האם התפריט שלי טוב.

kranves

New member
האם התפריט שלי טוב.

אני רוצה לדעת אם מה, שאני אוכל מכיל את כל הדברים החיוניים ובכמות מספקת. אני כמעט בן 13. בוקר: קורנפלקס עם חלב, קורנפלקס- או סיני מיניז או קוקופופס, חלב-1% מעושר של תנובה. בהריים:גמדים או יופליי. צהריים: איזשהו בשר- סטייק, שניצל, שווארמה,שיפודים. לפנות ערב: פרי- תפוח, אגס, שזיף,אפרסק. ערב: סלט גדול עם תוספת קטנה- תפוחי אדמה, מקרוני. לפני שינה: כוס חלב 1% מועשר של תנובה. התפריט הנ"ל מכיל את כל הדברים החיוניים לגילי? ובצורה מספקת? תודה מראש.

kranves

New member
כל פעם שיש פסיק.

כמו ב"תפוחי אדמה, מקרוני"- זה או זה או זה. לא שניהם. כנ"ל בפירות, זה פרי אחד.

grotask

New member
אני לא מומחה

אבל בתפריט הזה יש לך מחסור גדול בקלוריות. בהתחשב בזה שאת מתבגרת, ובתפריט יש פחות מ1000 קלוריות- את צריכה להגדיל את הצריכה הקלורית גם אם את בדיאטה. אם את לא בדיאטה- הוסיפי מנת פחמימה בצהריים- שזה פסטה או אורז או תפוח אדמה, בבוקר עד כריך שמורכב מ2 פרוסות לחם וממרח כמו גבינה לבנה, קוטג´, גבינה צהובה רזה או גבינה קשה אחרת (רצוי שכל הממרחים יהיו פחות מ10 אחוז שומן), ובנוסף הוסיפי עוד 2 פירות ליום וביצה. כך תוכלי לבנות תפריט קצת יותר גדול, שיעניק לך עוד ערכים תזונתיים וקלוריות. עם את בדיאטה- הוסיפי רק עוד 2 פירות וביצה. שוב, אני לא מומחה- אבל זה מה שאני הייתי עושה.

it´s hard to calculate the

amount of calories that you eat. but basicly you have it all thre you jast need to chack the total calories Will feet your needs

I can´t realy know

כפי שאמרתי אני לא יכול להעריך את הכמות שאתה אוכל. אם אתה לא אוכל מספיק אז ישנם חוסרים

kranves

New member
----------->

"אני כמעט בן 13". אני בן. אני רוצה לדעת אם זה מכיל את הויטאמינים/מינרלים/חלבון וכו´, שאני צריך.

למעלה