האם הכול כשר בהחלטות רשות המים
א.האם הכול כשר בהחלטות רשות המים להוציא את גבית המים מהעיריות והקמת איגודי מים?
ב. האם נראה סביר חתימת ההמשלה על מחיר המים הגבוה והאחיד לחברות ההתפלה?
לפתע יש ידיעה בטלוויזיה שבנק נתן הלוואה של 700 מיליון ₪ לאדם ללא בטחונות.
לאחר מכן כותבים שאלו שאישרו את ההלוואה ההזויה הם מקורבים ואפילו קרובי משפחה.
מי ערב לי שאותו סיפור לא התרחש בעניין הוצאת גביית המים מהעיריות?
מר חולדאי ואלו שלפניו גבו את מחיר המים יחד עם הארנונה במחיר סביר של 50% פחות מאשר אני משלם היום לאיגוד המים.
מאחר שאיגוד המים היא חברה בע"מ אני משלם תוספת מע"מ של 17% על המחיר המכופל .
מי ערב לי שהכול כשר ברשות המים? שאין חס וחלילה מקורבים שקיבלו ג'ובים באיגודי המים.
אם יקימו ועדת חקירה ויתברר שהכול כשר וכל העניין של האיגודים הוקם סתם מטיפשות. כנ"ל החתימה של הממשלה עם חברות ההתפלה, ניחא. במקרה כזה אמשיך לשלם את המחיר המכופל עבור המים ולבכות בשקט בלילות.
חייבת לקום וועדה שתבדוק בכדי שלפתע עוד 10 שנים לא יספרו לנו בטלוויזיה שהיו מקורבים שעשו קופה על גבינו בגלל הפרטת איגודי המים. כנ"ל לגבי החתימה של הממשלה עם חברות ההתפלה.
א.האם הכול כשר בהחלטות רשות המים להוציא את גבית המים מהעיריות והקמת איגודי מים?
ב. האם נראה סביר חתימת ההמשלה על מחיר המים הגבוה והאחיד לחברות ההתפלה?
לפתע יש ידיעה בטלוויזיה שבנק נתן הלוואה של 700 מיליון ₪ לאדם ללא בטחונות.
לאחר מכן כותבים שאלו שאישרו את ההלוואה ההזויה הם מקורבים ואפילו קרובי משפחה.
מי ערב לי שאותו סיפור לא התרחש בעניין הוצאת גביית המים מהעיריות?
מר חולדאי ואלו שלפניו גבו את מחיר המים יחד עם הארנונה במחיר סביר של 50% פחות מאשר אני משלם היום לאיגוד המים.
מאחר שאיגוד המים היא חברה בע"מ אני משלם תוספת מע"מ של 17% על המחיר המכופל .
מי ערב לי שהכול כשר ברשות המים? שאין חס וחלילה מקורבים שקיבלו ג'ובים באיגודי המים.
אם יקימו ועדת חקירה ויתברר שהכול כשר וכל העניין של האיגודים הוקם סתם מטיפשות. כנ"ל החתימה של הממשלה עם חברות ההתפלה, ניחא. במקרה כזה אמשיך לשלם את המחיר המכופל עבור המים ולבכות בשקט בלילות.
חייבת לקום וועדה שתבדוק בכדי שלפתע עוד 10 שנים לא יספרו לנו בטלוויזיה שהיו מקורבים שעשו קופה על גבינו בגלל הפרטת איגודי המים. כנ"ל לגבי החתימה של הממשלה עם חברות ההתפלה.