האם הipod יודע לעשות crossfading ? האם הipod יודע לעשות crossfading בין השירים שאני בוחר לנגן ?
A alon49 New member 2/12/04 #1 האם הipod יודע לעשות crossfading ? האם הipod יודע לעשות crossfading בין השירים שאני בוחר לנגן ?
D dj1tal New member 3/12/04 #3 כלומר לנגן שירים בלי רווח שבניהם ? כלומר לנגן שירים בלי רווח שבניהם ? אם אתה עושה רשימת שירים אז שלא יהיה הפסקה בין שיר לשיר ? אפשרי באיי פוד ?
כלומר לנגן שירים בלי רווח שבניהם ? כלומר לנגן שירים בלי רווח שבניהם ? אם אתה עושה רשימת שירים אז שלא יהיה הפסקה בין שיר לשיר ? אפשרי באיי פוד ?
S splashy New member 3/12/04 #4 יש אפשרות לנגן שירים בלי רווח. כשמייבאים את השירים צריך לבחור באפשרות Join CD Tracks ואז הוא מייבא אותם כקובץ אחד.
יש אפשרות לנגן שירים בלי רווח. כשמייבאים את השירים צריך לבחור באפשרות Join CD Tracks ואז הוא מייבא אותם כקובץ אחד.
S splashy New member 3/12/04 #6 dj1tal שאל לגבי רווח ועניתי לו.לגבי crossfading גם יש אפשרות אבל לא ניסיתי אותה.
N Nitzanyo New member 3/12/04 #7 אם אתה מתכוון אם הוא יכול להעביר... שירים לאט לאט כאילו FADE IN FADE OUT אז יש לך בSETTING אפשרות כזאת
אם אתה מתכוון אם הוא יכול להעביר... שירים לאט לאט כאילו FADE IN FADE OUT אז יש לך בSETTING אפשרות כזאת