האם זאת עילה לתביעה....

pshota

New member
האם זאת עילה לתביעה....

אספר את המקרה...... נרשמתי כרגע לצורך העינין נשאיר בלי שמות לבית ספר ללימודי בגרות מהמובילים בארץ.... זאת רק המכינה כחודש ,עברו 8 שעורים בכל אותם השעורים לאחר שיחה עם המורה ובזה שאמרתי שיש לי בעיות של קשב וריכוז וישנם דברים שקצת פחות מבינה מאחרים....וזה נורמה שיש כאלה אנשים בכאלה מקומות .... לכל אותם השעורים נאמר לי ונרמז לי עד להיום שהמסגרת לא מטעימה לי למרות שאני חושב שכן יושבת בשקט לא מתערבבת מסנה ללמוד ולהבין....היום בשיחה עם המנהלת שחזרה והדגישה את דברייה ואמרה לי שהיא לא רוצה שאני ילמד בית ספר .... רק ההרגשה ומה שנתנה לי להרגיש אני לא רוצה לבוא לבית ספר שלא נדבר כרגע על הרצון ללמוד שם וכל מה שקשור בלהצליח... השאלה שלי כזו...לאחר שאמרתי לה שנפגעתי מדבריה ולאחר שהיא אמרה שלא לזה היא מתכוונת ....היא אמרה שאין לה להחזיר לי כל הכסף למרות שבחוזה ישנו סעיף שאומר שעם מישהו עוזב הוא צריך לשלם קנס ועוד כל מיני דברים להוציא ממנו כסף במקרה שלי הם נדיבים ורוצים לבוא לקרתי כאילו..... אני רוצה לתבוע אותם נפגעתי מאוד מהיחס הזלזול ומצורת הדיבור לא הפרתי שום סעיף שום דבר בחוזה המקושר.... פשוט היא רצון של הבית ספר שאלמד שם....... אציין שזה בית ספר עם שם וכואב מאוד שמקום כזה נוהג ככה עם התלמידים שלו..... מה אני צריכה לעשות..... ללכת לתביעות קטנות ולדרוש את הכסף שחוייב כבר ואת כל עוגמת הנפש שנגרמה לי על ידים והיא רצון שאלמד שם.... או ללכת לבית משפט שלום ולקחת עוד.....מה אתם חושבים.... זאת שערוריה.....שלא תאומן על כזה מקום לימודי גבוהה פגועה מאוד אני יכולה לצלצל ולנסות להקליט את המנהלת אומרת את הדברים האלה אין לה בעיה היא לא מתכחשת ושאמרתי לה שאני אתבע היא אמרה שהיא מוכנה....

למעלה