"האם היום" בהרחבה

Shame in you

New member
"האם היום" בהרחבה

העתקתי חלק והוספתי עוד. שתית מיץ? שתית קפה? אכלת עוגה? אכלת סנוויץ'? נפגשת עם חברים? דיברת בטלפון? דיברת בפלאפון? שלחת אס אמ אס? היית במסנגר\איסיקיו? הרגשת עצוב? הרגשת שמח? אכלת במבה? התקלחת? ראית טלוויזיה? חשבת על קופים? חשבת כובע? שמעת מוזיקה? התאכזבת? התעצבנת? שרת? רקדת? ציירת? היה למישהו שאתה מכיר יום הולדת? לבשת חולצה אדומה? לבשת חולצה ירוקה? שתית אלכוהול? שתית מים? עישנת? צרחת? נסעת מחוץ לעיר? חשבת להתאבד? חשבת מחשבות פילוסופיות? עשית שיעורי בית? רבת עם מישהו?

Shame in you

New member
me

שתית מיץ? לא שתית קפה? כן אכלת עוגה? לא אכלת סנוויץ'? כן (לא סתם, של ארומה!) נפגשת עם חברים? בב"ס דיברת בטלפון? עם אמא, כרגיל דיברת בפלאפון? לא, אין לי שלחת אס אמ אס? נייט היית במסנגר\איסיקיו? אין לי הרגשת עצוב? תמיד הרגשת שמח? דווקא כן אכלת במבה? לא התקלחת? כן ראית טלוויזיה? כן חשבת על קופים? מממממממ לא, על תנינים חשבת כובע? לא שמעת מוזיקה? כמובן התאכזבת? אולי... התעצבנת? כן שרת? כן רקדת? אף פעם לא ציירת? לא כדאי היה למישהו שאתה מכיר יום הולדת? לא לבשת חולצה אדומה? לא לבשת חולצה ירוקה? כן שתית אלכוהול? לא שתית מים? כן עישנת? כן צרחת? לא נסעת מחוץ לעיר? כן חשבת להתאבד? לא חשבת מחשבות פילוסופיות? כן..בעיקר בגלל שיעור תנ"ך עשית שיעורי בית? לא רבת עם מישהו? לא

devilz

New member
עונה

שתית מיץ?
שתית קפה?
אכלת עוגה?
אכלת סנוויץ'?
נפגשת עם חברים? ממ
בדיוק דיברת בטלפון?
דיברת בפלאפון?
שלחת אס אמ אס?
היית במסנגר\איסיקיו?
הרגשת עצוב?
הרגשת שמח?
אכלת במבה? יאק התקלחת?
ראית טלוויזיה?
חשבת על קופים? אה?! חשבת כובע? שו? שמעת מוזיקה?
התאכזבת?
התעצבנת?
שרת? למזל העולם
רקדת?
ציירת? אה... תגדירו ציור היה למישהו שאתה מכיר יום הולדת? ממ ממ
לבשת חולצה אדומה?
לבשת חולצה ירוקה?
שתית אלכוהול?
שתית מים?
עישנת?
צרחת?
אבל אני ממש רוצה לעשות אתזה נסעת מחוץ לעיר?
חשבת להתאבד?
ממש.. חשבת מחשבות פילוסופיות?
עשית שיעורי בית?
רבת עם מישהו?

רקפת89

New member
היום שלי:

שתית מיץ?לא. שתית קפה? חצי כוס. אכלת עוגה? לא. אכלת סנוויץ'? לא. נפגשת עם חברים? כן. דיברת בטלפון? כן. דיברת בפלאפון? כן. שלחת אס אמ אס? לא. היית במסנגר\איסיקיו? כן. הרגשת עצוב? לא. הרגשת שמח?כן.
אכלת במבה? לא. התקלחת? תכף.. ראית טלוויזיה? טיפונת, 5 דקות. חשבת על קופים? לא.. חשבת כובע? לא. שמעת מוזיקה? ודאי. התאכזבת? לא נראה לי. התעצבנת? כן. שרת?כן. רקדת? לא.. חח רק אני.. ציירת? לא. היה למישהו שאתה מכיר יום הולדת? כן. לבשת חולצה אדומה? לא. כתומה. לבשת חולצה ירוקה? לא! כתומה! שתית אלכוהול? לא. שתית מים? כן. עישנת? לא, איכס. צרחת? לא. נסעת מחוץ לעיר? כן. חשבת להתאבד? לא חס ושלום. חשבת מחשבות פילוסופיות? כן. עשית שיעורי בית? כן. רבת עם מישהו? לא. סה"כ יום נחמד! לילה טוב!

נושבו

New member
עונה../images/Emo13.gif

שתית מיץ?
שתית קפה?
אכלת עוגה?
אכלת סנוויץ'?
נפגשת עם חברים?
דיברת בטלפון?
דיברת בפלאפון?
שלחת אס אמ אס?
היית במסנגר\איסיקיו?
הרגשת עצוב?
הרגשת שמח?
אכלת במבה?
התקלחת?
ראית טלוויזיה?
חשבת על קופים?
פחח חשבת כובע?הא?
שמעת מוזיקה?
התאכזבת?
התעצבנת?
שרת?
רקדת?
ציירת?
היה למישהו שאתה מכיר יום הולדת?
לבשת חולצה אדומה? גופיה... לבשת חולצה ירוקה?
שתית אלכוהול?
שתית מים?
עישנת? איכס! בחיים לא... צרחת?
נסעת מחוץ לעיר?
חשבת להתאבד?
חשבת מחשבות פילוסופיות?
עשית שיעורי בית?
רבת עם מישהו?

cohenet91

New member
וואו, איזה יום...

שתית מיץ? לא. שתית קפה? איכס, לא. אכלת עוגה? לא. אכלת סנוויץ'? כן. נפגשת עם חברים? בבי"ס. דיברת בטלפון? כן. דיברת בפלאפון? לא. שלחת אס אמ אס? לא. היית במסנגר\איסיקיו? כן. הרגשת עצוב? דאמט, נורא. הרגשת שמח? כן, בבי"ס (אני אוהבת בי"ס
) אכלת במבה? כן. התקלחת? כן. ראית טלוויזיה? כן. חשבת על קופים? לא. חשבת כובע? זה חבשת! לא חשבת! ולא
שמעת מוזיקה? כן. התאכזבת? מאוד. התעצבנת? מאוד. שרת? יש מצב. רקדת? קצת. ציירת? אולי בקטנה- סמיילים, קישקושים וכאלה. היה למישהו שאתה מכיר יום הולדת? לא שידוע לי. לבשת חולצה אדומה? לא. לבשת חולצה ירוקה? לא. שתית אלכוהול? לא. שתית מים? כן. עישנת? איכס! לא. צרחת? לא. נסעת מחוץ לעיר? לא. חשבת להתאבד? חשבתי על התאבדות, אבל לא חשבתי על להתאבד. עשו לי טובה- אל תלכו למקום הזה. יש שם רק חרא. חשבת מחשבות פילוסופיות? פסיכולוגיות. זה היה בלתי נמנע. עשית שיעורי בית? לא. אבל לא היו לי. רבת עם מישהו? כן.

Ofek The Diva

New member
עוונה

שתית מיץ?לא שתית קפה?לא אכלת עוגה?כן אכלת סנוויץ'? לא נפגשת עם חברים?כן דיברת בטלפון?לא דיברת בפלאפון?כן שלחת אס אמ אס?לא היית במסנגר\איסיקיו?כן הרגשת עצוב?כן הרגשת שמח?כן אכלת במבה?לא התקלחת?ברור ראית טלוויזיה?כן חשבת על קופים?לא חשבת כובע?לא שמעת מוזיקה?כן התאכזבת?לא התעצבנת?כן שרת?כן רקדת?לא ציירת?כן היה למישהו שאתה מכיר יום הולדת?לאבאאאאא לבשת חולצה אדומה?לא לבשת חולצה ירוקה?לא שתית אלכוהול?לא שתית מים?כן עישנת?לא צרחת?לא נסעת מחוץ לעיר?לא חשבת להתאבד?לא חשבת מחשבות פילוסופיות?לא עשית שיעורי בית?כן רבת עם מישהו?לא

sof72

New member
../images/Emo65.gif

שתית מיץ? לא שתית קפה? וואי רציתי אבל בסוף לא הכנתי לי אכלת עוגה?
מה פתאום זה משמין אכלת סנוויץ'? לא
נפגשת עם חברים? כן דיברת בטלפון? כן
דיברת בפלאפון? כן
שלחת אס אמ אס? כמובן היית במסנגר\איסיקיו? כן
הרגשת עצוב? לא הרגשת שמח? כן
אכלת במבה? חח לא התקלחת? עוד לא ראית טלוויזיה? כן
חשבת על קופים? כן, ראיתי בובספוג ובדיוק היה ת'קטע עם הקוף שמחטיף לסנדי ופטריק
חשבת כובע? לא שמעת מוזיקה? כן התאכזבת? לא התעצבנת? קצת שרת? כן רקדת? לא ציירת? כןן היה למישהו שאתה מכיר יום הולדת? לא לבשת חולצה אדומה? לא לבשת חולצה ירוקה? לא שתית אלכוהול? לא
שתית מים? כמובן עישנת? עוד לא צרחת? לא נסעת מחוץ לעיר? לא חשבת להתאבד? לאא חשבת מחשבות פילוסופיות? כנראה
עשית שיעורי בית? לא רבת עם מישהו? לא אחלה שאלון

sniii

New member
עונה

שתית מיץ? כן שתית קפה? לא אכלת עוגה?לא אכלת סנוויץ'?לא נפגשת עם חברים?כן דיברת בטלפון?כן דיברת בפלאפון?כן שלחת אס אמ אס?כן היית במסנגר\איסיקיו?כן הרגשת עצוב? בערך הרגשת שמח? בערך אכלת במבה?לא התקלחת?לא ראית טלוויזיה?כן חשבת על קופים?לא חשבת כובע?לא שמעת מוזיקה?כן התאכזבת?כן התעצבנת?כן! שרת?כן רקדת?בערך ציירת?כן היה למישהו שאתה מכיר יום הולדת?לא לבשת חולצה אדומה?לא לבשת חולצה ירוקה?לא שתית אלכוהול?לא שתית מים?כן עישנת?כן צרחת?כן נסעת מחוץ לעיר? לא חשבת להתאבד?לא חשבת מחשבות פילוסופיות? בערך עשית שיעורי בית?לא רבת עם מישהו?בערך

My self and i

New member
מממ אני:)../images/Emo54.gif

שתית מיץ? לא. שתית קפה? לא. אכלת עוגה? לא. אכלת סנוויץ'? כן. נפגשת עם חברים? כן, בבצפר D: דיברת בטלפון? לא, לא הספקתי.. רק חזרתי מבצפר. דיברת בפלאפון? כן. שלחת אס אמ אס? כן. היית במסנגר\איסיקיו? כן. הרגשת עצוב? לא
הרגשת שמח? כן
Happy daaaaaaaay! אכלת במבה? לא. התקלחת? היום עוד לא הספקתי. ראית טלוויזיה? עוד לא הספקתי, רק חזרתי מבצפר XDD חשבת על קופים? האמת שלא XDDDD חשבת כובע? בטח. שמעת מוזיקה? כן, בבצפר משמיעים
התאכזבת? לא. התעצבנת? לא
שרת? כן. רקדת? כן. ציירת? כן, בשיעור גאוגרפיה.|עייף| היה למישהו שאתה מכיר יום הולדת? ממממ לא. לבשת חולצה אדומה? לא. לבשת חולצה ירוקה? לא. שתית אלכוהול? לא. שתית מים? כן. עישנת? לא. צרחת? כן.:) משמחה נמ.
נסעת מחוץ לעיר? לא. חשבת להתאבד? לא. חשבת מחשבות פילוסופיות? כן. הייתי חייבת בשיעור היסטוריה. עשית שיעורי בית? עוד לא הספקתי. רבת עם מישהו? לא.:) Haaaaaaaaaaaaaaappppy me

moruush

New member
עונה :)

שתית מיץ? לא שתית קפה? לא אכלת עוגה? לא אכלת סנוויץ'? לא נפגשת עם חברים? עוד לא.. דיברת בטלפון? כן דיברת בפלאפון? כן שלחת אס אמ אס? כן היית במסנגר\איסיקיו? כן.. אני כרגע גם חחח הרגשת עצוב? כן ;'( חברה סיפרה לי שסבא שלה נפטר. הרגשת שמח? כן חחח חברות שלי גנובות
אכלת במבה? לא התקלחת? עוד לא.. בערב.. אחרי ביה"ס למחול אני אתקלח חח ראית טלוויזיה? כן חשבת על קופים? לא חשבת כובע? לא שמעת מוזיקה? לא התאכזבת? לא התעצבנת? כן שרת? לא רקדת? כן ציירת? קישקושים במחברת נחשב?
היה למישהו שאתה מכיר יום הולדת? לא לבשת חולצה אדומה? לא לבשת חולצה ירוקה? לא שתית אלכוהול? לא שתית מים? כן עישנת? לא צרחת? לא נסעת מחוץ לעיר? לא חשבת להתאבד? לא חשבת מחשבות פילוסופיות? לא עשית שיעורי בית? עוד לא חחחחחחחח :) רבת עם מישהו?

אני

שתית מיץ?כן שתית קפה?לא אכלת עוגה?כןכן אכלת סנוויץ'?כן נפגשת עם חברים?כן דיברת בטלפון?כן דיברת בפלאפון?האמת שלא שלחת אס אמ אס?לא היית במסנגר\איסיקיו?כן הרגשת עצוב?כן הרגשת שמח?נראה לי אכלת במבה?לא התקלחת?עדיין לא ראית טלוויזיה?כן חשבת על קופים?לא חשבת כובע?לא שמעת מוזיקה?כן התאכזבת?לא יודעת התעצבנת?לא ממש שרת?*זייפתי רקדת?כן ציירת?ציירתי איש מקל,זה טוב? היה למישהו שאתה מכיר יום הולדת?כן לבשת חולצה אדומה?לא לבשת חולצה ירוקה?לא שתית אלכוהול?לא שתית מים?כן עישנת?לא צרחת?כן נסעת מחוץ לעיר?לא חשבת להתאבד?כן באוטובס
חשבת מחשבות פילוסופיות? יש מצב עשית שיעורי בית?בקרוב רבת עם מישהו?נופ

lintu1

New member
עונה../images/Emo13.gif

שתית מיץ?לא שתית קפה?כן אכלת עוגה?לא אכלת סנוויץ'?כן נפגשת עם חברים?כן דיברת בטלפון?כן דיברת בפלאפון?לא שלחת אס אמ אס?לא היית במסנגר\איסיקיו?כן הרגשת עצוב?כן הרגשת שמח?לא אכלת במבה?לא התקלחת?אתמול בערב... ראית טלוויזיה?כן חשבת על קופים?לא
חשבת כובע?לא שמעת מוזיקה?כן התאכזבת?כן התעצבנת?כן שרת?לא רקדת?כן ציירת?לא היה למישהו שאתה מכיר יום הולדת?לא לבשת חולצה אדומה?לא לבשת חולצה ירוקה?לא שתית אלכוהול?לא שתית מים?כן עישנת?לא צרחת?לא נסעת מחוץ לעיר?לא חשבת להתאבד?לא חשבת מחשבות פילוסופיות?לא עשית שיעורי בית?לא רבת עם מישהו?לא

ornit4

New member
אני

שתית מיץ? כן שתית קפה? לא אכלת עוגה? כן אכלת סנוויץ'? כן נפגשת עם חברים? כן דיברת בטלפון? לא דיברת בפלאפון? כן שלחת אס אמ אס? כן היית במסנגר\איסיקיו?כן הרגשת עצוב? כן הרגשת שמח? לא אכלת במבה? לא התקלחת?לא ראית טלוויזיה? ממש קצת חשבת על קופים? לא חשבת כובע? לא שמעת מוזיקה? כע התאכזבת? כן התעצבנת? כן שרת? כן רקדת? לא ציירת?כן היה למישהו שאתה מכיר יום הולדת? לא לבשת חולצה אדומה? לא לבשת חולצה ירוקה? לא שתית אלכוהול? לא שתית מים? כן עישנת? לא צרחת? לא נסעת מחוץ לעיר? לא חשבת להתאבד? לא חשבת מחשבות פילוסופיות?לא עשית שיעורי בית? אופסי. :X רבת עם מישהו? לא :]

B A W

New member
עונהנהנה

העתקתי חלק והוספתי עוד. שתית מיץ?לא שתית קפה? לא אכלת עוגה? לא אכלת סנוויץ'? כן נפגשת עם חברים? בבצפר דיברת בטלפון? אמממ לא. לא הייתה לי הזדמנות, נכנסתי הביתה לפני רבע שעה בערך. בצפר זה אררררר דיברת בפלאפון? יאפ שלחת אס אמ אס? כן היית במסנגר\איסיקיו? לא הרגשת עצוב? כן הרגשת שמח? לא ממש =\ אכלת במבה? לא התקלחת? כן ראית טלוויזיה? לא חשבת על קופים? חחחחח בערך חשבת כובע? לא שמעת מוזיקה? כן התאכזבת? קצת התעצבנת? מאוד! שרת? יאפ רקדת? לא ציירת? כן היה למישהו שאתה מכיר יום הולדת? לא לבשת חולצה אדומה? לא לבשת חולצה ירוקה? לא שתית אלכוהול? לא שתית מים? יאפ עישנת? לא צרחת? אני חושבת. נסעת מחוץ לעיר? לא חשבת להתאבד? לא ממש חשבת מחשבות פילוסופיות? כן :) עשית שיעורי בית? כן רבת עם מישהו? עם הרכזת שכבה שלי :) פעם ראשונה שהתעקשתי על שלי, גם אם זה אומר שאני צריכה להיות קצת פחות מנומסת, ולהפסיק לפחד ממה שהטמבלית אומרת לי. בסוף אמרתי תודה זועף ויצאתי. אני עוד אחזור!

D o o S h a

New member
עונה

שתית מיץ? כע שתית קפה? לא אכלת עוגה? לא אכלת סנוויץ'? כע נפגשת עם חברים? כע דיברת בטלפון? כע דיברת בפלאפון? כע שלחת אס אמ אס? כע היית במסנגר\איסיקיו? כע הרגשת עצוב? לא הרגשת שמח? כע אכלת במבה? כע התקלחת? עוד לא ראית טלוויזיה? כע חשבת על קופים? לא ממש חשבת כובע? לא שמעת מוזיקה? כע התאכזבת? לא התעצבנת? לא שרת? כע רקדת? כע ציירת? כע היה למישהו שאתה מכיר יום הולדת? לא לבשת חולצה אדומה? לא לבשת חולצה ירוקה? לא, לבשתי כחולה שתית אלכוהול? לא שתית מים? כע עישנת? לא צרחת? לא נסעת מחוץ לעיר? לא חשבת להתאבד? לא חשבת מחשבות פילוסופיות? לא עשית שיעורי בית? לצערי.. דברים שלא עשיתי מהחופששש.. מ=ל=א דפים במתמטיקקיייי
רבת עם מישהו? לא

IפרנקI

New member
../images/Emo41.gif אני עונה.

שתית מיץ?כן שתית קפה?לא אכלת עוגה?לא אכלת סנוויץ'?כן נפגשת עם חברים?כן דיברת בטלפון?כן דיברת בפלאפון?כן שלחת אס אמ אס?לא היית במסנגר\איסיקיו?כן עכשיו o_O הרגשת עצוב?כן כמעט כל היום... הרגשת שמח?לא..אולי שיצחקו אותי. אכלת במבה?לא איכס! התקלחת?כן ראית טלוויזיה?כן חשבת על קופים?לא חשבת כובע?לא שמעת מוזיקה?כן התאכזבת?כן מאוד... התעצבנת?כן שרת?כן רקדת?כן בשיעור ספורט...בערך. ציירת?לא היה למישהו שאתה מכיר יום הולדת?כן לבשת חולצה אדומה?עכשיו -______- לבשת חולצה ירוקה?לא שתית אלכוהול?לא היום שתית מים?כן עישנת?לא מעשנת,תודה. צרחת?כן נסעת מחוץ לעיר?לא חשבת להתאבד?לא..רק חשבתי להכנס לתרדמת. חשבת מחשבות פילוסופיות?אני?! פחח עשית שיעורי בית?כן >< רבת עם מישהו?כן

psychoit

New member
האם היום?

שתית מיץ? לא שתית קפה? לא אכלת עוגה? כן אכלת סנוויץ'? כן נפגשת עם חברים? כן דיברת בטלפון? כן דיברת בפלאפון? כן שלחת אס אמ אס? לא היית במסנגר\איסיקיו? לא הרגשת עצוב? כן הרגשת שמח? כן אכלת במבה? כן התקלחת? לא ראית טלוויזיה? כן חשבת על קופים? כן חשבת כובע? כן שמעת מוזיקה? כן התאכזבת? כן התעצבנת?כן שרת?כן רקדת?כן ציירת? כן היה למישהו שאתה מכיר יום הולדת? כן לבשת חולצה אדומה? לא לבשת חולצה ירוקה? לא שתית אלכוהול? לא שתית מים?כן עישנת? לא צרחת? לא נסעת מחוץ לעיר? כן חשבת להתאבד? לא חשבת מחשבות פילוסופיות? כן עשית שיעורי בית? כן רבת עם מישהו? כן

Mi RoNi

New member
../images/Emo59.gif

שתית מיץ?
שתית קפה?
אכלת עוגה?
אכלת סנוויץ'?
נפגשת עם חברים?
דיברת בטלפון?
דיברת בפלאפון?
שלחת אס אמ אס?
היית במסנגר\איסיקיו?
הרגשת עצוב?
הרגשת שמח?
אכלת במבה?
התקלחת?
ראית טלוויזיה?
חשבת על קופים?
חשבת כובע?
שמעת מוזיקה?
התאכזבת?
התעצבנת?
שרת?
רקדת?
ציירת?
היה למישהו שאתה מכיר יום הולדת?
לבשת חולצה אדומה?
לבשת חולצה ירוקה?
שתית אלכוהול?
שתית מים?
עישנת?
צרחת?
נסעת מחוץ לעיר?
חשבת להתאבד?
חשבת מחשבות פילוסופיות?
עשית שיעורי בית?
רבת עם מישהו?

emperor28

New member
טוף

שתית מיץ? לא שתית קפה? לא אכלת עוגה? לא אכלת סנוויץ'? לא נפגשת עם חברים? כה דיברת בטלפון? כה דיברת בפלאפון? כה שלחת אס אמ אס? כה היית במסנגר\איסיקיו? כה הרגשת עצוב? כה הרגשת שמח? לא ממש אכלת במבה? לא התקלחת? כה ראית טלוויזיה? כה חשבת על קופים? לא חשבת כובע? לא שמעת מוזיקה? כה התאכזבת? כה התעצבנת? כה שרת? לא רקדת? לא ציירת? לא היה למישהו שאתה מכיר יום הולדת? נופ לבשת חולצה אדומה? לא לבשת חולצה ירוקה? לא שתית אלכוהול? לא שתית מים? כה עישנת? לא צרחת? לא נסעת מחוץ לעיר? לא חשבת להתאבד? לא חשבת מחשבות פילוסופיות? כה עשית שיעורי בית? לא רבת עם מישהו? לא

למעלה