האם זאת אני בכלל?!

omaopa

New member
האם זאת אני בכלל?!

רשומה חדשה בבלוג שלי.
רשומה ששואלת אם הרצה הזאת היא אני בכלל.....

דרך אגב, ובאמת שלגמרי במקרה, זה יצא אפרופו לשרשור של ספרציה.....

אני פשוט לא מאמינה!!

מור שלז

New member
מקסים רונה! היטבת כל כך לנסח

את מה שכולנו מרגישות בצורה כזו או אחרת.
פוסט מקסים!

כמו תמיד, מקסים!

תודה שהזכרת לי, שהריצה הזו איננה מובנת מאליה, גם אחרי שנים רבות של ריצה. זו מתנה שאנו נותנות לעצמנו בכל פעם מחדש

את כל כך מרגשת!

קוראת ומזדהה עם כל מילה.
רק לפני כמה ימים יצאתי לארוכה של 18 רגע אחרי מחלה (אחרי שקראתי את עצותייך ונעזרתי בהן) ובדיוק חשבתי על זה. כמה טוב שזה הפך לשגרה. היום זו ארוכה, לפני 10 חודשים היא היתה חצי ארוכה וגם זה עוד יגיע. העיקר שאני שם והריצה היא שגרה ברגליים. ממש ניסחת לי חלק מהמחשבות בצורה מקסימה.

מקסים! כל כך מקסים!

ויש לי סיפור קטן, ביום שבת רצתי לראשונה ריצה מעל 17 קילומטר, סיימתי אותה בשער האחורי של הקיבוץ ובעודי מחפשת את המפתח לשער התחלתי לבכות, כל כך לבכות שלקח לי המון זמן לפתוח את השער. מתוך הבכי נזכרתי בפוסט שכתבת אחרי הריצה המסכמת לקראת מתרתון ירושלים ואיך סיימת אותה בבכי (ואז ישר הלכת להכין ארוחת ערב לילדים). לא האמנתי שאני אותה אישה, אותו אדם, תחושות אושר, גאווה ועוצמה התערבבו לי בפנים....ואז הלכתי הביתה להכין ארוחת בוקר לילדים...
תודה שאת כותבת כל כך יפה, המון דברים שמסתובבים לרבות מאיתנו בלב/בראש.

כתבת מקסים ואני מצידי לא מאמינה שגם אתן

התחלתן פעם לאט ומעט. את מעוררת השראה.

design74

New member
מדהימה...

את כותבת מדהים, הכתיבה ממש זולגת לך מבין האצבעות
את מעבירה מסרים בצורה מאוד מאוד ברורה
איזה כייף לקרוא אותך ולהתרגש איתך

SarahPa

New member
מקסים

התיאור שלך...
כירושלמית לשעבר נחמד הטיול איתך בירושלים... והכי "בעליות לא עוצרים..." צריכה לאמץ את זה כאן במודיעין.

וואלה יצא כאילו ענית לספרציה תשובה מפורטת איך הקושי לא נעלם .... מה שעניתי גם אני ב-2 מילים.

מחכה לפוסט הבא...

חגגה

New member
מדהימה !! אין לי מילים...

טוב אולי כמה....

כשאני רצה ורואה את הצל שלי רץ לידי או לפניי (כי מה לעשות איפה שאני רצה אין חלונות ראווה) אני כל כך גאה בו (בצל)
לפעמים אני גם רואה שהוא לא מרים רגליים, אז אני מדרבנת אותו להתחיל.
ובסוף כל ריצה, קצרה או ארוכה ככל שתהיה אני אומרת לעצמי, שאני (אני! אני!) עשיתי את זה!!!

אז נכון שלא ירדתי 30-40קג (למעשה הכי הרבה קג׳ שירדתי והעלתי היו ה10-15 בהריונות וירדתי אותם איכשהו...)
ועדיין יש בספורט שלי בכלל ובריצה בפרט כל כך הרבה עם דימוי גוף.... זה כבר למתישהו בנפרד...

תודה לך על המראה הנהדרת ששמת מולי. הזדהתי ונהנתי מכל מילה.

רונה לקרוא אותך

מרגש אותי מאוד.
את מעוררת השראה ואני מדי פעם מרשה לעצמי, להדפיס חלקים ממה שאת כותבת ולתלות על המקרר.
זוכרת שכתבת פעם על להיות אמא ספורטאית?
זה עדיין תלוי על המקרר שלי!!!
כמובן שאני מזדהה עם רוב הכתוב
(אמנם עשיתי רק מרתון אחד- אבל בכל זאת),
תמשיכי בדיוק כמו שאת,
לרוץ, וכמובן לכתוב.
ותודה על כל השיתופים.
לירון.

omaopa

New member
חברות יקרות המון
!

הרוח שאתן שמות לי במפרשים, הפירגון, ההשתתפות בחוויה, התגובות מחממות הלב, ההכנסה אותי אל הלב שלכן, פשוט העלתה לי גם חיוך על הפנים, גם דמעות בעיניים וגם חום בלב!
תודה ענקית על כל אלה!
מדהים לגלות כל פעם מחדש איך בסופו של דבר, אנחנו כאן ביחד!

למעלה