האם הרסתי?

מאיה8820

New member
האם הרסתי?

אני תמיד ישירה, יותר מדיי. איך מחסנים את הפה? אז ככה - הכרתי מישהו במסיבה ביום שישי, באתי כדי להשיג "משהו" זרמנו אליו הבייתה...שכבנו. נתתי לו את הטלפון שלי לפני שהלכתי. מעבר לסקס מעולה, דיברנו המון והיה ממש כיף....הוא חכם לשם שינוי...ויש לנו תחומי עניין משותפים אתמול התקשר. אנחנו גרים מרחק כמה דקות נסיעה זה מזה. אחרי 20 דקות שאנחנו מדברים...זה נפלט לי "תגיד, למה אתה לא מזמין אותי שניפגש?" כאילו איזה טמטום! שוב אני עם התוקפנות הזאת והאגרסיביות הזאת, די לישירות! אז הוא אמר שהוא עסוק בטירוף....והוא ממש נהנה איתי וישמח להיפגש איתי במשך השבוע. אני מצידי אמרתי לו שפשוט נראה לי מוזר שאנחנו גרים כל כך קרוב אבל מדברים בטלפון....יותר נחמד הרי לשבת לקפה. מתחרטת שבכלל התחלתי. סיכמנו שנדבר. פשוט היה לי קצת מוזר שבחור שזה התחיל איתו כסטוץ יתקשר ותכלס ירצה לדבר איתו, ולא ישלח לי אס אמ אס וישאל אותי מתי נפגשים שוב אוקיי - זה ברור שאני צריכה לשאול את עצמי מה אני מחפשת מהקשר. זה התחיל כמשהו סליזי אז אני לא מצפה להרבה...חוץ מזה שיש מצב טוב שאני נוסעת לחול עוד חודשיים לתקופה ממושכת. אז בינתיים מעניין אותי לעשות חיים....אבל שום דבר לא סגור...פתוחה להצעות בקיצור, מה הלאה? להתקשר לא להתקשר? אני מקווה שהוא לא נרתע מהישירות שלי, הוא אמר שהוא אוהב את זה בבחורות. אבל בינינו...אין מצב!

בריט23

New member
אני חושבת ש........

תיראי, אני לא באה להטיף לך כאן מוסר או משהו אבל לדעתי את לא צריכה לשכב עם מישהו שהרגע הכרת במסיבה, את צריכה לכבד את עצמך . עם כל הכיף וההנאה שבעניין, תעשי רגע חושבים עם עצמך: איזה בחור יהיה מסוגל לקחת אותך ברצינות אם את מתמסרת לו בכזאת קלות??? יכול לצאת לך שם של "בחורה קלה להשגה" (בלי לפגוע) אני אומרת את זה לטובתך, ואני אומרת לך איך זה נראה לי מהצד. ובקשר לעניין השני, הישירות. אז אממ.... דבר ראשון זה יפה שאת ישירה ואומרת מה שאת חושבת והכל.. אבל לא הייתי עושה מזה עניין... רק להבא פחות להראות התלהבות, תני לו שהוא זה שירצה ליזום את הפגישה ולא את. תני לאחרים לחזר אחרייך... אל תשדרי התלהבות... בחורים אוהבים אתגרים... כמה שאת אדישה אליהם ונותת להם לרדוף אחרייך... הם ירצו אותך יותר. כמובן אם תשכבי איתם כבר על הדייט הראשון הם יאבדו את העניין בך.. זה לגיטימי.... זה עם כזה... (בלי הכללות)...

חלאס..מה זה השטויות האלה?

בחורה רוצה לעשות חיים,בחורים.מסיבות.. סטוצים.זכותה המלאה!

יכול להיות שהוא מהסוג הנדיר

אל תשתני תמשיכי לחפש מישהו שיקבל אותך כמו שצריך. אם החלק הישיר באישיות מפריע ל ך אז תעבדי עליו ואם לא תיהיה גאה בישירות הזאת זה משהו מיוחד וחשוב בקשר

תגובתי

את נשמעת בחורה זורמת ומקסימה בכללי,אל תשני תהתנהגות שלך,אני בטוח שהוא יחזור אלייך בקרוב וגם אם לא תתקשרי את עוד שבוע או יותר ככה תיראי מי נגד מי אם תזהי שיתוף פעולה וחיבה מצידו אז סבבה אם לא אז עזבי זרמי לטרף הבא,האמת את נשמעת מאוהבת בו בגלל זה תמחקי תטלפון בלי לזכור אותו (או שכבר הצלחת לשנן אותו חח)ותאכלי את עצמך מבפנים ואל תהיי איתו בקשר כי מי שיפגע מכל הסיפור בסוף זאת את,בהצלחה מותק!

אחח..הלוואי שאני הייתי ישירה..

זה היה חוסך לי הרבה כאב לב.. בכל מקרה,תתקשרי. תהיי ישירה. אבל לא תוקפנית. תראי איך הוא מגיב..(אם הוא אמר שהוא אוהב ישירות אצל בחורות,אז למה שירתע?). יאללה, לזרום!..לא לחשוב יותר מדי..זה לא בריא. ותהני,הכי חשוב.

הממ...

מצד אחד, את תוקפת אותו ולוחצת אותו לפינה ומתעצבנת כשהוא לא מציע שתיפגשו ומצד שני את מנסה להראות חוסר איכפתיות, כי את עומדת לנסוע ובנתיים את רק רוצה לעשות חיים. תחשבי טוב טוב מה את רוצה ומה את מצפה מהקשר וכשתבואי מוכנה עם זה בראש, את תדעי יותר טוב לאן הקשר הזה הולך. לדעתי תתקשרי אבל בלי לתקוף-החבר שלי גר גם 20 דקות ממני באוטו ואנחנו בקושי נפגשים-לאנשים יש חיים, עסוקים בעבודה ולימודים ולא תמיד אפשרי להיפגש כשרוצים. בהצלחה

את מצחיקה אותי שאת בכלל מצפה

למשהו , ממישהו שנכנסת איתו למיטה במסיבה כששניכם בטח שתויים ובטח הוא לא זוכר איך את נראית ..

מאיה8820

New member
וואלה

נכון, לא מצפה לכלום. באתי כדי לעשות כיף התוכנית הייתה שהוא התקשר ויזמין אותי להיפגש...אפילו לא דייט. סתם בביתו ואז הוא הרס לי את התוכניות עם הטלפון שלו. ששאל מה קורה, ומה אני עושה ואיך הולך....ואמר כמה נהנה באותו ערב...הייתי בטוחה שירצה להיפגש... הרי באותו ערב שידרתי מה אני רוצה - סקס. רציתי להמשיך עם המשחק טוב, לכל שבוע יש סופשבוע

בלאגנית

New member
את נשמעת לא רצינית

קשר לא מתחילים עם סטוץ. ואת בכלל נוסעת לחו"ל עוד מעט. את בכלל יודעת מה את רוצה מעצמך?

זכוכיות

New member
מי קבע שקשר לא מתחילים בסטוץ?

מבין כל החברים שלי, הזוג שמחזיק כאן הכי הרבה זמן (6 שנים) הכיר בסטוץ, בנוסף החברה הכי טובה שלי כבר 3.5 שנים (ולפני חתונה, בנוסף) עם בחור שגרם לה לנטוש אותי וחברה נוספת שלנו ביום העצמאות של... לפני 3.5 שנים לטובת סקס פרוע ב ש י ר ו ת י ם. תאמיני לי שאני לא מכירה הרבה זוגות שאוהבים ככה.

למעלה