האם הסנדלר הולך יחף?

האם הסנדלר הולך יחף?

סקר קטן, האם אתם מפתחי משחקים שגם משחקים במשחקים, או בעיקר מפתחים? אני מפתח לאיפון, ומשחק במשחקי איפון, ps3ו xbox360 וקצת בנסיעות ב 3ds כרגע המשחק שאני הכי מחכה לו זה uncharted 3

De-Panther

New member
בעבר הייתי משחק בכל משחק אפשרי, אבל כבר כמה..

שנים שלא יוצא לי לשחק במגוון גדול כל כך של משחקים, ולמשחקים כבדים אני בקושי מתקרב. זה די חבל, יש לי מחשב שאמנם כבר בן שנתיים, אבל הוא עדיין נחשב לאחד החזקים, ורוב מה שאני עושה בו זה לשחק במשחקי פייסבוק. אני בעיקר מפתח משחקים, ומשחק במשחקים שיחסית קרובים לסוג המשחקים שאני מפתח.

dj brick city

New member
אני לא מסוגל לשחק משחקי פלאש

הם משעמים אותי מאוד מהר ונדיר שאני מוצא בהם ויזואליות שנעימה לי או אנימציה מעניינת (אם מדובר בדמויות) שהייתי צעיר הייתי משחק מהבוקר עד היום למחרת. כיום אין לי הרבה זמן לשחק במשחקי מחשב כי אני עסוק בללמוד איך להכין אותם אבל מידי פעם אני מתקין על המחשב משחקים בשביל ללמוד איך הם בנויים אז אני משחק קצת מנסה לא להיסחף כי זה מאוד ממכר :) משחקים ששחקתי לאחרונה assassin's creed יש לי את שלושת המשחקים אבל רק בראשון שיחקתי בנתיים StarCraft II DC Universe Online Live UDK Game שהגיע חינם עם המנוע של UDK שאני מנסה ללמוד כרגע אני גם אוהב לאסוף CONCEPT ART של משחקי מחשב :)

אני משתדל לשחק בכל זאת

זה באמת יותר קשה עם העבודה והלימודים. אבל אני חושב שזה ממש חשוב, כדי להיות מעודכנים, ולקבל השראה לרעיונות חדשים

למעלה