האם זהו טרנד חדש?

tovanot1982

New member
האם זהו טרנד חדש?

אני עובד בסניף שהרוב בחורות, ויש חבורה של בנות בגילי פחות או יותר.

אחת שעזבה הייתה רשומה לאתר הכרויות
עוד אחת עדיין רשומה

3 הכירו ויצאו לדייטים דרך אתרי הכרויות.

אתמול דיברתי עם אחת הבחורות והיא סיפרה שהייתה בקשר עם מישהו והוא היה חולה נפש, אז שאלתי כמה זמן הייתם ביחד? התשובה שלה " שני דייטים" , שלח לה הודעות די חולניות למען האמת ושאלתי אותה מאיפה היא הכירה אותו. "אתר הכרויות, אתה לא מכיר בחורות באתרי הכרויות"? מה כ"כ קוסם שם, הרי הרבה אנשים שופטים לפי מראה חיצוני, לפי גובה, לפי הרבה פרטים חיצוניים ואחר כך בודקים מה גובה העו"ש שלנו.

בן דוד שלי גם היה באתר כלשהו לפני שנים ואמר לי שכאשר רשם שהוא 1.70 הוא לא קיבל אף הודעה אבל כשרשם 1.80 הוא היה מוצף בהודעות...
וכן, הוא מרוויח די טוב ויש לו שני חברות בארה"ב שמכניסות לו סכום מאוד מכובד מדי שבוע ...

אז מה מסריח פה? למה כולם באמת חושבים שמכאן תבוא הישועה? מה קרה לחיזור של פעם, לפאקינג ריגוש להתחיל עם מישהו פנים מול פנים כשיש פרפרים בבטן ?
וברור שיש את הסיפור סינדרלה על זוג שהכיר והתחתן לאחר חודש של הכרויות, יש יוצאים מן הכלל אבל הרוב הגדול לא מתחתן דרך אתרי הכרויות.

אביeג7

New member
האם אתה בעצמך מתחיל עם בחורות ברחוב.?

אני מניחה שגברים וגם נשים מוצאים את כל האתרים האלה כזמינים, עם מבחר גדול ונוחים לשימוש.

מה גם שלא כולם יוצאים לברים ועובדים במקומות שאפשר להכיר שם .

ונכון,אפשר להכיר בכל מקום וגם בסופר,אבל.. כמו שאמרתי קודם,באתרים האלה זה יותר נוח.

puma141

New member
סוק גם אתה התחלת להטעות?

למה להכנס לפוסט ריק? :)

איך עושים את זה?

אממ

נראה לי שפשוט תסמני למטה עם העכבר ואז תשלחי
או שתעשי שם רווח, או אנטר

אבל זה לא היה בכוונה, התחלתי לכתוב משהו ומחקתי

puma141

New member
אז שים לב-כי זה ממש מוריד מערכך...

אני גם בעד

הכרויות רגילות, בכלל אני אולד פאשן.
אבל אתה יודע, העולם השתנה.
הכול קורה באינטרנט.
אז אין סיבה שגם זה לא.
אבל... זה בנוסף.

DANDI 30

New member
מנסים להכיר באתר הכרויות

הבעיה היא באמת ששופטים לפי תמונה או פרטים שקוראים שם
אבל זה רחוק מהאמת, ודי מהר אם תשובה לא מתאימה להם אז הם מדפדפים הלאה לבאה בתור...
הכל רץ מהר...
רוב מערכות היחסים שהיו לי נבנו תוך כדי לימודים, צבא, לימודים, אחרי הצבא, עבודה וכ', קרה גם בזמן בילוי בפאב אפילו במגרש כדורגל...
אבל היום זה כבר לא ככה. וחבל!

NEO83

New member
בוקר טוב אליהו

רק עכשיו אתה מתוודא לאתרי הכרויות?

יש משהו מטעה באתר הכרויות

זה לקח את ההכרות הפיזית הקהילתית ופרץ את הגבולות :
מצד אחד חושף בפנייך שפע ואפשרויות ומצד שני גורם לך להישאר בבית מול המחשב ולא לצאת החוצה לראות את העולם ואת האנשים שבו.
פעם,עוד לפני הצ'ט וכל האתרים האלו ובכלל הפייס,בשביל להכיר אנשים ובני זוג פוטנציאלים היינו יוצאים מהבית למקומות שונים וגם בהם בוחנים את האנשים לפי מראה חיצוני או רושם ראשוני של אישיות או איזה חיבור שקורה.
פעם,אנשים היו עושים מאמץ להכיר מישהו שחי במקום אחר ורחוק מהם,כי היה משהו מסתורי יותר ומושך.
היום הבן אדם יכול להיות הכי מושך ומדהים אבל אם הוא גר רחוק מדי לטעמך,אתה תפסול אותו על הסף מבלי לנסות אפילו פעם אחת-פעמיים.

בתור אחת שהשתמשה בפלטפורמה הזו של אתר הכרויות ואפליקציות שונות הקשורות בכך,אני מודה שהשפע שם מבלבל : כמות האנשים הנמצאים והמצטרפים,התמונות,הפרטים,ההודעות ששולחים,ההודעות שמקבלים,אפילו הסירובים נעשו מעליבים יותר.
,'כלס מס' 1 : לחפש עבודה ופרנסה קשה יותר שלא לדבר על פנסיה ובריאות.
,'כלס מס' 2 : גם בפאב,בקניון,ברחוב,בעבודה,בלימודים אתה עלול לקבל דחיות מבחורות על אף השפע או לצאת עם מישהי ולגלות שזה לא זה ולפעמים מתפתחים רגשות וזה נעשה קשה יותר וכואב יותר.

החיים האמיתיים הם בחוץ בסופו של דבר והם ממשיכים הלאה כמו העולם הזה שהיה קיים לפנינו ויהיה קיים גם אחרינו.

אישית,אני בעד להתנסות בפלטפורמה הזו שנקראת "אתר הכרויות",לאיזו תקופה,זה עניין של החלטה והימור,ניסוי וטעייה ותמיד יהיו כאלה שזה הצליח להם וכאלו שסובלים מזה.

אין באמת קיצורי דרך,יש כאלה שהיה להם מזל מהיר ויש כאלה שזה דורש עוד זמן,מאמץ וחיפושים.

רק בריאות

למעלה