האם היה לי חלום צלול?

דנה.כ.

New member
האם היה לי חלום צלול?

היי קראתי קצת את מה שכתבתם ורציתי לשאול עם החלום שהיה לי הוא חלום צלול: אכתוב בקצרה העניין הוא שבחלום קרה לי משהו שאני לא אוהבת {מעין הטביעו אותי - לא ממש} והייתי בפאניקה ואז נרגעתי כי הבנתי שזה חלום והבן אדם שלא נתן לי לעלות ולנשום אוויר סוף סוף נתן. זה חלום צלול? ואם לא אז חלום צלול זה כאשר אתה מבין שאתה חולם? עם תוכלו להסביר אשמח תודה

Variety

New member
אני מניח שכן.

אם הבנת שאת חולמת, אז זה נקרא חלום צלול. את ידעת שאת חולמת בחלום? חלומות פז, Variety-

דנה.כ.

New member
אז חלום צלול לא כל כך נדיר

ברוב החלומות שלי אני מבינה שזה חלום ואז אני נרגעת עם קרה משהו. הייתכן שיש לי חלומות צלולים בלי שעברתי כל מיני פעולות בשבילו? מה זה בכלל אומר חלום צלול? אז ידעתי שאני חולמת אז? מקווה שתענו לי ביי

Variety

New member
חלומות צלולים

היי דנה, לפי מה שאת כותבת, את כנראה לא יודעת את האפשרויות והכח שיש מאחורי חלימה צלולה. ואם זה בא לך בטבעיות זה עוד יותר טוב! זה מקצר לך את הדרך בהרבה. את כנראה לא מכירה את נושא החלומות הצלולים ולא יודעת מה את יכולה לעשות. העולם של החלום נמצא בתוך הראש שלך, זה הדמיון שלך, את יכולה לשנות אותו. תנסי בחלום הבא שלך, כשאת מבינה שאת חולמת, להעלים את כל הרעים ע"י זה שאת צועקת "רעים העלמו" או כל דבר אחר, ותאמיני שהם יעלמו. ואז, תנסי ליצור משהו, כמו פרח יפה, או שתנסי לעוף ולשבת על ענן. את יכולה לעשות פשוט ה-כ-ל. הדמיון הוא הגבול. יותר מזה, את יכולה לעבוד על שיפור עצמי. לפתור חלומות בקלות. נניח יש לך חלום שמציק לך. בחלום צלול, תזמיני מדריך חלומות ותשאלי אותו על החלום שהציק לך. בגלל שהמדריך חלומות מייצג חלק מהתת-מודע שלך, את תקשבלי תשובות. את יכולה לגשת לזכרונות בתת-מודע, ולשפר יכולות שלך. ובגלל זאת כבר צלולה בחלומות שלך (יש אנשים, כמוני למשל, שצריכים לעבוד קשה כדי שיהיה חלום צלול), את יכולה בקלות לעשות את כל הדברים האלה. חלומות פז, Variety-

דנה.כ.

New member
עכשיו אני מבינה

אבל , למה זה קורה? ז"א הרבה פעמים אני יודעת שאני חולמת אבל לא הבנתי למה? עם תוכל לומר לי עוד מה אפשר לעשות עם זה אני ממש אשמח. כי זה פשוט משהו שאני לא מכירה. תודה וסליחה על הקירצוץ נ.ב איזה תרגילים אפשר לעשות כידי לפתח את זה?

Variety

New member
תשובות

היי דנה, אין לי מושג למה יש אנשים שיש להם חלימה צלולה בצורה טבעית. תראי את זה כמתנה. יכול להיות שזה משהו בגלי המוח, או בכימיה. מה עוד אפשר לעשות. אני יכול לתת לך רעיונות אבל למה שלא תנסי גם לבד? אין לך דמיון? טוב, אבל בכל זאת: אולי תצאי למסע בעולם פנטזיה, אם פיות, דרקונים, ארמונות, קסמים... בדרך, תדברי עם הדמויות, תשאלי אותם שאלות, שאלות שמציקות לך על החיים האמיתיים... או שתעופי על ענן גבוהה, תעמדי עליו, ותקפצי למטה, וכשאת מתקרבת לאדמה, תעופי חזרה לענן. אני אישית לא רואה חלימה צלולה כמקום של סתם כיפים, אלא כמקום לשיפור עצמי, ללמידה עצמית. מקום בו אני יכול לשאול כל מה שבראש שלי בלי להתבייש או לפחד. אם יש בעיה, אוכל לרפא אותה. ובכלל לרפא פחדים. נ.ב. את לא מקרצצת.
חלומות פז, Variety-

דנה.כ.

New member
אני לא ממש מאמינה בלשאול שאלות

את התת מודע שלי כי כמו שאני רואה את זה עם אני מודעת לכך שאני חולמת וכמו שאני יוצרת את הסביבה כך עם אשאל שאלות אני אשמע את מה שאני מצפה או אפילו אני אענה לעצמי.

Variety

New member
תגובה

את בהחלט צודקת! אני חשבתי על זה גם! אם התשובה שתצפי לקבל היא התשובה שתקבלי. אבל בכל זאת, בחלומות הדמויות מייצגות חלקים מהתת מודע, אז אולי תנסי לשאול שאלה ובמקום לנסות לצפות לתשובה מסויימת, פשוט תצפי לקבל תשובה. שווה לנסות, מה יזיק? חלומות פז, Variety-

דנה.כ.

New member
חשבתי על כל זה ו.....

אני חושבת שלא כידי להפריע לחלומות כיוון שלחלומות יש משמעות והם באים כידי להראות לנו משהו וזה שאנו שולטים בחלום מפריעי לייעוד שלו. כל הדברים שאמרת שאפשר לעשות לעלות על ענן להיות בארץ יפה בעצם לא שונה מחלום בהקיץ. תאמר לי מה אתה חושב Variety ביי

Variety

New member
מה שאני חושב

היי, אני חושב, שאם יש לנו את היכולת לעשות משהו, כנראה יש בזה משהו. והאמונה שמפריעים לחלומות אולי לא הכי נכונה. אני כן מאמין שאם חולמים יותר מדי חלומות צלולים יש השפעה על העברת סמלי החלום אבל אם אנחנו יכולים לחלום חלומות צלולים, אז למה לא? אני חושב על הדוגמא שאם מישהו היה נולד עם היכולת לקרוא מחשבות, אבל מאמין שקריאת מחשבות הורסת את החשיבה שלו ולא מנצל את היכלות הזו מפסיד דלת לעולם שונה. אנשים פוחדים משינוי. שינוי של החלומות זה שינוי מאוד אינטימי. ולא יזיק לנסות. מקסימום, אפשר להפסיק עם זה ולחזור למה שהיה קודם. חלומות פז, Variety-

דנה.כ.

New member
חשבתי על כל זה ו.....

אני חושבת שלא כידי להפריע לחלומות כיוון שלחלומות יש משמעות והם באים כידי להראות לנו משהו וזה שאנו שולטים בחלום מפריעי לייעוד שלו. כל הדברים שאמרת שאפשר לעשות לעלות על ענן להיות בארץ יפה בעצם לא שונה מחלום בהקיץ. תאמר לי מה אתה חושב Variety ביי

דנה.כ.

New member
חשבתי על כל זה ו.....

למעלה