האם הMONDAY NIGHT FOOTBALL

kobi08

New member
האם הMONDAY NIGHT FOOTBALL

יבשר על החלפת השלטון בN.F.L ?. אני מקווה שלא ..אבל כנראה שכן רק השלג אולי יעצור את הקולטס.. מה שכן צפוי לדעתי משחק עם תוצאה נמוכה. פעם ראשונה בארבע השנים שהפטס לא פיבוריטים לנצחון בגילט סטדיום!!! אבל למרות הכל LETS GO PATS. ושבת שלום לכולם קובי

Reshefgarcia

New member
מחיקת הודעות...

שלום לכולם כאן נמחקה הודעה של אנטיאולטראס שכללה מספר ברכות חמות לב לניו אינגלנד פטריוטס. כמו כל יושבי הפורום,לכל אחד יש את הקבוצות שהוא אוהב ושונא,וזה מה שיפה בספורט...אנחנו בעד ויכוחים והתנצחויות על שחקנים,מאמנים,שיטות משחק וכל השאר...עד שזה מגיע לקללות... אנחנו לא רוצים שתתחילו לחשוב שאנחנו מצנזרים אנשים,כי לא זאת הכוונה שלנו... אנחנו בסה"כ רוצים לשמור על הפורום שלנו כמקום מתורבת ויפה,ולא להכניס לכאן תרבות שלא שייכת... אנחנו מעודדים אותכם לאהוב ולתמוך בקנאות בקבוצות שלכם,אבל אנא מכם,אם אתם חייבים לקלל את טום בריידי,פייטון מאנינג טרל אוונס או מי שלא יהיה...בבקשה...לא מעל דפי הפורום... אנחנו לא רוצים להתחיל למחוק שירשורים על ימין ועל שמאל בגלל מלחמות שהתחילו בגלל פליטת פה. מקווה שתקבלו את הכל בהבנה.. ושיהיה לנו יום ראשון (ושני) מלא פוטבול איכותי!!!

AntiUltras

New member
תגיד ביקרת פעם בפורומי פוטבול

או בייסבול באמריקה או אפילו בפורום הבייסבול בתפוז? יש לך מושג איזה קללות ועלבונות רצים שם? אפחד עוד לא מת מזה קצת פרופורציות האמת שבני דודים שלי דווקא אוהדים את הפאטס ודי שמחתי כשהם לקחו בזמנו אבל פשוט נמאס לי מהמזל הלא נגמר שלהם והבעתי זאת בצורה בוטה גם כי אני מאמין שהבעת רגשות תעלה את הפופולריות של הענף בארץ ויפסיקו להתייחס לחובבי הפוטבול בארץ כמו ל-NERDS מתנשאים זה הסיכוי היחידי להפוך את הענף לפופולארי בקרב הישראלי הממוצע תוך שמירה על המסורת והמורשת של המשחק ויפה שעה אחת קודם

Yo-man

New member
מה שקורה במקומות אחרים לא מחייב

אני לא מאמין שאני צריך לכתוב משפטים כאלה, אבל ההשוואה שלך לפורומים אחרים לא קשורה לכלום. אולי יש מנהלי פורומים שלא מקפידים מספיק על הנהלים של תפוז, וזו זכותם (והם לא ישרדו בתפקידם יותר מידי זמן), וגם בלי שום קשר לתפוז - אני לא רוצה לטנף את הפורום שאני הקמתי ואני יזמתי בקללות, שאמנם מכניסות אמוציות לפורום אבל מורידות אותו בכמה רמות ממה שהוא היום. הדיונים שמתפתחים פה, הפרשנויות למשחקים והדעות המוצגות משקפות את החזון שלי לפורום פוטבול. אני לא מנסה להצטדק ולהגיד שאני אף פעם לא מקלל, להיפך, אבל אני עושה את זה עם מי שאני מכיר ולא ברבים. הדעה לפיה אם נוסיף קללות לפורום נמשוך יותר אנשים - לא תודה. אני מעדיף פחות אוהדים שיודעים להביע את עצמם בלי להעליב ובלי לנבל את הפה מאשר המון הודעות שחצי מהן משקפות ריבים והטחת עלבונות. אני לא מצליח להבין איפה הכיף בזה ואיך זה עוזר לפוטבול. הסיכוי היחיד לקדם את הפורום בישראל הוא ע"י הקמת ליגה, וזה משהו שאנחנו מתאמצים לעשות ממש בימים אלה. בשורה התחתונה - תודה על הניסיון להעלות את המודעות לפוטבול, אבל אנחנו מעדיפים להיות אנונימיים מאשר זולים.

AntiUltras

New member
הם דווקא שורדים יפה מאוד

כבר כמה שנים טובות אני מסכים שאם הייתי פוגע במישהו אישית בגלל אהדה שלו לקבוצה זו או אחרת היית רשאי ואפילו מחויב למחוק אבל לכתוב שאני מקווה שהקולטס יקרעו/יזיינו או הפאטס נראה לי לגיטימי ודי מקובל(אם כי אפשר להתווכח על הניסוח) הסיכוי היחיד לקדם את הפוטבול בארץ הוא ע"י הקמת קבוצה שתשחק ב-NFL אירופה ותזכה לחשיפה נאותה בתקשורת לא יודע מה השקפת עולמך האישית אבל לדעתי פורום פוטבול ישראלי צריך להידמות ככל הניתן לפורום פוטבול ממוצע במולדתו ושם ביטויים כמו we'll kick your ass" הם לגיטימיים לחלוטין ולא פוגעים באפחד ואני מאוד מצר על כך שאינך מפנים זאת אגב אם אתם מעוניינים להישאר אנונימים(השקפת עולם קצת אליטיסטית לטעמי) למה שלא תבטלו את הפורום הזה ותתכתבו באימייל אחד עם השני כך תחסכו מעצמכם את הטירחה למחוק הודעות

Yo-man

New member
אלה בדיוק ההנצחויות שלא חסרות לי

אבל אני אענה 1. מה שקורה שם טוב לשם. מה שקורה פה טוב לפה. אני לא מנסה לשנות את הפורומים האחרים ואני אשמח אם לא ינסו לשנות את הפורום שלי. 2. יקרעו כן, יזיינו לא. באנגלית Kick your ass זה עדין לא Fuck you up. 3. למרות שאנחנו משחקים כבר 6 שנים (עוד מעט 7) פוטבול חובבני - מילת המפתח פה היא חובבני. אנחנו רחוקים מרחק של שנים רבות, של אימונים אינספור ובעיקר - צוות מאמנים שיסביר לנו איך עושים דברים נכון. לימוד עצמי היא תכונה נפלאה, אבל הדרכה שווה יותר, ואת זה (לצער כל הנוגעים בדבר) אין עדין פה. הליגה היא תחילת הדרך, והשאיפה הסופית היא להגיע לרמה שתאפשר לנו להתחרות על ההזדמנות לשחק באירופה. קשה לי להגיד כמה שנים זה יקח, אבל אני משער שהבן שלי יהיה בצבא לפני שזה יקרה... 4. אנחנו לא מעוניינים להשאר אנונימיים, אבל כן לבדל את עצמנו מקהל מסוג מסויים. אנחנו נפגשים לשחק פה ושם, מדברים בטלפון ושולחים אימיילים. אין לנו כל כוונה לבטל את הפורום הזה שמשרת עוד כמה עשרות אוהדים שלא רואים בגישתנו פגם. ולגבי הטירחה למחוק הודעות - אל תדאג לנו. את העבודה שלנו אנחנו יודעים לעשות. ובשביל שלא תחשוב שדחפו לי מקל של מטטא בתחת - הציניות שלך לא נעלמה מעיני, פשוט לענות בציניות היה גורר את הדיון הזה עוד ועוד. אני מקווה שהתשובות הענייניות הסבירו לך מה מטרתינו, למה אנחנו שואפים ואיך אנחנו רוצים להשיג את זה. אני מאוד שמח לכל גולש שמצטרף לפורום ולכל מי שמקדם את הפוטבול בישראל, אבל אם אתה מרגיש שהפורום הזה לא מסביר לך פנים, אליטיסטי, מהיר-למחוק-הודעות, טרחן - או כל דבר אחר שלא מתאים לאישיות שלך, אנחנו יכולים להיפרד כידידים. אני לא אכעס, אבל אתאכזב. יורם

AntiUltras

New member
OK מקובל עלי

שיש הבדל מסוים בין "יקרעו" ל"יזיינו" ומבחינתי אני מבטיח להשתדל להקפיד לא לגדף שלא לצורך(ואגב זו היתה קללתי הראשונה בפורום מאז ומעולם) אבל הגישה של להרחיק את העמך מהענף לא תתרום לתדמיתו בגרוש ושוב אחזור על טענתי המרכזית שרק קבוצה שמורכבת בעיקרה משחקנים אמריקאים שתשחק ב-NFL אירופה תוכל להעלות את קרנו של הענף ובעזרת תקשורת מגויסת בהחלט אפשר ליצור עניין בקרב עמישראל וזו לדעתי צריכה להיות גם מטרת הפורום הזה רק תאר לך את יושבי היציע המזרחי מגרבצים באיזה פיצוציה ובמקום לברבר על עזורי או תומר בן יוסף שלאף אחד בעולם לא אכפת מהם בכלל הם יתעסקו בטרל אוונס ופייטון מאנינג וה-TD שהוא מסר א-קיצער לחשוף אותם לתרבות הספורט האמריקאית לה הם בזים ולי יש תחושה חזקה מאוד שזה גם יפחית את האלימות ותחושת הקיפוח שיש היום בספורט בצורה ניכרת וניכור זה ממש אבל ממש לא הדרך להשיג זאת אגב גם באירופה הענף בחיתוליו והרמה שם היא ממש לא בשמים אבל מובן מאליו שגרמניה איפה שיש קבוצות עם שחקנים אמריקאים היא המדינה המפותחת ביותר בנושא BY FAR רק בזכות קבוצות ה-NFL אירופה המשתתפות בה מה גם שאני לא רואה בהקמת ליגת פלאג פוטבול היתולית מטרה נעלה בארץ הקודש אלא יותר בקטע של מודעות לפוטבול המושרש בארה"ב אם במשך השנים יגיע שחקן ישראלי לשחק ב-NFL אז מה טוב אבל בימים אלו חשוב יותר להשריש את מורשת הענף מאשר לשחקו באופן פעיל(למרות שגם זה מבורך במידה מסוימת) מקווה שאינך רואה בהודעותי התנצחויות חסרות ערך ומעמסה כי אחרת אולי באמת אתה צודק ואין לי מה לחפש כאן וחבל כי אני מאוד אוהב לראות פוטבול ומקווה להיות נוכח במשחק ביום מן הימים

Yo-man

New member
חלילה מעמסה. להיפך.

הבעיה בארץ הרבה יותר עמוקה. אין תקציב לספורט ואין פיתוח של ענפים חדשים, אלא במימון עצמי (בגלל זה האקסטרים תופס כל כך טוב). בשביל לקבל תקציב אתה צריך לעבור אלף ועדות. בלי תקציב אין לך שחקנים ואין מאמנים. אם היה קהל - היית יכול לבנות על המשחקים שיכניסו לקבוצות, אבל זו דילמת הביצה והתרנגולת - מה צריך קודם קהל (דרך מודעות, חינוך, הטמעת ערכים) או ליגה (מימון, מקצועיות, ענין). תחשוב כמה ענפי ספורט ישראל באמת טובה בהם (כדור יד וכדור מים למשל) ואתה בקושי שומע עליהם. זה כי החינוך לספורט דפוק פה בארץ ואף אחד לא רואה את החשיבות של, למרבה הצער. אני מסכים שקבוצה ישראלית ב-NFL אירופה זה חלום, אבל בשביל להגשים אותו צריך המון סבלנות, זמן וכח אדם מיומן.

lambdeus

New member
לגביי עתיד הפוטבול בארץ הקודש.

ליגת NFL אירופה מורכבת ברובה משחקנים אמריקאים שמשוייכים ברובם לקבוצות NFL אמריקאיות ונשלחים (נתרמים) לאירופה למען 3 מטרות: 1 שישתפשפו ויצברו ניסיון (ג'ייק דלהום למשל הוא בוגר NFL אירופה). 2 לקדם את הפוטבול ביבשת נוספת. 3 לספק בידור לעשרות אלפי החיילים האמריקאים היושבים שם בבסיסים צבאיים, בעיקר בגרמניה, ובגלל זה הפוטבול באירופה הוא הכי מפותח בגרמניה. שחקנים מקומיים הם על גדר קוריוז כרגע ועל מנת שלא כל השחקנים בקבוצות האירופיאיות יהיו אמריקאים, יש חוק בליגה האירופאית שמחייבת שיהיו לפחות 2 שחקנים (אם אני לא טועה) מקומיים בכל קבוצה. אבל כרגע הם כמעט רק על תקן של בועטים או בליין. הקיוםשל הליגה האירופאית מראה תוצאות בשטח וגורמת לחשיפת הספורט ברחבי היבשת ומביאה לפתיחה של קבוצות חובבים, חוגים ומסגרות שונות שקשורות לפוטבול ברחבי אירופה. דבר שבעתיד יכול לתרום להתפתחות הספורט ונעיצת שורשים. המצב בישראל קצת שונה. דבר ראשון אין פה שוק. אין קהל לספורט כי אין כמויות גדולות של אמריקאים שנמצאים פה על בסיס טווח ארוך (אולי קצת בירושלים כל הבני ישיבות האמריקאים שבאים ללמוד פה 3 שנים בישיבה). אין פה גם מאגר כשרונות גדול. הישראלים הם לא עם גדול ומוצק במיוחד. אז למה כן לנסות לפתוח ליגת תאקל פוטבול אמריקאי בארץ ישראל: א. כי זה כייף. ב. כי הצטברו בחוג המצומצם שמשחק פוטבול חובבני ברחבי הארץ מעל 40 איש בכמה ערים ונוצר צורך לקחת את כל העניין צעד אחד קדימה כדי להעלות את הרמה ואת המקצועיות של השחקנים. ג. להגביר את רמת החשיפה והמודעות לספורט הנהדר הזה בארץ. אנחנו לא מצפים לקהל שיבוא למשחקים שלנו אבל לראות 20 איש בציוד פוטבול מלא משחקים פוטבול מגע מלא עם התיקולים והמהלכים היפים, זה וואחד מרשים. וכבר היום שאנחנו משחקים שכונה אנשים עוצרים ומסתכלים על המשחק למשך דקות ארוכות אז תאר לך משחק עם מדים אחדים עם דגל ישראל עליהם, מגיני כתפיים וקסדות, שופטים עם ביגוד זברה ואוירה של חג. אני מבטיח לכל מי שקורה שתוך זמן קצ יהיו המון אנשים שירצו להצטרף או לצפות בנו באופן קבוע ולהכיר את המשחק יותר לעומק. ד. חשיפה לתקשורת. לא פעם קיבלנו הבטחה כשניסינו להשיג יחסי ציבור למפעל הקטן שלנו, שברגע שניראה כמו ליגה מסודרת עם מדים ולוח משחקים מסודר, יבואו לעשות עלינו כתבות ממקומות כמו ערוץ הספורט, מגזין בלייזר ועוד כל מיני מעצבי דעות. אז חשיפה תקשורתית תביא לעוד התעניינות וקידום הספורט. ד. תאר לך מצב שבו בחור ישראלי רגיל, שמשחק איתנו כמה שנים והוא אתלט יוצא מהכלל, מחליט לנסוע ללמוד בארה"ב באיזה קולג'. שם הוא נבחן לקבוצת הפוטבול, מתקבל כמובן, ומשם הדרך לדראפט ולקבוצת NFL אמריקאית קצרה ביותר. איזו התעניינות יש היום בכל שחקן ישראלי שמנסה להגיע לNBA? אני מבטיח לך שתהיה אותה המולה כששחקן ישראלי ישחק קולג' פוטבול או/ו פוטבול מקצועני. נשמע דמיוני? אז בוא אני אספר לך שכבר יש מישהו אצלנו שטס השנה ללמוד בקולג' בארצות הברית והוא כבר הודיע שינסה להתקבל לתוכנית הספורט שלהם. ה. אין לנו אשליות שהפוטבול יתפוס פה קהל ורייטינג רציני. ענפים רבים נפוצים יותר לא הצליחו לתפוס נישה ולהתנחל בלבבות הקהל הישראלי תאב הכדורגל. אבל מספיק יהיה אם נצליח לקיים פה ליגה בעלת מספר לא גדול אך מרשים של קבוצות, עם שם משלהם, סמל משלהם, צבע משלהם וגאווה בעובדה שהם משחקים את המשחק הכי מדהים בעולם.

AntiUltras

New member
למרות שאני בהרגשה ששחקן ישראלי

בקולג' או אפילו ב-NFL לא ירגש פה יותר מדי אנשים אני חושב שקבוצת NFL אירופה בארץ שתשחק באצטדיון גדול כן תביא מודעות לענף ואין סיבה שבאמסטרדאם תהיה קבוצה וכאן לא וכבר ציינתי שעדיף שרוב השחקנים יהיו אמריקאים ועצם זה שמדובר באירוע בינ"ל יגדיל את העניין מליגה מקומית שלא מעוררת עניין בקרב הישראלי המצוי מפאת חוסר הזדהות יש איזה ישראלי שנבחר בדראפט של ה-NHL לפני כמה שנים ואפחד לא ממש שם על זה קצוץ בעיקר מכיוון שענף ההוקי לא מסוקר פה כמעט בכלל וגם בגלל שהוא נבחר במקום די נמוך יחסית מעולם לא טענתי שליגת פלאג פוטבול זה דבר שלילי אבל כרגע תצטיירו בציבור יותר כחבורת הוזים מאשר כמביאי בשורה אין מה לעשות ככה הם הישראלים וזה די ברור שגם ההתעניינות בכדורגל פה היא מוגבלת בעיקר לשכבת אוכלוסיה מסוימת למרות שהתקשורת מנסה להציג את הליגה בארץ כנחלת הכלל ואגב כבר היתה לפני איזה שנה כתבה על הפלאג פוטבול בארץ כשברקע דווקא הרבה חובשי כיפות כפי שציינת באמת וזה באמת היה אירוע נחמד ועליז אבל מאז חלפה שנה ולא נראה לי שיותר מדי אנשים החליטו בעקבות הכתבה לרכוש מדי פוטבול מקצועני

lambdeus

New member
הרשה לי לתקן אותך.

מה שאנחנו עמלים להקים פה, זה לא ליגת פלאג פוטבול. מה שאנחנו מקימים זו ליגת פוטבול אמריקאי לכל דבר. עם מדים מלאים מגיני כתפיים, קסדות וכל הציוד הכרוח בכך עם תיקולים כמו בפוטבול שרואים בטלויזיה ובמגרשים בארה"ב. ליגה לפלאג פוטבול יש בירושלים אבל היא מקומית ולא כלל ארצית. שוב, אנחנו לא צריכים חשיפה כלל ארצית ותמיכה ממסדית, מספיק לנו שאנחנו נותנים פתרון ומסגרת לאלו שכן רוצים לשחק פה בארץ פוטבול אמריקאי בצורה הכי מקצועית שניתן תחת התנאים הקיימים. אתה מתמקד על סעיף אחד של הגעת ישראלים לNFL או לקולג, שזה בגדר בונוס, אבל לא ממש משהו שאנחנו בונים עליו. אז תבוא קבוצת NFL אירופה לשחק פה, אתה יודע מה, גם אם תגיע קבוצת NFL אמיתית אני לא חושב שזה יקרב יותר מדיי לבבות מלבד אלו שכבר בתוך העניין. מה שלדעתי יביא את העניין זה חילחול מלמטה ולא מלמעלה: כלומר לא קבוצות העילית של הליגות המקצועיות בביקור יביאו את העניין, אלא מסגרת שאליה יוכלו להצטרף מגיל צעיר כל אחד שיחפוץ בלשחק פוטבול ולהכיר את הענף הזה. לגביי הקמת קבוצה שתהיה נציגה בNFL אירופה. זה בטוח יכול להיות מעורר עניין רציני ביותר אבל משום מה אני מאמין שהסיכוי לכך הוא קלוש ביותר, יותר קלוש משחקן ישראלי שמגיע לNFL.

ESPN

New member
מחזקת את ידיכם, רשף ויורם

לא אכפת לי להיות קצת "חננה" לצורך העניין הזה. אני מאוד מאוד מסכימה איתכם, בקשר לזה שהפורום הזה, מעבר לזה שהוא פשוט מעניין, הוא ברמה גבוהה ותרבותית, ולפחות באופן אישי, זה מה שגורם לי לרצות להיות חלק ממנו. פרומים אחרים של ענפי ספורט שמעניינים אותי (והמבין יבין) שמלאים בקללות והרמה בהם היא של ילדים בני 12, לא ממש גורמים לי לרצות להיות חלק מהם, או בכלל לקרוא בהם.

zipfer

New member
לדעתי..

אני לא חושב שהכוונה שלו הייתה רעה או משהוא.. זו הייתה הדרך שלו להתבטא ויכול להיות שמה שהוא רצה לבטא הצריך את זה.. אז לא צריך להתייחס לזה בקלות ראש ולהבליג.. אבל גם לא צריך להגזים יותר מידי..

joseywales

New member
קצת נסחפתם חברה....

כל אחד מכם לקח את עמדתו לקיצוניות, וכל אחד מכם צודק במקצת, איין צורך להשתגע ולקלל סטייל בית"ר י-ם ומצד שני ITS FOOTBALL! ולא שחמט, אין רע באנשים המבטאים רגשות ללא חשיבה ותכנון מראש מה לומר ואיך לנסח . ו espn צודקת, הרמה פה היא באמת גבוהה ואין צורך בשליטה בנוסח מוסוליני בכדי שהפורום שעבדת כל כך קשה בישבילו ישרוד ,כי בתכלס האוהדים הם שמקיימים את הפורום הזה ולא.......

אויש נו...

הוא כולה שילב את השורש ז-י-ן עם ניו אינגלנד זה קרה להרבה אנשים בשני הסופרבולים האחרונים

Kings Crossing

New member
מעבר לכל מה שנאמר פה...

האמת היא שאחרי הדיונים הבאמת מאוד מעניינים ועמוקים שהתפתחו פה אני קצת מרגיש שטחי להגיד את זה, אבל אני אגיד בכל זאת- יש דרך "להוציא אגרסיות" על קבוצה גם בלי לקלל, בכל מיני שנינויות אחר. אני אישית חושב שזה הרבה יותר נחמד, מצחיק ולפעמים גם יותר נוקב. הומור זה טוב...

מצטרף ל-ESPN

רק עכשיו ראיתי את הדיון הזה. לא ראיתי את ההודעה המקורית שנמחקה אולם בגדול אני מסכים שהכיוון שהפורום הולך בו עד עכשיו זה הכיוון שהייתי מעוניין בו. אנשים מביעים פה אמוציות, יש יריבויות ויש התנגשויות אולם באמת לא צריך לרדת לרמה של יציע ג', יציע מזרחי או מה שזה לא יהיה. באמת, בלי להעליב אף אחד, ובלי לזרוק מפה אף אחד, אם האופציה היא לשמור על כמות האנשים שמבקרים פה קבוע (לדעתי באיזור ה-50- מנהלים תקנו אותי אם אני טועה) והרמה של הדיונים פה, או הפיכתו להמוני יותר ברמה של טוקבים למשחקי כדורגל בארץ (שוב בלי לפגוע), אני מעדיף את האופציה הראשונה. וכן, זה לא באמת חשוב מה קורה בפורומים אחרים בתפוז או איפה שזה לא יהיה.

למעלה