האם הפתרון הזה יעזור?

ronen1983

New member
האם הפתרון הזה יעזור?

המחשב שלי לא מזהה את הכונן די וי די שלו.. הוא לא נמצא במנהל התקנים, ניסיתי למחוק מהרגדיט את מה שצריך אפילו פירמטתי את המחשב.. לא עוזר.. מה שמצחיק.. שפירמטתי אותו דרך הכונן שכביכול לא עובד.. עדיין המחשב לא מזהה אותו.? האם יעזור לאתחל את הביוס? אם כן מישהו יודע איפה נמצא הבטריה של הביוס במחשבים ניידים? האם זה נגיש כמו הזיכרון או שצריך לפרק ממש? תודה

Jan22

New member
תכנס לאתר של היצרן (של הצורב)

ותוריד דרייברים עדכניים ;בדר"כ תקלות מסוג זה הן עקב דרייברים לא מותקנים/לא משודרגים .

ronen1983

New member
זה לא הבעיה היחידה

ישנם םעמים יחידות שבהן המחשב כן מזהה והכונן כן נמצא על "המחשב שלי" מה זה יכול להיות?

יאיר B

New member
יכול גם להיות מחבר רופף בתוך המחשב

כבל הנתונים או החשמל (שאותו יותר קל לזהות - אם הצורב לא מראה סימני חיים בכלל: נורות לא עובדות).

bar666xp

New member
במילה אחת BIOS.

כנס לביוס יש אופציה של FELL_SAFE לרוב פותר את רוב הבעיות מסוג זה.

Y. Welis

New member
זה לא קיים בד"כ בביוסים של ניידים

כי הם מקונפגים מראש לביצועים מיטביים. אם ממצב 'דוס' אין בעיה בגישה לדיסק (כדאי גם לבדוק עם DVD), הבעיה היא במערכת ההפעלה נטו. נסה את שיטת תיקון הרג'יסטרי הזו - http://support.microsoft.com/kb/q270008/

bar666xp

New member
אתה מחדש לי כי עוד לא ראיתי BIOS

בלי OPOTIMAL וFELLSAFE וכדומה. בין בנייח ובין אם בנייד.

ronen1983

New member
עכשיו יש עוד תקלה...

אני לא מצליח לפתוח את המחשב שלי... פתחתי את כל הברגים.. זה מתפרק.. אבל זה נראה שמשהו עוצר את הפתיחה הרצינית שלו.. אוף אוף למישהו יש toshiba a85 s1072 לעזור לי?? תודה

bar666xp

New member
למה לפתוח ??? אבל לרוב יש

יותר ברגים ממה שנראה. יש לרוב בין 3-4 שורות של 3 ברגים. במיוחד בנייד למה לפתוח??? חוץ מלהוסיף/להחליף זיכרון כמעט ואין מה לעשות בתוך נייד....90% מהרכיבים מולחמים ללוח.

ronen1983

New member
אני רוצה לאפס את הביוס וגם

לראות אם החיבורים של הסי די רום מחוברים היטב...

למעלה