האם החלטה זה מספיק??

האם החלטה זה מספיק??

טוב חברים, כנראה שסוף סוף נפלה החלטה... השאלה היא.. איך לעזאזאל עושים את זה???? אז ככה, אני בץ 25, מעשנת מגיל 13. אני חולת פסוריאזיס, ולאחרונה גיליתי שעישון בהחלט מחמיר את המחלה. בנוסף, המצב הכלכלי שלי בטטה, ולהוציא 700 800 שקל על סיגריות בחודש זה ממש ביזיון. אז אני מתה להפסיק, הבעיה היא שאני כותבת את ההודעה הזו עם סיגריה ביד.. (זה נורמאלי????) אני מעשנת 2 קופסאות ביום, לעיתים אף יותר. ח'ברה, איך עושים את זה????

טרף טרף

New member
את צריכה לזרוק את כל הסיגריות, אולי

אפילו ללכת למקום שאין גישה לסיגריות, ולשים את הכסף שאת מוציאה על סיגריות בקופה, ואחרי כמה חודשים תראי כמה כסף יש לך ולא תרצי לעשן יותר, זה קשה אבל זה מה שניתן לעשות. סליחה על הבורות, אבל מה זה המחלה פסוריאזיס?

איפה אין סיגריות?.?

אני עובדת במקום שכולם מעשים, איפה שאתה יוצא היום יש סיגריות. תודה על ההצעה, היא לא פרקטית...

ואואו.... לא נורא תמיד אפשר לחזור ל

למוטב תראי http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=533&msgid=77724890 עכשיו באתרים יש כול מיני שיטות לגמילה מעישון תוכלי להעיזר בהם או ברופא המשפחה שלך. ואם אתה רוצה תבואי מדיי יום לפה ותספרי מה עובר עלייך ככה תשתפי אותנו ונוכל לעזור לך מדיי יום... 2 קופסאות זה ממש אבל ממש הרבה תנסי בתור התחלה לקנות קופסא ליום שזה גם הרבה אבל לאט לאט תסני לא לקנות בכלל...

el presidente

New member
כן. בהחלט.

הכל בראש. לא צריך מדבקות , תרופות, הבטחות, נדרים , שבועות, וכו'. הכל בראש נקודה. והמוח האנושי מספיק חזק בשביל להחליט לעשות את זה. עוד שכנועים? במסרים הפרטיים.

ProgE

New member
להפסיק לעשן בעזרת הספר של אלן קאר

אני ועוד רבים אחרים הפסיקו בעזרתו של הספר "הדרך הקלה להפסיק לעשן" ע"י אלן קאר. לחי על הלינק למטה כדי לקרוא איך להשיג את הספר.

פוEט

New member
את צריכה להבין ולקבל את העובדה

שזה לא יהיה קל ותצתרכי לסבול בטווח הקצר בשביל להנות בטווח הארוך!

למעלה