האם הרסתי?

מאיה8820

New member
האם הרסתי?

אני תמיד ישירה, יותר מדיי. איך מחסנים את הפה? אז ככה - הכרתי מישהו ביום שישי, באתי כדי להשיג "משהו" זרמנו אליו הבייתה...שכבנו. נתתי לו את הטלפון שלי לפני שהלכתי. מעבר לסקס מעולה, דיברנו המון והיה ממש כיף....הוא חכם לשם שינוי...ויש לנו תחומי עניין משותפים אתמול התקשר. אנחנו גרים מרחק כמה דקות נסיעה זה מזה. אחרי 20 דקות שאנחנו מדברים...זה נפלט לי "תגיד, למה אתה לא מזמין אותי שניפגש?" כאילו איזה טמטום! שוב אני עם התוקפנות הזאת והאגרסיביות הזאת, די לישירות! אז הוא אמר שהוא עסוק בטירוף....והוא ממש נהנה איתי וישמח להיפגש איתי במשך השבוע. אני מצידי אמרתי לו שפשוט נראה לי מוזר שאנחנו גרים כל כך קרוב אבל מדברים בטלפון....יותר נחמד הרי לשבת לקפה. מתחרטת שבכלל התחלתי. סיכמנו שנדבר. פשוט היה לי קצת מוזר שבחור שזה התחיל איתו כסטוץ יתקשר ותכלס ירצה לדבר איתו, ולא ישלח לי אס אמ אס וישאל אותי מתי נפגשים שוב אוקיי - זה ברור שאני צריכה לשאול את עצמי מה אני מחפשת מהקשר. זה התחיל כמשהו סליזי אז אני לא מצפה להרבה...חוץ מזה שיש מצב טוב שאני נוסעת לחול עוד חודשיים לתקופה ממושכת. אז בינתיים מעניין אותי לעשות חיים....אבל שום דבר לא סגור...פתוחה להצעות בקיצור, מה הלאה? להתקשר לא להתקשר? אני מקווה שהוא לא נרתע מהישירות שלי, הוא אמר שהוא אוהב את זה בבחורות. אבל בינינו...אין מצב!

maverick 42

New member
my 2 cents

אני לא חושב שהמין על הפגישה הראשונה ירתיע אותו. אם הוא לא קיבל את הרושם שככה זה עם כל אחד שאת יוצאת איתו (ואני מאמין ומקווה שלא), אז זה יכול דווקא להחמיא לו. אבל השאלה: "תגיד, למה אתה לא מזמין אותי שניפגש?"... אויש, מה אני אגיד לך.... זה אפילו לא משנה שאת בת. אפילו אם חבר שלי היה אומר לי את זה, הייתי מקבל רושם שהוא תלותי ונאג'ס. אם בת הייתה אומרת לי את זה, בכלל הייתי מקבל חרדת מחויבות. זה אפילו לו שהצעת לא להפגש, אלא הטחת בו האשמה שהוא לא מזמין אותך! בלי להעליב, זה קצת מזכיר את הילד כאפות של השכבה שמתקשר אליך בשישי בערב ומציע שתהיו חברים ותלכו ביחד לבאולינג... לכן אני מציע שקצת תתני לו ליזום דברים ותראי לאן זה זורם, ופחות תחפשי אותו. אם את רואה שתוך שבוע ככה לא זז כלום מצידו, או שתוותרי עליו, כי כנראה הוא לא מעוניין להמשיך את הקשר מעבר ללילה ההוא, אבל אם הוא ממש חשוב לך, ואת בטוחה שהוא בחור ביישן שכזה, נסי עוד פעם לדבר איתו, אבל בקטע לא מלחיץ... אפילו אל תציעי להפגש, אלא רק דברי איתו על דא והא, ותקווי שהוא יקבל שכל/ביצים לחזור אליך אחרי יום-יומיים ולהציע להפגש. השורה התחתונה, שעדיף שהוא ייזום את הפגישה הבאה. בהצלחה!

RVD18

New member
את באמת מצפה ממנו

שייכנס איתך לקשר? שכבת איתו על ההתחלה. קשה לדעת מה הוא חושב, אני יכול רק להגיד לך שלי זה היה נראה שאת לא רצינית ולא הייתי רוצה להכנס לקשר איתך.

דנדוש20

New member
אתה זה אתה

אני רוצה להאמין שלא כל הבנים ככה פרמטיבים וצורת המחשבה שלהם טיפה התפתחה עם השנים...

RVD18

New member
מה פרימטיבי בזה?

את תרצי להיות עם בחור שרק פגשת וישר רוצה סקס? (ויצא ששכבתם) או שהיית אומרת היה נחמד וזהו? טוב אולי את כן. כל אחד ומה שטוב לו.

L y c a n

New member
ת'אכלס..

לא מבין את אלה שישר קופצים עם ה"מיושן, מיושן!!" אמא'לה!!"

Shining Dark

New member
מה יש לא להבין?

זה לא בקטע של "מיושן.." אלא יותר בקטע של כל אחד עושה מה שנוח לו ומה שבא לו.. מבלי לשפוט יותר מדי ולהסיק מסקנות.. קפיש? :)

L y c a n

New member
לא בדיוק..

זה בדיוק העיניין. אם כל אחד עושה מה בא לו, אז לי בא להיות מיושן או שמרני או ווטאבר:) tu compres maintenant?

Shining Dark

New member
נו.. כן..

תהיה שמרני בכיף שלך ופרימיטבי.. גזען.. בחייך הנחמדים.. מה שזה לא יהיה ;) אבל עדיין תקבל בחיים של אחרים..דברים אחרים.. אסטו ביין? ............. :))

L y c a n

New member
non, c'est pas bien

מה שהתכוונתי, שאם נניח אני שמרן ופרימיטיבי, אז אחת מהתכונות שלי אולי, היא זו של לא לקבל אחרים
יש כאן, איזה התנגשות, זה הרעיון:)

Shining Dark

New member
אמממ.....

יש משהו בדבריך המתנגשים ;) אבל יש כאלה שהם שמרנים רק בחיים שלהם (מכירה כמה כאלה), אתה יודע.. חיה ותן לחיות.. משהו בסגנון... אז יש כמה רעיונות :)

L y c a n

New member
בהחלט..

את "חיה ותן לחיות" אני עדיין לא יודע להגיד בצרפתית
je suis desole!!
הבנת אותי, ואני מסכים איתך..:)

Shining Dark

New member
נסלח...

כי גם אני לא יודעת בספרדית.. אסטה אס לה וידה (לפחות השורש קיים) ;)

Zoharrr

New member
המ...

אני וחבר שלי כבר 8 חודשים ביחד. זה התחיל מסטוץ. הכל תלוי במה האנשים מחפשים.. אני והוא חיפשנו קשר רציני,אז הסטוץ הזה הפך לכזה...

Junkhead20

New member
קודם כל

יש מצב! אני נגיד אוהב בחורות ישירות.. ויכול להיות שהוא קצת נבהל מהישירות שלך, אז תני לו כמה ימים ואם הוא לא יתקשר בעצמו אז תרימי טלפון ותנסי לגשש ולהבין אם זה יכול להמשיך להתפתח או שהוא נשמע כאילו הוא לא מעוניין... וככה תוכלי לדעת מה הקטע איתו... תהני...

Shining Dark

New member
תהני! ;)

מה שאומר שוואלה.. באמת היה עסוק.. את נותנת תקווה לאנטי פרנואידיות חח

למעלה