האם היום.........

האם היום.........

שתית מיץ? אכלת משהו? נפגשת עם חברים? דיברת בטלפון? דיברת בפלאפון? שלחת אס אמ אס? היית במסנגר\איסיקיו? הרגשת עצוב? הרגשת שמח? אכלת במבה? התקלחת? ראית טלוויזיה? חשבת על קופים? חשבת כובע? שמעת מוזיקה? התאכזבת? התעצבנת? שרת? רקדת? ציירת? היה למישהו שאתה מכיר יום הולדת? לבשת חולצה אדומה?

ועונה לעצמי

שתית מיץ?כן אכלת משהו?כן נפגשת עם חברים?כן דיברת בטלפון?כן דיברת בפלאפון?כן שלחת אס אמ אס?כן היית במסנגר\איסיקיו?כן הרגשת עצוב?לא הרגשת שמח?כן אכלת במבה?לא התקלחת?לא ראית טלוויזיה?לא חשבת על קופים?לא חשבת כובע?לא שמעת מוזיקה?כן התאכזבת?כן התעצבנת?כן שרת?כן רקדת?לא ציירת?לא היה למישהו שאתה מכיר יום הולדת?לא לבשת חולצה אדומה?לא

moruush

New member
עונה :D

שתית מיץ?לא
אכלת משהו? כן נפגשת עם חברים? כן דיברת בטלפון? כן
דיברת בפלאפון? כן
שלחת אס אמ אס? כן חחח הרבה היית במסנגר\איסיקיו? כן הרגשת עצוב? לא הרגשת שמח? כן
אכלת במבה? לא התקלחת? עוד לא ראית טלוויזיה? כן
חשבת על קופים? לא חשבת כובע? לא שמעת מוזיקה? כן
התאכזבת?לא התעצבנת? כן
שרת? לא רקדת? כן
ציירת? לא היה למישהו שאתה מכיר יום הולדת? היה אתמול ויש מחר
לבשת חולצה אדומה? לא

מ א מ י2

New member
אני D: ../images/Emo219.gif

שתית מיץ?
אכלת משהו?
נפגשת עם חברים?
דיברת בטלפון?
דיברת בפלאפון?
שלחת אס אמ אס?
היית במסנגר\איסיקיו?
הרגשת עצוב?
הרגשת שמח?
אכלת במבה?
התקלחת?
ראית טלוויזיה?
חשבת על קופים?
חשבת כובע?
[בהתחלה של התוכנית של לילה לבן] שמעת מוזיקה?
התאכזבת?
התעצבנת?
שרת?
רקדת?
ציירת?
היה למישהו שאתה מכיר יום הולדת?
לבשת חולצה אדומה?

אני!

שתית מיץ?לא אכלת משהו?אכן נפגשת עם חברים?בינתיים לא דיברת בטלפון?כן דיברת בפלאפון?יאפ שלחת אס אמ אס?כן היית במסנגר\איסיקיו?כן הרגשת עצוב?מאוד :( הרגשת שמח?יכול להיות אכלת במבה?לא התקלחת?אני בדרך ראית טלוויזיה?כן חשבת על קופים?חח אולי חשבת כובע?נופ שמעת מוזיקה?כן התאכזבת?כן!!!!! התעצבנת?כן!! שרת?כן רקדת?כן ציירת?לא היה למישהו שאתה מכיר יום הולדת?מחר... לבשת חולצה אדומה?לא

cohenet91

New member
עונה -_-

שתית מיץ? לא. אכלת משהו? דעע.. נפגשת עם חברים? כן. דיברת בטלפון? יא, לא
דיברת בפלאפון? לא. שלחת אס אמ אס? לא. היית במסנגר\איסיקיו? כן, מסנג'ר. הרגשת עצוב? כואב לי >< הרגשת שמח? כן. אכלת במבה? כן. התקלחת? לא
ראית טלוויזיה? ממ.. קצת, נראה לי. חשבת על קופים? כן XD חשבת כובע? חשבתי כובע? שמעת מוזיקה? כן. התאכזבת? טיפה. התעצבנת? טיפה. שרת? כן. רקדת? כן. ציירת? סמיילים. היה למישהו שאתה מכיר יום הולדת? יו, יש מצב
לבשת חולצה אדומה? לא.

Simple Shlomit

New member
עונה:)

שתית מיץ?כן אכלת משהו?כן נפגשת עם חברים?לא דיברת בטלפון?כן דיברת בפלאפון?כן שלחת אס אמ אס?כן היית במסנגר\איסיקיו?לא יצא:/ הרגשת עצוב?לא הרגשת שמח?כן אכלת במבה?קצת התקלחת?כן ראית טלוויזיה?כן חשבת על קופים?לא חח חבשת כובע?לא שמעת מוזיקה?כן,וגם כרגע:] התאכזבת?כן התעצבנת?כן שרת?כן רקדת?כן ציירת?לא היה למישהו שאתה מכיר יום הולדת?חחח יו :) אכן כן.. לבעלה של אחותי-גיסי בקיצור^^ לבשת חולצה אדומה?חח גופיה אדומה;)

ester6

New member
עונה..

שתית מיץ?
אכלת משהו?
נפגשת עם חברים?
דיברת בטלפון?
דיברת בפלאפון?
שלחת אס אמ אס?
היית במסנגר\איסיקיו?
הרגשת עצוב? קצת..
הרגשת שמח? גם קצת..
אכלת במבה?
התקלחת?
ראית טלוויזיה?
חשבת על קופים? לשם שינוי לא..
חבשת כובע?
שמעת מוזיקה?
התאכזבת?
התעצבנת? קצת..
שרת?
רקדת?
ציירת?
היה למישהו שאתה מכיר יום הולדת?
לבשת חולצה אדומה? לא בדיוק.. החולצה הייתה לבנה אבל היה בה גם קצת אדום..

י ו צ ר

New member
עונה

האם היום.. שתית מיץ? כן אכלת משהו? כן נפגשת עם חברים? לא דיברת בטלפון? כן דיברת בפלאפון? לא שלחת אס אמ אס? לא היית במסנגר\איסיקיו? כן הרגשת עצוב? לא הרגשת שמח?קצת :) אכלת במבה?לא התקלחת?עוד מעט ראית טלוויזיה? כן חשבת על קופים? לא חשבת כובע? לא שמעת מוזיקה? כן התאכזבת? לא התעצבנת? מאוד שרת?לא רקדת?לא ציירת?לא היה למישהו שאתה מכיר יום הולדת?לא לבשת חולצה אדומה?לא

baril

New member
../images/Emo119.gifעונה ../images/Emo13.gif

שתית מיץ?מממ לא אכלת משהו?כה נפגשת עם חברים?כה דיברת בטלפון?כה דיברת בפלאפון?כה שלחת אס אמ אס?כה , אבל מהאייסיקיו
, מה הכי זול |פרסי| היית במסנגר\איסיקיו?כה הרגשת עצוב?כה הרגשת שמח?כה אכלת במבה?כה בדיוק לפני רבע שעה וואי
התקלחת?כה ראית טלוויזיה?כה חשבת על קופים?חחחחחחחחחח לא חשבת כובע?לא שמעת מוזיקה?כה בטח , איןלי חיים בלי מוזיקה
התאכזבת?לא התעצבנת?כה שרת?כה רקדת?לא ציירת?לא היה למישהו שאתה מכיר יום הולדת?לא לבשת חולצה אדומה?יאו אני בדיוק עכשיו לובשת חולצה אדומה , פאאאאאאק
הדברים האלה מפחידים אותי
הודגש באמצעות מדגישומטיק

talush2005

New member
עונה

האם היום... שתית מיץ? כן אכלת משהו?כן נפגשת עם חברים?כן דיברת בטלפון?כן דיברת בפלאפון?כן שלחת אס אמ אס?כן היית במסנגר\איסיקיו?כן הרגשת עצוב?כן הרגשת שמח? היו רגעים אכלת במבה? כן התקלחת?כן ראית טלוויזיה?כן חשבת על קופים?לא חשבת כובע?לא שמעת מוזיקה?לא התאכזבת?כן התעצבנת?כן שרת?לא שזכור לי רקדת?לא ציירת?לא ממש ..קצת עם בת דודה שלי התינוקת חח היה למישהו שאתה מכיר יום הולדת?לא לבשת חולצה אדומה?לא

s u s h i m i

New member
../images/Emo209.gif עונהה

שתית מיץ? כן אכלת משהו? כן נפגשת עם חברים? לאא דיברת בטלפון? כןן דיברת בפלאפון? כןן שלחת אס אמ אס? לאא היית במסנגר\איסיקיו? כןן הרגשת עצוב? לא הרגשת שמח? כן אכלת במבה? לא התקלחת? כן ראית טלוויזיה? כן חשבת על קופים? לאא חבשת כובע? לאא שמעת מוזיקה? כןן התאכזבת? לאא התעצבנת? לאא שרת? לאא רקדת? לאא ציירת? לאא היה למישהו שאתה מכיר יום הולדת? לא לבשת חולצה אדומה? לא

Summer moved on

New member
../images/Emo13.gif

שתית מיץ?וואלה, לא. בדרך כלל כל יום. אכלת משהו? דה נפגשת עם חברים? לא, מחר:] דיברת בטלפון? כן דיברת בפלאפון? כן שלחת אס אמ אס? לא היית במסנגר\איסיקיו? כן הרגשת עצוב? כן הרגשת שמח? כן כן
אכלת במבה? לאאא. משמין!:| התקלחת? כן. ראית טלוויזיה? כן חשבת על קופים? עכשיו כן חשבת כובע? כן שמעת מוזיקה? כן התאכזבת? כן התעצבנת? כן שרת? מילמלתי איזה משהו, כן
רקדת? לא ציירת? לא. מזמן לא ציירתי.. היה למישהו שאתה מכיר יום הולדת? לא לבשת חולצה אדומה? ממ לא. הודגש באמצעות מדגישומטיק

DaNdUsH8

New member
עונה

שתית מיץ?כן אכלת משהו?כן נפגשת עם חברים?כן דיברת בטלפון?כן דיברת בפלאפון?כן שלחת אס אמ אס?כן היית במסנגר\איסיקיו?כן הרגשת עצוב?כן הרגשת שמח?כן אכלת במבה?לא התקלחת?כן ראית טלוויזיה?כן חשבת על קופים?לא חשבת כובע?לא שמעת מוזיקה?כן התאכזבת?כן התעצבנת?כן שרת?כן רקדת?כן ציירת?לא היה למישהו שאתה מכיר יום הולדת?לא לבשת חולצה אדומה?לא

רקפת89

New member
כולה בוקר אז אני אענה על אתמול ../images/Emo13.gif:

שתית מיץ? לא. אכלת משהו? אכן. נפגשת עם חברים? לא
אני לא בבית, אבל היום בעז"ה. דיברת בטלפון? לא. דיברת בפלאפון? כן. שלחת אס אמ אס? אממ... דרך האינטרנט נחשב? היית במסנגר\איסיקיו? מסנג'ר. הרגשת עצוב? כן, קצת. הרגשת שמח? כן. אכלת במבה? לא. התקלחת? כן. ראית טלוויזיה? כן, לצערי. חשבת על קופים? אמ.... חשבתי לחשוב על זה.. אבל לא חשבתי.. חשבת כובע? כן תאמת. שמעת מוזיקה? כן. התאכזבת? נראה לי שלא. התעצבנת? כן. שרת? ודאי. רקדת? חח אני? לא. ציירת? לא.. היה למישהו שאתה מכיר יום הולדת? למיטב ידיעתי לא. לבשת חולצה אדומה? לא, תכלת. בוקר טוב!

עונה

שתית מיץ? לא אכלת משהו? כן נפגשת עם חברים? לא דיברת בטלפון? כן דיברת בפלאפון? כן שלחת אס אמ אס? לא היית במסנגר\איסיקיו? כן הרגשת עצוב? לא הרגשת שמח? כן אכלת במבה? לא התקלחת? לא ראית טלוויזיה? אממ כן חשבת על קופים? לא חשבת כובע? לא שמעת מוזיקה? כן התאכזבת? לא התעצבנת? מאודד שרת? אממ לא רקדת? נופפ ציירת? לא היה למישהו שאתה מכיר יום הולדת? אהה לא לבשת חולצה אדומה? לא

Black Mariah

New member
עונה

שתית מיץ?לא אכלת משהו?כן נפגשת עם חברים?עוד לא דיברת בטלפון?לא דיברת בפלאפון?לא שלחת אס אמ אס?לא היית במסנגר\איסיקיו?עוד לא הרגשת עצוב?לא הרגשת שמח?כן אכלת במבה?לא התקלחת?כן ראית טלוויזיה?עוד לא חשבת על קופים?לא חשבת כובע?לא שמעת מוזיקה?עוד לא התאכזבת?כן התעצבנת?קצת שרת?עוד לא רקדת?לא ציירת?עוד לא היה למישהו שאתה מכיר יום הולדת?לא לבשת חולצה אדומה?כן!!! נמ...

ornit4

New member
עונה

שתית מיץ? חלב! אכלת משהו? קורנפלקס נפגשת עם חברים? לא דיברת בטלפון? לא דיברת בפלאפון? לא שלחת אס אמ אס?לא היית במסנגר\איסיקיו?כן הרגשת עצוב? לא הרגשת שמח?לא אכלת במבה?לא התקלחת?לא ראית טלוויזיה?לא חשבת על קופים?לא חשבת כובע?לא שמעת מוזיקה?כע! התאכזבת?לא התעצבנת? כן שרת? לא רקדת?לא ציירת?לא היה למישהו שאתה מכיר יום הולדת?לא לבשת חולצה אדומה?לא

XshironetX

New member
../images/Emo15.gif עונה.

שתית מיץ?לא אכלת משהו? כן, קורנפלייקס
נפגשת עם חברים? לא דיברת בטלפון? כן דיברת בפלאפון? לא שלחת אס אמ אס? כן היית במסנגר\איסיקיו? כן הרגשת עצוב? לא הרגשת שמח? כן אכלת במבה? לא התקלחת? לא ראית טלוויזיה? כן חשבת על קופים? לא חשבת כובע? לא שמעת מוזיקה? כן, ברגעים אלו
התאכזבת? לא התעצבנת? לא שרת? לא נראה לי רקדת? לא ציירת? היה למישהו שאתה מכיר יום הולדת? כן לבשת חולצה אדומה? לא

sniii

New member
עונהה

שתית מיץ? לא אכלת משהו? יאפ נפגשת עם חברים? לא דיברת בטלפון? לא דיברת בפלאפון? לא שלחת אס אמ אס?לא היית במסנגר\איסיקיו?כן הרגשת עצוב?כן הרגשת שמח?כן אכלת במבה?לא התקלחת?לא ראית טלוויזיה?כן חשבת על קופים?כן חשבת כובע?לא שמעת מוזיקה?כן התאכזבת?בערך התעצבנת?לא שרת?כן רקדת?כן ציירת?לא היה למישהו שאתה מכיר יום הולדת?לא לבשת חולצה אדומה?לא

למעלה