האם החלב מתקלקל?

האם החלב מתקלקל?

תינוקי בן השבועיים וחצי מעדיף לינוק משד ימין. אני משתדלת להציע לו גם את שד שמאל והוא יונק ממנו פעמיים ביום לערך. יש מצבים בהם אין וניקה משד שמאל במשך 24 שעות ויותר. האם החלב שם מתקלקל לאחר פרק זמן כזה? עוד שאלה: האם זה נורמלי שהתינוק יונק רק 5 דקות בכל ארוחה ומתעורר כל חצי שעה-שעה לעוד יניקה של 5 דקות.

nO, the milk won't spoil, but

it sounds like you need extra help with latching the baby on the breast. I would suggest that you call a yoetset hanaka, IBCLC to help you. If you do not breastfeed from that breast, and do not pumpat least 8 times a day, the milk will dry up on that side. Does the baby have at least 5-6 very wet diapers in 24 hours? If not, you should be in touch with a yoetset hanaka. tell me where yo live and I will give you the number of someone near you.​

justmom

New member
תרגום: לא החלב לא יתקלקל, אבל

נשמע שאת צריכה עזרה בחיבור התינוק לשד. אני מציעה לך ליצור קשר עם יועצת הנקה מוסמכת שתעזור לך. אם לא תניקי מהשד ולא תשאבי לפחות 8 פעמים ביום, החלב בצד הזה יתייבש. האם התינוק מייצר לפחות 5-6 חיתולים רטובים מדי 24 שעות? אם לא, את צריכה להיות בקשר עם יועצת הנקה. אמרי לי היכן את גרה ואני אתן לך מספר טלפון של מישהי בקירבתך.

למעלה