האם הלהקה התמסחרה?

r love gerard

New member
אין דבר כזה להקה לא ממוסחרת../images/Emo9.gif../images/Emo129.gif

אחרת למה הם מוציאים קליפים לMTV? כדי שיכירו אותם ויקנו את הדיסקים שלהם. למה הם מוציאים סיכות וחולצות? כדי להרוויח עוד קצת מהצד, כמו כל להקה ממוצעת. יחסית למכ"ר, פו"ב ופאניק! הם ממש לא ממוסחרים, אבל כדי להצליח בעולם המוזיקה של היום, צריך מסחור.להקות טובות וטהורות לא מתפתחות, ובגלל זה הן לא קיימות.

LunacyFringe

New member
ממש לא.

אני יודעת שאם אני הייתי במקומם הייתי רוצה להוציא סיכות וחולצות כדי שלמעריצים תהיה את הדרך להביע את האהבה שלהם ללהקה, ולמוזיקה שהיא מייצרת. חוץ מזה שאני מניחה שכתוב להם בחוזה שהם חייבים למכור את זה, לא?

r love gerard

New member
לא נראה לי../images/Emo122.gif../images/Emo129.gif

ברור שיש ביקוש מצד המעריצים, אבל לדעתי זו לא הסיבה. מיסחור זה מיסחור. תכנית, אם הם היו ממש לא ממוסחרים, אז למה פשוט לא לחלק את החולצות בחינם, לא? ברור שיש פה גם העניין הכספי. להקה לא ממוסחרת זו אחת שלא עושה כלום שלא קשור למוזיקה. אם הם היו לא ממוסחרים הם גם לא היו מוציאים קליפים לMTV,ועובדה שהם עושים את זה כדילמכור. ועם כל הכבוד והאהבה שלי לג"ש , הם ממוסחרים. אולי פחות מלהקות אחרות, אבל עדין.

LunacyFringe

New member
פחות מהלהקות האחרות?

דווקא ג"ש?
אני לא אומרת שהם פוב או טוקיו הוטל, אבל הם ממוסחרים בדיוק כמו להקות אחרות, אם לא יותר. וזה פשוט בולשיט לדעתי שכולם אומרים שהם לא. כן, אני אוהבת את המוזיקה שלהם מאוד. אבל לומר שהם פחות ממוסחרים מלהקות אחרות זה פשוט לחיות בבועה. וההודעה הזאת לא נכתבה מכעס או משהו.
שיהיה לך ברור. D:

r love gerard

New member
ממממ....../images/Emo129.gif

לדעתי הם כן ממוסחרים פחות מלהקות אחרות, ואמנים אחרים. לדוגמא, עם כל האהבה הענקית שלי למכ"ר, הם הרבה יותר ממוסחרים מג"ש. הן הוציאו פס נעלי אולסטאר (מדהימות
), פס נעלי בובה (עוד יותר יפות
), ובובות קטנות של עצמם(אני חושבת שזה כבר קשור לצורך של ג'רארד שכלללל הזמן יאהבו אותו, אבל מילא). יחסית למכ"ר, ג"ש בקושי ממוסחרים (אלא אם כן יש גם נעליים של ג"ש שאני צריכה לקנות
) ואולי האלבום האחרון היה קצת ירידה ברמה ליד דה כרוניקלס ודה יאנג אנד דה הופלס, וכן, לפעמים אני קצת חושבת שהוא נעשה בקטע של"אם כבר אז כבר", ולא בגלל ההנאה שלהם בליצור מוזיקה, אבל לזכותם יאמר שהם לא סטו יותר מדי מהמסלול ונשארו בערך באותו הז'אנר, ונשארו נאמנים לסוג המוזיקה שהם יצרו קודם, במקום לרדת למשהו זול ופופי.
אז לסיכום, לדעתי הם כן ממוסחרים, אבל לא ברמת טוקיו הוטל ופו"ב, שאצלהם המיסחור פשוט יוצא מכל חור אפשרי.וגם אני לא כועסת, אני פשוט אומרת את מה שאני חושבתD:

LunacyFringe

New member
צודקת לגמרי.

אבל אמרת רק חלק מאוד קטן מהאומנים. מה עם RJA, אסטריה, דה אומוסט, קיוט, בייסייד ועוד המון המון להקות אחרות? אם משווים אותם לג"ש, ג"ש האמאמאמא של הממוסחרים. זה לא חוכמה להשוות אותם למיי כמ וטוקיו הוטל כשיש עוד כל כך הרבה להקות אחרות שהרבה פחות ממוסחרות מהם.

Zaider

New member
../images/Emo19.gif ברור שיש להקות פחות ממוסחרות,

יש המון להקות שלא ממוסחרות ברמה כזאת, אבל הם פחות מצליחים. אני לא אומרת שבשביל להצליח צריך להתמסחר !!! , אבל גוד שארלוט ממש אבל ממש לא ממוסחרים ברמה שאי אפשר לסבול כבר . אבל מה זה משנה ?! העיקר שהם עושים מוזיקה טובה, ונשארים מדהימים למעריצים (;

בקשר למכר ופוב צודקת

אבל אני לא חושבת שפאניק ממוסחרים. הם נמנעים מכל הקטע הזה

../images/Emo45.gif../images/Emo115.gif

פאניק ממש לא ממוסחרים :/ הם בדיוק ההפך. הם מנסים להיות כמה שיותר מוזרים O_O לפי דעתי.

r love gerard

New member
לא נראה לי:\../images/Emo129.gif

לדעתי הם מאוד ממוסחרים, למשל בקליפ של But It's Better if You Do זה שיא המיסחור. הבחורות החצי ערומות שם הן רק מושכות תשומת לב לקליפ, ולדעתי בכלל כל קליפ שיש פה בנות לא לבושות נועד רק כדי למכור, ולדעתי זה ה-מסחור בהתגלמותו. הקליפ הזה הרס לי את כל השיר,שלדעתי הוא ממש מדהים

ממש ממש לא..

הקטע של החשפניות היה מכוון להיות מועדון חשפנות, כי על זה השיר מדבר. ואפשר לחשוב ששאר הקליפים שלהם לא כאלה "פרובוקטיביים" בדרכם [build god, then we'll talk] וזה כל העניין, שזה לא מתחרש היום, זה אמור להיות שנות ה50 [ואין לי מושג מה הלך בימים האלה
אם הלך חשפניות...חשפניות איט איז
] הקיצר הלהקה הכי לא ממוסחרת שאני מכירה

PerfectSP

New member
בהחלט../images/Emo6.gif ../images/Emo190.gif

אני כבר מכירה אותו...מאז החופש,שהוא היה מפרסם את המסיבות במוסד... ואז הוא הגיעה לסימפל פלאן גם... ו..וואי!!!!איזה מישהי שלא ידעה את הסיבה,כתבה סתם איזה משהו,והיא נתנה לי השראה,וכתבתי איזה פאנפיק ארוך לאללה!!!! ואני דווקא מאלה שלא קוראים ולא כותבים כאלה
אבל הייתי חייבת כי זה כזה מצחיק!!!! ואז הוא אמר שזה לא שם מגניב ללהקה

למעלה