האם המראה משפיע?

drassaf

New member
האם המראה משפיע?

אתם חושבים שלאחר הכרות ראשונית בצ'אט/פורום/איסיקיו או כל מסגרת אחרת שקיימת, האם למראה יש השפעה? האם תכונות אחרות באדם לא יכולות לפצות על מראה ממוצע? האם הייתי מפסיקים קשר אם אדם רק בגלל המראה שלו או שהייתם נשארים איתו בגלל התכונות שלו?

e l i t

New member
לדעתי ..

אם כבר הכרת את הבן אדם והבנת את התכונות שלו ואהבת אותן ההתאכזבות מהמראה (אם תהיה ) תקטן ברמה משמעותית ... זה כמובן אם אתה בן אדם שחשוב לו הפנימיות יותר מאשר החיצוניות ... אם יש את הקליק והשיחה זורמת וקולחת המראה לא אמור לשנות , לא בצורה דרסטית לפחות .

ודאי שלמראה יש השפעה

אבל כנראה שאחרי שהתאהבת במה שיש למישהו להציע, נייחס פחות חשיבות למראה החיצוני שלו. מבחינתי לפחות, ברגע שאני אוהבת מישהו בגלל התכונות שלו, אני אוהבת אוטומטית גם את המראה שלו.

L M A E

New member
the one you have not seen

I want to walk beside you Nowhere that I have ever been And of the dreams inside you I am the one you have not seen You make me feel a school girl Restless to take your point of view Into my mystery world Finding that one is more than two ..I feel abused By my own mind I can't refuse An offer to make love to you How come your words affect me.. I have not wanted to be bound.. And yet I may be set free Before the meaning was the sound..In your refrain I hear the chords of love in vain How can I help but call your name From dusk 'til dawn I'm haunted By your demon song I hear the chords of love in vain

../images/Emo31.gifתראו חברים...

נחמד לראות שכולנו כאן אנשים עמוקים ולא שיטחיים אבל ביננו מספיק עם ההתיפייפות נפש הזו!!! אני רוצה לראות את האחד או האחת שהיו ממשיכים קשר על בסיס כמה שיחות זורמות ומעניינות ושהאופי של הצד השני ממש מדהים בעיננו, אבל בפגישה מדובר באיזה מזעזע/ת שאי אפשר להימשך אליו.... אז מה? האופי יכסה על זה???? זהו כבר לא צריך משיכה מינית?

e l i t

New member
לא חייבים להיות יפי נפש ...

צריכים רק ללמוד , אני יודעת שהפסדתי את אחד האנשים היותר מדהימים שפגשתי רק בגלל סיבה שטותית כזו של מראה ... אז למדתי ...

דאאא

New member
מראה

אצל גברים המראה משפיע לגמרי על החלטוטיהם . נשים לא תמיד

המראה משפיע נקודה סימן קריאה

ומהו מראה ממוצע? היש מדד ליופי.... היופי בעיני המסתכל.... נשארים או מפסיקים......כאן נשאלת השאלה למה מצפים מהקשר ידיד? חבר? מאהב? או שמא לכל השלושה גם יחד?

למעלה