האם הפורום מת?
V vain glory opera New member 29/11/04 #3 גם אני נחה. יותר נכון מתעצלת ללמוד למבחן בהסטוריה שיש לי מחר, ואני לא יודעת כלום, והראש שלי כואב אז אני לא מצליחה להתרכז.
גם אני נחה. יותר נכון מתעצלת ללמוד למבחן בהסטוריה שיש לי מחר, ואני לא יודעת כלום, והראש שלי כואב אז אני לא מצליחה להתרכז.
V vain glory opera New member 29/11/04 #6 על הרצל הקרצייה...... וכל מיני דברים על הציונות.. והמוסדות הציוניים. לא פלא שכואב לי הראש
M moran14h New member 29/11/04 #13 לא, גם אני אוהבת היסטוריה אבל החומר השנה ממש משעמם והמורה שלנו ממש ממש גרועה. הכל תלוי המורה ובחומר.
W WallFlower New member 29/11/04 #18 ../images/Emo45.gif ומסכימה גם עם ניקול ציונות זה אפעם לא היה הקטע שלי...המשבר הכלכלי הגדול וגם כל הדברים שלפני מלחמת העולם השנייה וכאלה... ובי"א הייתה לי מורה ממש גרועה ומתנשאת ומעצבנת והיסטוריה בי"א היה שיט בגלל זה...
../images/Emo45.gif ומסכימה גם עם ניקול ציונות זה אפעם לא היה הקטע שלי...המשבר הכלכלי הגדול וגם כל הדברים שלפני מלחמת העולם השנייה וכאלה... ובי"א הייתה לי מורה ממש גרועה ומתנשאת ומעצבנת והיסטוריה בי"א היה שיט בגלל זה...
E Eowyn of Rohan New member 29/11/04 #21 אני שמחה שעברתי את כיתה י../images/Emo3.gif בדיוק התחלנו את אירופה לפני מה"ע השניה והמורה שלי אמריקאי זקן וג'ינג'י כזה והוא כל כך חמוד^^ והמבטא שלו שולט! וגם לא צריך ללמוד הרבה כי הוא מכתיב הכל:] אגב, אני עוד מעט אסרוק את התמונה שלירון הביאה לי. היא מדהימה(גם התמונה וגם לירון חח).
אני שמחה שעברתי את כיתה י../images/Emo3.gif בדיוק התחלנו את אירופה לפני מה"ע השניה והמורה שלי אמריקאי זקן וג'ינג'י כזה והוא כל כך חמוד^^ והמבטא שלו שולט! וגם לא צריך ללמוד הרבה כי הוא מכתיב הכל:] אגב, אני עוד מעט אסרוק את התמונה שלירון הביאה לי. היא מדהימה(גם התמונה וגם לירון חח).
נ ניקול (גין גריי) New member 30/11/04 #24 כל החומר על גרמניה וצרפת והמשבר הכלכלי! כמה שיותר בבגרות יותר טוב! כל הציונות דפק לי את הציון
נ ניקול (גין גריי) New member 29/11/04 #15 אני אוהבת היסטוריה אבל של אירופה מ-1914 ומעלה כל ה מ שמדבר על ישראל וציונות זה משעמם
V vain glory opera New member 29/11/04 #17 זה דווקא יכול להיות נחמד הבעיה היא שאף פעם לא היה לי מורה טוב.. וגם שמכתיבים כל כך הרבה אז לא ממש נהנים:/. חוצמזה, שציונות זה משעמם
זה דווקא יכול להיות נחמד הבעיה היא שאף פעם לא היה לי מורה טוב.. וגם שמכתיבים כל כך הרבה אז לא ממש נהנים:/. חוצמזה, שציונות זה משעמם
W WallFlower New member 29/11/04 #19 פאק הכתבות! לנו היא התעקשה לא להכתי ב! והיא גם לא הייתה חוזרת על מה שהיא אמרה! היא הייתה כלבה סדיסטית!
פאק הכתבות! לנו היא התעקשה לא להכתי ב! והיא גם לא הייתה חוזרת על מה שהיא אמרה! היא הייתה כלבה סדיסטית!
V vain glory opera New member 29/11/04 #20 למורה שלנו יש מקרופון כמו של האלה במרכזיות והוא מדבר דרך זה שהוא מכתיב.... והוא מכתיב במהירות האור.. בקיצור את יוצאת עם יד מנוונת משעורים שלו
למורה שלנו יש מקרופון כמו של האלה במרכזיות והוא מדבר דרך זה שהוא מכתיב.... והוא מכתיב במהירות האור.. בקיצור את יוצאת עם יד מנוונת משעורים שלו