האם זאת את ש...?

האם זאת את ש...?

הגעתי לשיעור ספינינג עשר דקות לפני הזמן.
בחרתי את האופניים הפנויות ליד המדריכה כך שאני עם הפנים לשאר הכיתה ויכול לראות את כולם.
יש בזה משהו מאוד יפה לטעמי לראות את כולם קופצים יחד מיוזעים על האופניים.

היא הגיעה אחרי מספר דקות.
ראיתי איך היא בוחנת את הכיתה ומחפשת אופניים.
איך שהיא ראתה אותי מיד התחילה לצעוד לכיוון האופניים הקרובות אלי.
ואני שחקתי אותה כאילו מתעסק בעניינים שלי בנונשלנטיות .

הרי היו בינינו חילופי מבטים , חיוכים ופלירטוטים בעבר וללא ספק היה מתח מיני.ראיתי אותה סורקת את כל המשתתפים בשיעור, לפי דעתי היא חיפשה את אישתי שבדרך כלל באה איתי לאימונים רק שלאימון הזה לא יכלה לבוא. אני חושב שראיתי זיק של שמחה וריגוש בעיניה שהבינה שאישתי לא שם.

היא התישבה על האופניים וסידרה את חולצת הספורט עם בטן חשופה שהייתה לה אשר הבליטה את זוג שדייה המושלמות וחשפה את הפס העמוק והמגרה שבין שניהם.

השיעור התחיל. המדריכה נותנת את הקצב והאדרינלין מתחיל לעלות יחד עם הקצב של המוסיקה.
כלום כבר מזיעים ושנינו מדי פעם מחליפים מבטים ואני בורח במחשבות שלי למקום אחר.
שם אני רואה אותה מזיעה כמו שהיא עכשיו מולי שאני קושר אותה עם הידיים לאחור, דוחף לה את החוטיני הרטוב שלה לפה ומזיין לה את התחת המושלם הזה שיש לה.

אני כבר ב80% דופק. המדריכה מעלה את הקצב ואומרת לעמוד ולמשך חזק את התחת אחורה.
ואני מיד מדמיין איך אני ניגש אליה בדיוק כך שהיא כולה רטובה ומוריד לה את הטייץ ואת החוטיני עוד הברכיים ומחדיר לה שתי אצבעות ישר לתוך הכוס הרטוב ומזיע מחרמנות...

המדריכה אומרת שאנחנו עוברים לג׳מפים (קפיצות) אני רואה איך היא מתחככת בכיסא שלה בכל קפיצה ומיד אני מדמיין איך היא קופצת על הזין שלי תוך שאני נותן לה סטירות בתחת ומעודד אותה להמשיך.

המדריכה נותנת לנו אישור לעשות הפסקה של דקה לשתייה וניגוב מהיר של הזיעה והיא מכניסה את הפיה של בקבוק השתייה שלה לפה ויונקת אותו ואני מדמיין איך אני מכניס לה את הזין לפה, סותם לה את אף , נותן סטירות ודוחף אותו הכי עמוק עד שהיא כמעט נחנקת.

היא ממשיכה לינוק את הבקבוק ואז שתי טיפות סוררת גולשות לה מזוית הפה לצוואר ומשם מלטפות את שדיים ואני מבחין שפיטמותיה זקורות מה שגורם לי להפליג במחשבות על איך שאני מחבר לה שני מצבטים לפיטמות עם שרשרת המחברת בינהם ואני משחק עם השרשרת מה שגורם לה הנאה מטורפת וכאב.

וכך המשכתי בעוד ועוד מחשבות על סיטואציות קינקיות ומחרמנות ומדי פעם ראיתי איך היא מביטה בי ואולי גם היא חשבה את אותם מחשבות ואולי לא, אין לי מושג, כי בסוף האימון ירדנו מהאופניים עשינו מתיחות וכל אחד הלך לדרכו אני מעריך שעם חרמנותו.

ואולי בכלל היא פה? אז אם זאת את שהיית שם איתי וטרפת אותי עם העיניים ואחר כך הלכת הביתה ואוננת את עצמך לדעת.
אם את קוראת אותי עכשיו את בטח יודעת. ואם את נשלטת שנרטבת מהשפלות, משימות וכל שאר הדברים הקינקיים שאני אוהב את מוזמנת לעלות בתחנה הקרובה על הרכבת שיוצאת למסע מטורף אל עבר הבלתי נודע בלי תחנה סופית ועצירות ביניים רק אתגרים וריגושים עד השמיים.

tinky2

New member
יש את הסיטואציות האלה בחיים

שאתה נותן למחשבות שלך להפליג הרחק הרחק
זה כיף גדול :)
ו....לך תדע, אולי גם היא בעניין...אין לדעת...

זאת סיטואציה מהחיים חמודה

כל מה שתארתי שם אמיתי ...
וכן אני כזה ... אני כל היום רק מפנטז (טוב נו, ולפעמים גם קצת עובד) חחח

אוייש תודה

אין דבר יותר מגרה מלשמוע שמישהי מתגרה ממה שאתה כותב או מתמונות שלך

נימפית1

New member
אני כבר לא שולטת בעצמי

אתה כותב פשוט נורא. באמת.
פורנו מהסוג הנחות ביותר, בעצם, אולי אפילו זה לא.
ואני עדינה יחסית.

לדעתי.

אבל היי, כל עוד יש כאלו שעפות עליך, חוץ ממך עצמך, שזה
בכלל נושא לכשעצמו, אז בהצלחה!

A לוןA

New member
יש הרבה דרכים לכתוב ביקורת

זו דרך רעה במיוחד.
&nbsp
ואני עדין יחסית.
&nbsp
&nbsp
לדעתי.

אני יודעת שזה מה שרצית

תגובות מין הסוג הזה ממש פוגעות בי ומורידות לי ממש את החשק להיות פה. חבל כי עד עכשיו היה לי ממש כייף להיות כאן בפורום והרגשתי שאני אפילו קצת תורם פה. לא יודע מאיפה זה מגיע או למה. כי אני ממש לא מכיר אותך ובחיים לא עשיתי לך או למישהו אחר כאן רע. בכל מקרה אין לי בעיה להודות שכנראה הצלחת להשיג את מה שרצית וזה לגרום לי ללכת כי אני ממש לא מסוג האנשים שנמצאים במקום שלא רוצים אותם. אז תודה לכל אותם חברים נפלאים שהיו פה . אולי נתראה במקומות אחרים ובסיטואציות אחרות. היו שלום

נימפית1

New member
אתה

מפרש את הכתוב בצורה שאתה רוצה/מבין, זו היתה בקורת לאיך אני רואה את הכתיבה שלך. כן. אני בוטה. מאד. אך לא היתה כאן כוונה להעליב. לכל כותב יש את ה"קהל" שאוהב או לא את המלל שלו. אויייש.. בבקשה אל תעזוב בגללי :) פרשתי.

tinky2

New member
זו לא הייתה ביקורת

לאיך שאת רואה את הכתיבה שלו,
זה היה הרבה מעבר.
במיוחד ב2 שורות האחרונות שבכלל לא מכוונות עניינית לכתיבה שלו.
אני חושבת שכדאי שתשאלי את עצמך מאיפה הכל נובע כי ממה שאני רואה, התרומה היחידה שלך כאן בפורום היא להגיח פה ושם ולירות חיצים על אנשים.
אז באמת כדאי שתפרשי בשיא.

A לוןA

New member
בואו נחליט

שאף אחד לא מגרש מפה אף אחד, ושתגובות יכתבו לגופו של עניין ולא לגופו של אדם
וככה כולם יהיו מרוצים, ואני לא אצטרך להתלבט אם למחוק או לא למחוק את התגובות האלו.
&nbsp
טוב?

A לוןA

New member
תראה,

כתיבה בפורום ציבורי זה סוג של חשיפה. יש לה יתרונות- ויש לה חסרונות. אתה יכול להחליף דיעות ולחלוק מצד אחד- וגם לקבל ביקורת שלילית מהצד השני. כמו בכל דבר גם כאן יש פלוסים ומינוסים. תאמין לי שגם אני קיבלתי ביקורות לפעמים שלא נעמו לי. הקשבתי, לקחתי מזה מה שיכולתי והמשכתי הלאה. חלק מתהליך הגדילה.
אם אתה מכוון להיות אהוב ומקובל על 100% מהאנשים- זה לא יקרה אף פעם, בשום מקום. לא רק כאן.

אף אחד לא יכול להחזיק אותך כאן בכח, כמובן- אבל אם תחליט לחזור- הדלת תמיד פתוחה.

newcharm

New member
מה אתה מבלבל במוח

אתה בן שמונה וחצי והגננת העליבה אותך ועכשיו תשב בפינה בפרצוף עגום?
אז נימפית1 לא אהבה איך שכתבת ויתכן שגם לא את המה ואולי גם את המי..
ממש נורא.
אני דווקא חושב שבלכתוב אתה בסדר וקצת מעליב אותי לחשוב שהדעה שלי פחות נחשבת משל נימפית1..
&nbsp
אגב, בשביל הפרספטיבה, אם כל מי שאני לא מת עליו/ה היו הולכים למקומות אחרים
די סביר שהמקום הזה היה לא הומה :)
&nbsp
&nbsp

הילי 122

New member
תראה

כאחת שכותבת ,גם אני הרגשתי כמוך .
זה דיי מעליב לכתוב מכל הלב ואז אתה מקבל ביקורת חיובית או שלילית ונפגע או מחייך .
אני לפני שמפרסמת כאן חושבת פעמיים.
אל תצפה מאנשים שרק יעשו לך לייק .
לך תדע ,אולי נימפית היא ,כותבת ופרופסורית שירה???
תעשה מה שטוב לך .
קל לנו מאוד לברוח ,זה הפתיל הקצר שלנו
אני בטוחה שכשקראת את התגובה שלה ,הגבת בדיוק כך:

לא משחקים שברו את הכלים!!

תתעודד ותמשיך לכתוב .

למעלה