האם זהו התקף???

לינוי

New member
האם זהו התקף???

שלשום עליתי לישון בערב בערך לשעה וכשרציתי לקום ולפקוח עיניים לא יכולתי היה לי מאוד קשה כאילו משהו השתלט עליי ולאחר מכן הצלחתי לשבת בסלום ןכאילו לא הצלחתי להגיב לדברים שמסביבי יותר נכון להשלים משפטים שרציתי או לקראו לדברים בשמם אני מאוד מפחדת מזה שלא יקרה שוב ראוי לציין שאני נוטלת תרופות וולפוראל ובבדיקת הדם שערכתי היתה קצת נמוכה נמוכה

יכול להיות

שהיה לך התקף לא גדול. את עדיין נמצאת בתהליך של שינוי תרופתי לוולפורל? אולי כדאי שתצרי קשר עם הנוירולוג שלך ותראי אם הוא ימליץ על שינוי בנטילת התרופת בשבוע הקרוב/בכלל... דינה

לינוי

New member
בקשר לשינוי

הרמה של הוולפורל נמוכה בעיקבות הוראות הרופא מהבדיקה הקודמת שהיתה 88 וזו 57 כמובן שהיום הוספתי עוד 200 מ"ג האם זו היתה סוג של אפילפסיה??

לינוי...

זה כנראה היה סוג של התקף ,כפי שענת באמת כתבה לך בתגובתה. את עדיין מעלה את המינון של הוולפורל,אם את עדיין חוששת צרי קשר עם הנוירולוג.

ענת71

New member
יכול להיות שהיה לך התקף של הינתקות.

שבוע טוב לך ולכולם. אין לך ממה לפחד מה שהיה לך זה התקף של הינתקות. גם לי זה קורה לפעמים אני מדברת ופתאום נעצרת ומיתנקת ולא זוכרת כלום. ולאחר מספר דקות אני חוזרת לעצמי.

ruthty

New member
הי בוקר טוב לך שולחת לך בריאות

לינוי סביר להניח שזה התקף ואפילו התקף בינוני לפי דבריך רמת הכדורים בדם נמוכה לכן את צריכה לראות את הרופא שלך דחוף יום טוב חמודה

למעלה