האם הOUTLOOK מכפיל פגישות?

FireBird

New member
האם הOUTLOOK מכפיל פגישות?

לפי דברי AYELET1 סינכרון ב PPC בOUTLOOK מייצר פגישות כפולות וגיבריש במקום עברית. במילים אחרות, שווה לזבל ופשוט לא עובד. הכצעקת?! הייתכן?

AYELET1

New member
אאל"ט האאוטלוק מכפיל פגישות

גם עם הפאלם נדמה לי (ויתכן שאני טועה) שהבעיה היא באאוטלוק שמסנכרנים אליו פגישות עם מכשיר המסונכרן ל-2 מחשבים וכן, אני יודעת שיש להגדיר את המכשיר כמסתנכרן עם 2 מחשבים... זה לא פתר לי את הבעיה

FireBird

New member
הממ , נשמע קצת אחרת..

מה שאני הבנתי זה שיש להגדיר את ה PARTNERSHIP ומקסימום את המחשב השני בתור GUEST או משהו.. ומה לגבי הג'יבריש? לא עובד עם עברית? אגב, דבר שמאוד חבל לי שגילתי רק היום: בנק לאומי מציע תוכנה למחשבי כף יד שמסתנכרנת עם חשבון הבנק שלי ונותנת אפשרות לראות פרטים גם בלי חיבור פעיל, מעין OFFLINE MODE.. - חבל לי, מאוד, שהיא מתאימה רק ל PALM OS..

AmiDebesh

New member
לא יודע למה הלינק לא מתחבר

להלן הכתובת בפשטות
http://www.slipstick.com/files/ODR5.EXE

AmiDebesh

New member
הסיפור מאחורי התכנה

קיבלתי בעבר את התוכנה המסויימת הזאת מסער אביגדור. להלן העתק מכתבו כפי שקילתי באוגוסט השנה.. עמי שלום, קבל עותק חינם (חוקי) של Outlook Duplicate remover פרי עטו של הכומר F. Rundell מהכנסיה האנגליקנית. אני מציין זאת, אך ורק מפני שזהוהי בקשתו היחידה של המפתח שהוא אמנם איש דת, אבל גם "משוגע" (יסלח לי אלוהים..) לא קטן למחשבי כף יד. באתר שלו הוא מתנצל שהסרבר בכנסייה נפל ולכן בינתיים אי אפשר להוריד את התוכנה מהמקור. אין דבר, יש לי עותק ועכשיו גם לך. נחשב לאחד הטובים ביישומים מסוגו.

AYELET1

New member
אני מקווה שהסרוור בכנסיה שוקם

בינתיים... בכל מקרה לא נסתמך על זה
ואני אכניס את זה ל-FAQ

AmiDebesh

New member
קורה לפעמים שיש הכפלה

של הנתונים, בד"כ עקב סינכרון לא נכון... יש תוכנות להסרת הכפילויות לדוגמא ODR5. לגבי העברית אינני יודע מה הבעיה בדיוק אהל מציע לשחק עם הפונטים. אצלי הכל בעברית

למעלה