלאך או חוצן כמו ש"מתקשרים" יקראו לזה או "חייזר" אז אני בספק אם זה באמת יישות רשעה,אחרת להפיל בגדים היא לא הייתה עושה שוב אני מהמר אם כבר שזה היה ישות משועממת שרצתה לשחק. כמובן שאולי למישהו אחר בפורום יש דעה אחרת,אבל אני אומר את דעתי ואני חושב גם שכדאי שתשמעי חוות דת נוספת תפני לאיזה רב או כומר אולי הם יגידו לך. למרות שאני חושב שהם יקראו לזה שד אם בכלל.. מקווה שזה עזר..

imdark

New member
בפעם אחרונה שבדקתי

השטן היה עז או משהו כזה (שתיים אשרה קרניים עם אני לא טועה) אז רוב הסיכויים שהצחוק שלו הוא באיזור בההה בההה

למעלה