האם הטכניקה עובדת?

starot

New member
האם הטכניקה עובדת?

מנסיוני ככל שאני יותר רוצה משהו, באה בגישה חיובית ומאמינה שיהיה טוב - ככה זה לא מופיע. דוגמאות יש לי אלף אבל לדוגמא: נורא רציתי והאמנתי שיתברר שבדיקה לגילוי סרטן אצל אמי תהיה שלילית, והיא היתה חיובית. נורא נורא רציתי, קיוויתי והאמנתי שבתי תתקבל לפקולטה מסויימת והיא לא התקבלה. ביקשתי והאמנתי בכל ליבי שאקבל תפקיד מסויים בעבודה ולא קיבלתי. בכל המקרים באתי בגישה חיובית והאמנתי שיהיה בסדר, והמסקנה שלי עכשיו שהכי טוב לא להתכוון ולא לחשוב ולא לקוות, ואז קורה יותר טוב. זה כאילו שהאנרגיה של ההשתדלות דוקא עושה לא טוב למצב. מה דעתכם?

Name it

New member
אני כן מקבלת את כל מה שאני מבקשת

..ומאמינה! לא יודעת איך אצלך אבל אני גם יודעת שזה מגיע לי ובענק! כשקראתי אותך ואת ה``יהיה בסדר..`` שלך הרגשתי שאת מנסה לאמץ גישה חיובית מתוך איזה פחד סמוי. שמה לא תהיי חיובית אז לא תקבלי.. עקרי את הפחד מהשורש ובקשי כמלכה ולא כנתינה. אור אין סופי לכ.

כן ולא

כמו שנאמר לפני ובצדק, כשאת משתמשת בזה כ"טריק" ואת מתעלמת מפחדים שמצויים בך שום דבר טוב לא יצא מזה, בעצם כן יצא מזה משהו טוב.. את תקבלי ללמוד שיעור. האירוניה היא שרק שאין שום דבר שאת צריכה, ואינך מפחדת מדבר, אז את מקבלת את כל מה שאת רוצה.

מלבד מה שנאמר לפני,

שימי לב שרוב הבקשות שלך נוגעות לאנשים אחרים: אימך ובתך. הסוד לא עובד על אנשים אחרים, כי זה לא המקום שלך להחליט מה צריך לקרות בחייהם ומה הם צריכים לחוות.

אנה92

New member
מדברייך אפשר להבין

שאת מנסה בכוח לאמץ את השיטה של מחשבות חיוביות. במקום לחשוב שאמא שלך לא תקבל תוצאת בדיקה חיובית תתמקדי באיך לעזור לה, תעודדי אותה נפשית ואל תאבדי תקווה לשניה, בסרט אומרים שאנחנו הבוראים של היקום שלנו, את צריכה להרגיש את ההרגשה שאת באמת יכולה לשנות את זה.. תייחסי אל זה כאל אבן קטנה שמפריעה לדרכך ושכל מה שאת צריכה לעשות זה פשוט להעיף אותה. אם מה שיספק את האושר שלך הם הבריאות של אמך והעתיד של בתך, אז תכווני אותם לזה, תעזרי להם למצוא את היעד שלהם, תחשבי לרגע שיש בך את הכוח להראות להם את הדרך, ותנצלי את זה.

kikona126

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

האנרגיה של ההשתדלות, כמו שאת מכנה אותה, עושה לא טוב למצב מאחר ויש מצבים אותם אי אפשר לשנות. ההצלחה של הבת שלך ללימודים, והבריאות של אמא שלך, שייכים לחייהן הפרטיים, וההשפעה על החיים שלהן תבוא רק מהן. בקשר לתפקיד בעבודה. מול הרצון הטוב להצליח בעבודה ולהתקדם תמיד יש את הפחד שאולי זה לא יצליח, השאלה היא בעצם איזה מקום שיחק אותו "הפחד" (לא אוהבת את המילה פחד, נעבור מפה ל"חששות") האם החששות שלך בקשר לקידום הבליטו אצלך פאנים לא רצויים? הרעיון בסוד הוא הרגשת שלמות עם עצמנו , להתקדם בידיעה שאם יש מכשולים בדרך אז נעבור אותם. יש שיגידו כל עקבה לטובה. אני אומרת שאחרי פעם אחת שלא הצלחנו, אני בטוח נצליח בשניה, כי כבר למדנו מהטעות הקודמת. שיהיה בהצלחה. ורפואה שלמה לאמא שלך

למעלה