האם הם עשו בשכל???

האם הם עשו בשכל???

פרידמן קיבל מכות רצח פרידמן המשוגע שנסע לאירן הגיע לליז`ענסק לשבת. והוכה במכות רצח. אח``כ אמרו לשוטרים במקום שהוא פדופיל והמשטרה לקחה אותו מהמקום. כך שמעתי יש למישהו פרטים נוספים??

אגב

תוכן ההודעה הועתק משרשור בפורום חרדים ב`הייד פארק` שנפתח ע``י הניק ברבר‎20_‎

מה השאלה?

ודאי שהיו צריכים לתת לו מכות . יהודי שבשביל תאוות הכבוד והפרסום מוכן לבזות את ששת מיליוני היהודים שנרצחו בשואה . אדם שמתחבק עם יטלר של הדור שאומר שרוצה למחוק את ישראל מהמפה הכוללת בתוכה 5 מיליון יהודים . איך יהודי מוכן להתחבק עם מכחיש שואה? אני הייתי מסכים לדקור את פרידמן הזה (על מנת לפצוע)

מובחרת

New member
``רשע, למה תכה רעך``?

איסור הרמת יד, חל גם במקרה זה. אם לאי מי נראה, שלפרידמן מגיעים מכות רצח, שיתן לביה``ד לקבוע בעניין. כבר קם לנו ``יגאל אמיר`` אחד, שלקח את ההלכה לידיו, המציא ``דין רודף``, ורצח נפש מישראל. לא משקללים מעשים כאלה בעו``הב??

bluestar 777

New member
`רעך` דייקא..

הוציא עצמו מכלל זה והוא ראוי לתגובה הזאת.. יש מושג של `קנאים פוגעים בו`, תגובה רצויה ומבורכת לאחד שעשה את מה שעשה.

מובחרת

New member
עדיין אסור מן התורה.

מדהים, איך מניחי תפילין יום יום, ומקדשי שביעי, רומסים ברגל גסה את``בין אדם לחברו``, ומצדיקים זאת ב:`` מ צ ו ה להכות אותו! מצוה להוציא דיבתו רעה...איך אבא שלי אומר? -``מי שחוטא- יולקה``. שום הצדקה אין לרדיפה הזאת. מי שקשה לו עם פרידמן, שלא יאכל איתו קוגל!

למעלה