"האם היום" בהרחבה

XshironetX

New member
../images/Emo15.gif עונה ../images/Emo13.gif

שתית מיץ? לא שתית קפה? לא אכלת עוגה? לא אכלת סנוויץ'? כן נפגשת עם חברים? כן דיברת בטלפון? כן דיברת בפלאפון? כן שלחת אס אמ אס? לא היית במסנגר\איסיקיו? כן הרגשת עצוב? לא הרגשת שמח?כן אכלת במבה? לא התקלחת? לא ראית טלוויזיה? כן חשבת על קופים? לא חשבת כובע? לא שמעת מוזיקה? לא התאכזבת? לא התעצבנת? כן שרת? כן
רקדת? לא ציירת? כן היה למישהו שאתה מכיר יום הולדת? לא לבשת חולצה אדומה? לא לבשת חולצה ירוקה? לא שתית אלכוהול? לא!!!!!!!!!@#!#!! שתית מים? כן עישנת? לא!!!!!!!%!~~! צרחת? לא נסעת מחוץ לעיר? לא חשבת להתאבד? לא חשבת מחשבות פילוסופיות? לא נראה לי
עשית שיעורי בית? לא רבת עם מישהו? לא

baril

New member
../images/Emo119.gifעונה :)

שתית מיץ?לא שתית קפה?לא אכלת עוגה?לא אכלת סנוויץ'?כה נפגשת עם חברים?כה דיברת בטלפון?כה דיברת בפלאפון?כה שלחת אס אמ אס?כה היית במסנגר\איסיקיו?כה הרגשת עצוב?לא הרגשת שמח?כה אכלת במבה?כה התקלחת?לא ראית טלוויזיה?כה חשבת על קופים?לא חשבת כובע?לא שמעת מוזיקה?כה התאכזבת?כה התעצבנת?כה שרת?כה רקדת?כה ציירת?כה היה למישהו שאתה מכיר יום הולדת?לא לבשת חולצה אדומה?כה לבשת חולצה ירוקה?לא שתית אלכוהול?לא שתית מים?כה עישנת?לא צרחת?כה נסעת מחוץ לעיר?לא חשבת להתאבד?לא חשבת מחשבות פילוסופיות?לא עשית שיעורי בית?לא רבת עם מישהו?לא

../images/Emo194.gifעונה.

שתית מיץ? לא שתית קפה? לא אכלת עוגה? לא אכלת סנוויץ'? כן נפגשת עם חברים? ראיתי אותם בבצפר. דיברת בטלפון? כן. דיברת בפלאפון? כן. שלחת אס אמ אס? כן. היית במסנגר\איסיקיו? כן. הרגשת עצוב? לא הרגשת שמח? לא אכלת במבה? לא התקלחת? לא. ראית טלוויזיה? לא. חשבת על קופים? לא
חשבת כובע? אה? לא.. שמעת מוזיקה? ברדיו. התאכזבת? כן. התעצבנת? כן. שרת? כן
רקדת? כן
ציירת? לא. היה למישהו שאתה מכיר יום הולדת? לא. לבשת חולצה אדומה? לא. לבשת חולצה ירוקה? לא. שתית אלכוהול? לא. שתית מים? כן. עישנת? לא. צרחת? לא. נסעת מחוץ לעיר? לא. חשבת להתאבד? לא. חשבת מחשבות פילוסופיות? כן
עשית שיעורי בית? כן, שיעורי כיתה
רבת עם מישהו? לא.

sukrazit

New member
עונה../images/Emo192.gif

שתית מיץ? כן שתית קפה? לא אכלת עוגה? לא אכלת סנוויץ'? כן נפגשת עם חברים? רק בבית ספר. דיברת בטלפון? כן דיברת בפלאפון? כן שלחת אס אמ אס? כן היית במסנגר\איסיקיו? כן הרגשת עצוב? לא הרגשת שמח? לא אכלת במבה? לא התקלחת? כן ראית טלוויזיה? כן חשבת על קופים? חח לא חשבת כובע? לא שמעת מוזיקה? לא התאכזבת? לא התעצבנת? כן שרת? כן רקדת? לא ציירת? לא היה למישהו שאתה מכיר יום הולדת? לא לבשת חולצה אדומה? לא לבשת חולצה ירוקה? לא שתית אלכוהול? לא שתית מים? כן עישנת? לא צרחת? כן נסעת מחוץ לעיר? לא חשבת להתאבד? לא חשבת מחשבות פילוסופיות? לא עשית שיעורי בית? כן רבת עם מישהו? לא

התשובות שלי ../images/Emo66.gif

שתית מיץ? כן. לימונדה :) שתית קפה? כן. אכלת עוגה? לא ממש. עוגה שהפכה לעוגיות :) אכלת סנוויץ'? לא. וגם לא סנדוויץ' :) נפגשת עם חברים? לא. אבל שלשום כן. דיברת בטלפון? לא. דיברת בפלאפון? כן. שלחת אס אמ אס? כן. היית במסנגר\איסיקיו? במסן. הרגשת עצוב? כן. הרגשת שמח? עכשיו :) אכלת במבה? כן. במבה פוקה ! :] התקלחת? כן. ראית טלוויזיה? כן. חשבת על קופים? לא .... :p חשבת כובע? חשבתי כובע? אולי .. חבשתי כובע? ולא .. שמעת מוזיקה? כמובן. כל הזמן. התאכזבת? כן. התעצבנת? כן. שרת? לא. רקדת? לא. ציירת? כן. היה למישהו שאתה מכיר יום הולדת? היום .. הממ .. לא. לבשת חולצה אדומה? לא. לבשת חולצה ירוקה? לא. שתית אלכוהול? לא. שתית מים? כן. עישנת? לא. צרחת? לא. נסעת מחוץ לעיר? לא. חשבת להתאבד? לא. חשבת מחשבות פילוסופיות? כן. עשית שיעורי בית? לא. רבת עם מישהו? לא.

=]

שתית מיץ? לא שתית קפה? לא אכלת עוגה? כן אכלת סנוויץ'? לא נפגשת עם חברים? כן דיברת בטלפון? כן דיברת בפלאפון? כן שלחת אס אמ אס? כן היית במסנגר\איסיקיו? כן הרגשת עצוב? לא הרגשת שמח? כן אכלת במבה? לא התקלחת? כן ראית טלוויזיה? יאפפ חשבת על קופים? לא חשבת כובע? אממ לא שמעת מוזיקה? כן התאכזבת? לא התעצבנת? קצת שרת? כן רקדת? לא ציירת? לא היה למישהו שאתה מכיר יום הולדת? אמממ לא..... אבל מחר שזה עוד חצי שעה חחח יש למלא אנשים שאני מכירה לבשת חולצה אדומה? לא לבשת חולצה ירוקה? לא שתית אלכוהול? אממ לא שתית מים? כן עישנת? לא צרחת? המוןןןןןן נסעת מחוץ לעיר? כן חשבת להתאבד? לא חשבת מחשבות פילוסופיות? לא עשית שיעורי בית? חח לא רבת עם מישהו? לא

•HadaS•

New member
עונהההההההההה!#

שתית מיץ? לא שתית קפה? איככ לא אכלת עוגה? לא אכלת סנוויץ'? לא נפגשת עם חברים? כן דיברת בטלפון? לא דיברת בפלאפון? כן עם אמא
שלחת אס אמ אס? חסמו לי תאסמסים בפלאפון חחחח
היית במסנגר\איסיקיו? כןן הרגשת עצוב? כן
הרגשת שמח? לא אכלת במבה? לא התקלחת? כן ראית טלוויזיה? כן חשבת על קופים? חחחח מה? חשבת כובע? לא שמעת מוזיקה? כן התאכזבת? כן התעצבנת? כןןן שרת? לא רקדת? כן ציירת? לא היה למישהו שאתה מכיר יום הולדת? ממממ לא לבשת חולצה אדומה? בואו נחשובבבב... חח לא לבשת חולצה ירוקה? לאא לבשתי ורודה לבנה(פסים) שתית אלכוהול? לא שתית מים? כן עישנת? לא מעשנת צרחת? כן על אחותי נסעת מחוץ לעיר? לא חשבת להתאבד? לא חשבת מחשבות פילוסופיות? אנערף עשית שיעורי בית? לא רבת עם מישהו? לא

zoe1111

New member
היום

שתית מיץ? לא שתית קפה? לא אכלת עוגה? קצת אכלת סנוויץ'? לא נפגשת עם חברים? לא דיברת בטלפון? לא דיברת בפלאפון? כן שלחת אס אמ אס? בטח היית במסנגר\איסיקיו? כמובן הרגשת עצוב? קצת הרגשת שמח? לא כ"כ אכלת במבה? לא התקלחת? כן ראית טלוויזיה? כן,אבל קצת חשבת על קופים? האמת שאפילו פעמיים היום אבל לא לעומק
חשבת כובע? לא שמעת מוזיקה? כןןןן התאכזבת? לא זכור לי התעצבנת? אולי טיפה שרת? כן, עם המוזיקה ששמעתי רקדת? לא ציירת? לא היה למישהו שאתה מכיר יום הולדת? אוי שיט!! לא,סתם, לא היה לבשת חולצה אדומה? לא לבשת חולצה ירוקה? לא שתית אלכוהול? כן, ליקר שתית מים? כן עישנת? לא צרחת? לא נסעת מחוץ לעיר? כן חשבת להתאבד? לא חשבת מחשבות פילוסופיות? אולי עשית שיעורי בית? מה זה שיעורי בית? תזכירו לי? רבת עם מישהו? לא

2 Mיכל

New member
../images/Emo42.gif

שתית מיץ? כן שתית קפה? לא אכלת עוגה? לא אכלת סנוויץ'? לא נפגשת עם חברים? לא דיברת בטלפון? כן דיברת בפלאפון? כן שלחת אס אמ אס? לא היית במסנגר\איסיקיו? כן הרגשת עצוב? כן הרגשת שמח? כן אכלת במבה? לא התקלחת? לא ראית טלוויזיה? לא חשבת על קופים? לא
חשבת כובע? לא שמעת מוזיקה? כן התאכזבת? לא שזכור לי התעצבנת? לא שרת? כן רקדת? לא ציירת? לא היה למישהו שאתה מכיר יום הולדת? לא לבשת חולצה אדומה? לא לבשת חולצה ירוקה? לא שתית אלכוהול? לא שתית מים? כן עישנת? לא צרחת? לא נסעת מחוץ לעיר? לא חשבת להתאבד? לא חשבת מחשבות פילוסופיות? לא עשית שיעורי בית? לא
רבת עם מישהו? עם אח שלי, בקטנה. לא ממש נחשב.

אספיר85

New member
עונה../images/Emo54.gif

שתית מיץ? כן שתית קפה? לא אכלת עוגה? לא אכלת סנוויץ'? כן נפגשת עם חברים? כן דיברת בטלפון? כן דיברת בפלאפון? כן שלחת אס אמ אס? לא היית במסנגר\איסיקיו? כן הרגשת עצוב? לא ממש הרגשת שמח? כן אכלת במבה? לא התקלחת? לא ראית טלוויזיה? כן חשבת על קופים? כן חשבת כובע? לא שמעת מוזיקה? כן התאכזבת? לא התעצבנת? לא ממש שרת? לא רקדת? לא ציירת? כן היה למישהו שאתה מכיר יום הולדת? לא לבשת חולצה אדומה? לא לבשת חולצה ירוקה? לא שתית אלכוהול? לא שתית מים? לא עישנת? לא צרחת? כן נסעת מחוץ לעיר? לא חשבת להתאבד? לא חשבת מחשבות פילוסופיות? לא עשית שיעורי בית? לא רבת עם מישהו? לא

עונה בהצרה

שתית מיץ?לחיזוק השפיץ שתית קפה?בהקפה אכלת עוגה?עוגה עוגה אכלת סנוויץ'?אני אוכל רק כריכים נפגשת עם חברים?חברים יש רק בדן דיברת בטלפון?רק בשח רחוק דיברת בפלאפון?רק בשח קרינה שלחת אס אמ אס?למה לקלל היית במסנגר\איסיקיו?הייתי אצל המסגר הרגשת עצוב?הרגשתי עיצוב הרגשת שמח?בעיקר אחרי החשיש האחרון אכלת במבה?רק עמבה התקלחת?לפני שנה?! ראית טלוויזיה?ראיתי אחת אבל לא קניתי חשבת על קופים?חשבתי על קופי ענן ציירתי ויצא לי קופי ענן חשבת כובע?מה אני טמבל שמעת מוזיקה?בעיקר קקפוניה התאכזבת?קשות,קשים...הקשים אכזבו אותי כי לא יכולתי לשתות התעצבנת?נשרף לי הפיוז מזל שהיה לי ספר שרת?SERVER רקדת? ריקודי בטן ציירת?ניסיתי יצא פיקאסו היה למישהו שאתה מכיר יום הולדת?הייתה חגיגה נחמדת לבשת חולצה אדומה?במצעד הפועלים?! לבשת חולצה ירוקה?במצעד הירוקים?! שתית אלכוהול?בנזין נחשב?! שתית מים?מזוקקים?! עישנת?דג מעושן צרחת?הצרחתי בשח נסעת מחוץ לעיר?7 פעמים מחוץ לירושלים אבל החומה לא נפלה חשבת להתאבד?לא אבל איבדתי מחשבה חשבת מחשבות פילוסופיות?מחשבות סופיות על פילים עשית שיעורי בית?המורה תרצה לא זוכרת רבת עם מישהו?רבתי המון ברבת עמון

Emi25

New member
אני

שתית מיץ? כן שתית קפה? תמיד אכלת עוגה? לא אכלת סנוויץ'? לא נפגשת עם חברים? כן דיברת בטלפון? כן דיברת בפלאפון? כן שלחת אס אמ אס? כן היית במסנגר\איסיקיו?אין לי הרגשת עצוב? קצת הרגשת שמח? כן אכלת במבה? ל התקלחת? עדין לא ראית טלוויזיה? כן חשבת על קופים? חחחח חשבת כובע? לא שמעת מוזיקה? כן התאכזבת? לא התעצבנת? כן שרת? קצת רקדת? לא ציירת? לא היה למישהו שאתה מכיר יום הולדת? לא לבשת חולצה אדומה? לא לבשת חולצה ירוקה? לא שתית אלכוהול? לא שתית מים? כן עישנת? כן צרחת? לא נסעת מחוץ לעיר? לא חשבת להתאבד? חחח לא חשבת מחשבות פילוסופיות? לא עשית שיעורי בית? שיעורי בית?! רבת עם מישהו? בקטנה

../images/Emo107.gif עונה ../images/Emo26.gif

שתית מיץ? לפני כמה דקות שתית קפה? אף פעם אכלת עוגה? הרבה זמן אכלת סנוויץ'? היום בבוקר נפגשת עם חברים? היום בבוקר דיברת בטלפון? לפני שעתיים בערך דיברת בפלאפון? כנ"ל שלחת אס אמ אס? כנ"ל היית במסנגר\איסיקיו? עכשיו הרגשת עצוב? עכשיו... הרגשת שמח? היום בבוקר אכלת במבה? הרבה זמן התקלחת? אתמול בלילה ראית טלוויזיה? לפי כמה דקות חשבת על קופים? חחחחח עכשיו חשבת כובע? חחחחחח גם עכשיו שמעת מוזיקה? עכשיו אני שומעת! התאכזבת? היום התעצבנת? היום שרת? היום רקדת? שהייתי בגן
ציירת? בשיעור היסטוריה שמשעמם תחת היה למישהו שאתה מכיר יום הולדת? די מזמן לבשת חולצה אדומה? חחחחח איזה פוקס! היום לבשתי חולצת בצפר אדומה! לבשת חולצה ירוקה? אף פעם, נשבעת! שתית אלכוהול? אףףףףףףףףף פעםםםםם! שתית מים? לףפני כמה דקות עישנת? אףףףףףףףףףף פעםםםםם! צרחת? היום נסעת מחוץ לעיר? לפני הרבה זמן חשבת להתאבד? אף פעם חשבת מחשבות פילוסופיות? חחחח לא הרבה, לעיתים די רחוקות פסיכולוגיה הפוכה נחשב? עשית שיעורי בית? בצהריים רבת עם מישהו? נראה לי מחר אני הולכת... אני מקווה שלא, היום לא.

ester6

New member
../images/Emo192.gif

שתית מיץ? לא. שתית קפה? כן
אכלת עוגה? לא. אכלת סנוויץ'? לא. נפגשת עם חברים? לא. לא הייתי היום בבית ספר כי יש לי נקע ברגל
דיברת בטלפון? כן. דיברת בפלאפון? גם
שלחת אס אמ אס? כן. היית במסנגר\איסיקיו? לא. הרגשת עצוב? כן
הרגשת שמח? קצת
אכלת במבה? לא. התקלחת? כן
ראית טלוויזיה? כן
חשבת על קופים? קצת.. חשבת כובע? לא
שמעת מוזיקה? כן
התאכזבת? כן
התעצבנת? קצת
שרת? כן,בשקט לעצמי. רקדת? לא. ציירת? לא. היה למישהו שאתה מכיר יום הולדת? לא. לבשת חולצה אדומה? לא. לבשת חולצה ירוקה? לא. שתית אלכוהול? לא. שתית מים? כן. עישנת? לא
צרחת? קצת
נסעת מחוץ לעיר? לא. חשבת להתאבד? לא. חשבת מחשבות פילוסופיות? כן
עשית שיעורי בית? לא.לא הייתי היום בבית ספר. רבת עם מישהו? לא.

אני ../images/Emo26.gif

שתית מיץ?
לא שתית קפה?
לא אכלת עוגה?
לא אכלת סנוויץ'?
לא נפגשת עם חברים?
כן דיברת בטלפון?
כן. יותר מידיי! אני בעבודה ויש טלפונים במשרד דיברת בפלאפון?
לא שלחת אס אמ אס?
כן. כמה. היית במסנגר\איסיקיו?
לא.. אבל כשאגיע לבית... הרגשת עצוב?
לא הרגשת שמח?
לא אכלת במבה?
לא!! לא אכלתי כלום היום! התקלחת?
עדיין לא. ראית טלוויזיה?
לא חשבת על קופים?
מאיפה זה בא לכם? חשבת כובע?
כן שמעת מוזיקה?
כן התאכזבת?
לא התעצבנת?
לא שרת?
בארור רקדת?
לא ציירת?
כן היה למישהו שאתה מכיר יום הולדת?
לא לבשת חולצה אדומה?
לא אבל אתמול כן לבשת חולצה ירוקה?
לא שתית אלכוהול?
לא שתית מים?
לא עישנת?
לא צרחת?
לא נסעת מחוץ לעיר?
כן. העבודה שלי מחוץ לעיר חשבת להתאבד?
לאאאאאא חשבת מחשבות פילוסופיות?
לא עשית שיעורי בית?
אני בעבודה כאילו? כבר אין ביצפר! רבת עם מישהו?
ממש לא!

talush2005

New member
עונה

שתית מיץ? כן שתית קפה? לא אכלת עוגה? לא אכלת סנוויץ'? כן נפגשת עם חברים? לא דיברת בטלפון? כן דיברת בפלאפון? כן שלחת אס אמ אס? כן היית במסנגר\איסיקיו? כן בשניהם הרגשת עצוב? כן קצת הרגשת שמח? כן אכלת במבה? לא התקלחת? עוד לא ראית טלוויזיה? כן חשבת על קופים? לא חשבת כובע? לא שמעת מוזיקה? כן התאכזבת? כן התעצבנת?כן שרת? לא רקדת? לא ציירת? לא היה למישהו שאתה מכיר יום הולדת? לא לבשת חולצה אדומה?לא לבשת חולצה ירוקה? לא שתית אלכוהול? לא שתית מים? כן עישנת? לא צרחת?לא נסעת מחוץ לעיר? כן חשבת להתאבד? לא חשבת מחשבות פילוסופיות? לא עשית שיעורי בית? לא רבת עם מישהו? לא

linoy pal

New member
עונההה

שתית מיץ?כן שתית קפה?לא אכלת עוגה?לא אכלת סנוויץ'?כן נפגשת עם חברים?כן דיברת בטלפון?כן דיברת בפלאפון?כן שלחת אס אמ אס?לא היית במסנגר\איסיקיו?ברורר הרגשת עצוב?כן הרגשת שמח?לא אכלת במבה?לא התקלחת?כן ראית טלוויזיה?כן חשבת על קופים?לא חשבת כובע?לא שמעת מוזיקה?כן התאכזבת?כן התעצבנת?כן שרת?כן רקדת?לא ציירת?כן היה למישהו שאתה מכיר יום הולדת?לא לבשת חולצה אדומה?לא לבשת חולצה ירוקה?לא שתית אלכוהול?לא שתית מים?כן עישנת?לא צרחת?כן נסעת מחוץ לעיר?לא חשבת להתאבד?לא חשבת מחשבות פילוסופיות?לא נראה לי חח עשית שיעורי בית?לא לא היה לי היום רבת עם מישהו? כן

אביבוש4

New member
../images/Emo163.gifאני...

שתית מיץ
שתית קפה
אכלת עוגה
אכלת סנוויץ'
נפגשת עם חברים
דיברת בטלפון
דיברת בפלאפון
שלחת אס אמ אס
היית במסנגר\איסיקיו
/
רק לשניה הרגשת עצוב
הרגשת שמח
אכלת במבה
התקלחת
ראית טלוויזיה
חשבת על קופים
חשבת כובע
שמעת מוזיקה
התאכזבת
התעצבנת
שרת
רקדת
ציירת
היה למישהו שאתה מכיר יום הולדת
לבשת חולצה אדומה
לבשת חולצה ירוקה
שתית אלכוהול
שתית מים
עישנת
צרחת
נסעת מחוץ לעיר
חשבת להתאבד
חשבת מחשבות פילוסופיות
עשית שיעורי בית
רבת עם מישהו

Black Balloon

New member
../images/Emo9.gif

שתית מיץ? כן שתית קפה? לא אכלת עוגה? לא אכלת סנוויץ'? לא נפגשת עם חברים? כן דיברת בטלפון? כן דיברת בפלאפון? לא שלחת אס אמ אס? כן היית במסנגר\איסיקיו? כן הרגשת עצוב? כן הרגשת שמח? כן אכלת במבה? לא
התקלחת? כן ראית טלוויזיה? כן חשבת על קופים? חחחחחחחחחח האמת שכן
חשבת כובע? לא, לא חשבתי על כובעים? XD שמעת מוזיקה? בהחלט
התאכזבת? כן התעצבנת? כן שרת? לא רקדת? כן ציירת? כן היה למישהו שאתה מכיר יום הולדת? לא, אבל יש לה חודשלדת D: לבשת חולצה אדומה? לא לבשת חולצה ירוקה? לא שתית אלכוהול? לא שתית מים? כן עישנת? לא צרחת? לא נסעת מחוץ לעיר? לא חשבת להתאבד? לא חשבת מחשבות פילוסופיות? לא ממש עשית שיעורי בית? לא רבת עם מישהו? לא

Gulash Man

New member
וויפי

שתית מיץ?
שתית קפה? אכלת עוגה?
אכלת סנוויץ'? נפגשת עם חברים?
דיברת בטלפון?
דיברת בפלאפון?
שלחת אס אמ אס?
היית במסנגר\איסיקיו?
הרגשת עצוב?
הרגשת שמח?
אכלת במבה? התקלחת? ראית טלוויזיה?
חשבת על קופים? חשבת כובע?
שמעת מוזיקה?
התאכזבת? התעצבנת?
שרת?
רקדת?
ציירת? היה למישהו שאתה מכיר יום הולדת? לבשת חולצה אדומה? לבשת חולצה ירוקה? שתית אלכוהול? שתית מים?
עישנת?
צרחת? נסעת מחוץ לעיר? חשבת להתאבד? חשבת מחשבות פילוסופיות?
עשית שיעורי בית? רבת עם מישהו? כל מה שלא כן- לא...

למעלה