האם...זהו הסוף

netaK

New member
האם...זהו הסוף../images/Emo35.gif

טוב סתם רציתי כותרת שאולי תפחיד אתכם
הבעיה פה היא שהפורום היה מספיק יבש בשבועות האחרונים כשעוד היו לנו פרקים... השאלה היא....מה יעלה בגורלינו עכשיו
אז אני יושבת חושבת וכו' אבל כמו שאתם רואים זה לא מפסיק אז אני פה כדאי לבקש מכם הצעות.
לכי מי שיש רעיון למשחקים, תחרויות, כל דבר בכל אפשר לבצע בדרך זו או אחרת, רעיונות של משחקים כמו..."זהה את העיניים" ששמים תמונות וצריך לדעת של מי זה וכו' רק תציעו וכבר נמצא איך לבצע אז למי שיש רעיונות אפשר או אליי במסר או פשוט שימו פה, אני בטוחה שנוכל לעלות על כמה דברים שווים
תודה

bewiched

New member
תחרות הלבוש הכי מזעזע-תחרות

המשפט הכי מצחיק או הכי מרגש הפרק הכי יפה נו אנשים, מה דעתכם?

netaK

New member
יהיה עוד אוסקר-עונה 3

בזמן הקרוב אני אחפש קטגוריות וכו' ואתם תתבקשו לתת הצעות וכמובן את מה לדעתכם צריך לזכות...

netaK

New member
ההצעות הן של הגולשים

אם בכל קטגוריה יש 4 מועמדים ולא מפסיק בחרו את מייקי הוא לא יהיה....

רעיון!

אוקיי, זה הולך ככה: כל אחד שם תמונה, שבה הוא נותן בעצם "מחשבות" לדמויות. לדוגמא: לינדסי:"וכך הם חיו באושר עד עצם היום הזה" גאס:"אמא מה את רוצה ממני?"

lolly1

New member
ציפורהההההההה

זה הגיע זה הגיע!!! מכתב את רוצה? מכתב? ha!!!! |סנוב|

g a g a

New member
|נדחפת בוולגריות|

|משתעלת, מכחכחת בגרוני, משתעל שוב, נועצת מבט בגירית, מהרהרת לעצמי:"האם היא קלטה את המסר שאני מנסה להעביר לה כאן?", ושוב משתעלת|. והערה לליאור: WOW
אהבתי את התמונה בכרטיסך האישי

bewiched

New member
אז עכשיו אני כאן עם מועדון מייקי(

(עדיין קיים לא?) ואני רוצה שהוא יהיה בקטגוריות אחרת אני אתחיל מלחמת מייקי תנו לאוהבי יייקי לחיות מייקי לנצח

tulchi

New member
אני מבינה את החששות שלך אבל

למרות שהסדרה פה היא באמת במרכז העניינים אני חושבת שרובנו נשאר נאמנות לפורום גם כשלא יהיו פרקים (אולי שידורים חוזרים? ערוץ 3 לטיפולכם!!!). אניווי אני בטוחה שרוב חברי הפורום ישמחו להמשיך להתעדכן בפועלם של השחקנים גם מחוץ להג"ש (ואני לא מדברת רק על גייל). יהיה לנו כיף!!!!! אנחנו נחזיק מעמד ונתמוך אחת בשניה עד מרץ 2004!!!!!!!!

netaK

New member
נו ברור....

זה לא שנגמר פה מה לעשות אבל בכל זאת לא כל יום יש פסטיבל עם גייל ובואו נודה שהוא בערך היחיד שעושה משהו שבאמת אפשר להתעדכן עליו קצת כיף לא יזיק כולם פה כמעט בחופש והכל....צריך קצת כיף

דווקא אין לי שום בעיה עם אמט...

ואני אוהבת את ג'סטין.. אבל עד שזה מגיע למייקל, טד ואיאן

ayaliar

Well-known member
השאלה היא

אם מעניין אותך מה אמט עושה מעבר להכי גאים שיש? או מה עושים כל השאר... let's face it זה פורום של ג'סטין ובריאן נקודה.

יכול לעניין, אם יהיה משהו.

וחסר מה לעשות?
אפשר לבנות את השאלות הנפוצות-נציע שאלות, נכתוב את התשובות.
לפתוח את המילון של הפורום-אני חושבת שפעם עשינו פה מן מילון...כל אות ומה היא מזכירה, אלא שהפעם נחבר את המונחים, ונסדר את זה בסדר כדי שנטע פינצטה לא תשתגע
אפשר לכתוב מאמרים, מה שקצת חסר פה, על כל אחת מן הדמויות והשחקנים. תקצירים(אבל לא לקצר...
)של כל העונות. אפשר ואפשר. יש מלא משחקים שאפשר לשחק, הפורום לא יהיה שומם
.

netaK

New member
אז איה אם יש חדשות....

למה את לא שמה? שימי! אפילו אני רוצה לשמוע זה שאת חושבת (וכמו שאצלי בקשר לאית'ן באמת לאף אחד לא אכפת) שלאף אחד לא אכפת זה לא נכון זה פורום הכי גאים שיש וכל דבר יתקבל פה. אל תגבילו את הפורום לבריאן וג'טסין בלבד גם אם זה נראה ככה שתפו

ayaliar

Well-known member
כי אני רואה את התגובות

אם אני שמה תמונות חדשות (שזה קצת יותר מעניין מאיזו הצגה שפיטר ישתתף בה באביב) ועדיין אין שום יחס זה נראה כאילו זה לא מעניין אז אני לא שמה יותר ולא מודיעה יותר אלא אם כן זה קשור בגייל.

למעלה