האם הוא קמצן?

ט ט ט ל י

New member
האם הוא קמצן?

שלום לכולם! אני חדשה כאן. אז ככה אני יוצאת עם בחור חדש בגילי-27 כשבוע. בדייט הראשון שתינו שתיה חמה שהגיע החשבון שאלתי אותו כמה אני צריכה לשים הוא אמר לי 11 ש"ח, כשבאתי לשים 20 ש"ח והוא שם 50 ש"ח הוא החזיר לי את ה-20 ש"ח ואמר לי לא צריך.... כל הדייטים האחרים אני שילמתי על עצמי ברגע שאני מוציאה כסף הוא לוקח ולא אומר כלום.... ביום שישי האחרון יצאנו לסרט עמדנו שנינו בתור ואני עשיתי עצמי שאני לא רואה שהגיע תורו והוא שילם על הכרטיסים בעל כורחו, שנכנסנו הוצאתי כסף ושילמתי על הפופקורן והשתיה, שוב הוא לא אמר כלום... יש לציין ולהוסיף כי הוא בא מאזור השרון לאזור השפלה לאסוף אותי בכל הפעמים וגם זה יאמר לזכותו, הוא גם מתקשר המון אבל הטל' אבא שלו משלם. מה שרציתי לשאול זה האם יתכן שהוא קמצן או מה??????????? אני באופי שלי מאוד בזבזנית וקשה לי להיות עם קמצן. אודה לכם על עזרתכם.

seeyou

New member
זה עוד יכול להיות בעלך לעתיד!

בדרך כלל ניגודים נמשכים...הוא קמצן את בזבזנית... לי יש רושם שאת צודקת אך גם ייתכן שזה עיניין להשקפת חיים... יוצאים ביחד מרצון נהנים ביחד עם זכויות שוות אז למה לא להתחלק? אבל להתחלק על דברים גדולים ולא על כרטיס קולנוע.. אם בפעם הבא הוא יביא פרח אז יש להניח שיש לו גם רגשות כלפיך...רק במיקרה שגם ברגשות הוא קמצן... יש לי עוד כמה עצות אך לא מאיז,מאחר ולא מכיר את הטבע שלך... בהצלחה! אם יש בך נשיות תוכלי לחנך אותו גם אם הוא ילד בן 27!

ט ט ט ל י

New member
נראה לי שהוא קמצן גם ברגשות

הוא לא מחמיא לי אף פעם בשבוע היחיד שיצאנו ותאמינו לי בלי להשתחצן יש על מה... אז קמצן בכסף קמצן באהבה?!

seeyou

New member
באיזה אי את נמצאת?

אם כך הדבר לא חבל על הזמן שלך? " Better be alone than in bad "COMPANY. כול כך מפחדת להיות לבד?

s h o o s h a

New member
איזו מסקנה נחרצת

"אני יוצאת עם בחור חדש בגילי-27 כשבוע" תסלחי לי על השאלה החצופה, בוטה, עוקצת משהו אולי, אבל - מתי הספקת במשך הכשבוע שנפגשתם לחרוץ דינו של בחור שבכלל אינך מכירה עדין ולהדביק לו תווית של "קמצן"? נראה לי, מה אומר לך, לא יודעת, קצת "פישי" כזה (אבל זו אני) ואולי תקבלי תשובה שתתאים לך גם בכל הפורומים האחרים אליהם הפנית שאלה זו בדיוק.

ליידילי

New member
שפשפתי את העיניים

וחזרתי וקראתי. ועיין אני המומה. ובכלל לא בטוחה אם להגיב לך. פשוט כי חבל על הזמן. (לא כמו הביטוי האופנתי אלא כפשוטו). ובכל זאת. אולי יש לך תקנה. אז אני מנסה להפעיל את הגונג -אולי תתעוררי. לך יש חסרון ענק, על פי הודאתך - את בזבזנית. אם את מרוויחה את הכסף שאת מבזבזת - שיבושם לך. אך יש לי חשד שלא כך הוא. את מכירה בחור שבוע, יצאתם כמעט כל יום בשבוע הזה, וכפי הנראה נהנת. הוא מעניין אותך די כדי לבדוק את התאמתו אליך. עד כאן - יפה. מה שלא ברור לי כלל וכלל, הוא למה לדעתך עליו, (או על אביו) לממן אותך?!?! מה זה הסיפור הזה?!?!? את עורכת כלפיו כל מיני "ניסויים" כספיים, שבהם הוא "נכשל" לדעתך. בשביל מה?!?! היית כאילו בסדר בדייט הראשון, הצעת כסף, והוא "הלך איתך" אך אחר כך נבוך, והשיב לך את כספך. בפעמים האחרות הוצאת כסף, והוא לקח ולא אמר כלום. מה בדיוק רצית שיגיד?!? כנראה שזה נראה לו בסדר. גם לי זה נראה אוקי - לולא טמנת שם מלכודת , לו אך גם לעצמך. כדאי שתבהירי לעצמך מהן ציפיותיך, ומהן עמדותייך. ולכשתחליטי שאת שייכת לאיזשהו דור קדמון שסבור שעל העלם לשלם עבור העלמה בכל מקרה וללא יוצא מן הכלל, וכי עליו להאבק למען "זכותו" זו, אז כדאי אולי שתיידעי אותו על כך. קחי נא בחשבון שהוא יחשוב שלא מתאים לו לצאת עם בזבזנית בעלת עמדות עתיקות שמודדת אותו לפי קני מידה שאבד עליהם הקלח. את מוזמנת ל"בזבז" 50 ש"ח כתמורה צנועה לעצתי זו. תוכלי לעשות זאת ע"י תרומה לתנועה הפמיניסטית. תוך כך תבקשי שישלחו לך קצת חומרי קריאה. אולי תפקחנה עינייך.

../images/Emo182.gifמחמאות אחרי שבוע.

מה רצית איזו מחמאה? להלל את יופייך? זה שהוא יצא איתך די הרבה פעמים בשבוע זו לא מחמאה? מחמאה היא לפעמים במעשים ולא במילים, ותוך שבוע את קבעת שהוא קמצן בכסף וקמצן ברגש...מה את עושה איתו עדיין? יש גברים שגם אחרי שנים לא מחלקים מחמאות, ממש סיבה לעזוב אותם... לא יודעת מה טענותייך כלפי הבחור, לי את נשמעת לא רצינית.

עושר בזוגיות

לפי דבריך העושר בזוגיות הוא החומר גרידא. מאחר שמאוד בולטת גישתך החומרית הייתי מציע לך זאת- את צעירה מאוד, וכל בני אמצע הארבעים ויותר ישמחו "לצאת" איתך, יש להם יכולת חומרית נפלאה מזו של צעירים........ איתם לא תצטרכי "תרגילי" ממון, ברצון ישלמו מכיסם... אבל......... לא בלי תמורה. נסי נא לחשוב את על התמורות שאת מבקשת בחייך, והגיעי בעצמך למסקנה. אודה על האמת- קשה לגלות אמפטיה לחשיבה שכזו לאחר כל כך מעט זמן . ועל אף זאת שיהיה לך בהצלחה.

ט ט ט ל י

New member
צודקים

אבל מה לגבי זה שהוא לא מחמיא לי האם זה גם חלק מקמצנות אולי ברגשות?!

הוא "כן" הוא גם "לא"

בכל אשר תלכי לתור אחר בן זוג תמצאי את האביר שיש בו את ה-"כן" מתאים לי וגם את ה"לא" מתאים לי. הוא "כן" קמצן, הוא "לא" מחמיא וכן הלאה, אלו הם ערכים סובייקטיביים אשר רק את עם עצמך צריכה למדוד את הנפחים של ה"כן" אל מול נפחי ה"לא" ועם זה להחליט עם הוא מתאים לך או לא. סתם כדי לסבר את העין אומר זאת כך- הנה את הולכת כ-סומא ברחוב, ידיך מושטות לצדדים, ובגבר הראשון (לאחר בדיקת מישוש) הינך אוחזת, ובלי לחכוך כלל וכלל את מבקשת מרגע האחיזה לערוך בו עיצובים שיתאימו לך, או במילים אחרות, לפסל אותו בצלם דמיונך. (הפסל לוקח אבן גולמית ופוסל חלקים ממנה עד אשר מגיע לצלם הרצוי לו). ובכן עלמה- הניחי לזאת, אל תבקשי לעצב, נסי לבנות את המרקם עם האישיות שלו ושלך כסינתיזה ולא לחפש את האידיאל שבנית בעולמך באופן עצמאי. הזוגיות היא תמיד תמיד בשניים, ולשני הצדדים יש את הזכות להכות במקבת ולפסול יחד את צלם הזוגיות. מכותיו במקבת אינן לטעמך? עיצובו מבית אימא לא מוצאים חן בעיניך, קומי ולכי לחפש אחר במקומו, והפעם בעיניים פקוחות ובראש פתוח להבין כי מה שניבנה במוחך כאידיאל לא בהיכרח בר מימוש הוא. בהצלחה

ט ט ט ל י

New member
תודה יפה אמרת

מושלם לא קיים וגם לא חשבתי שקיים כנראה שמרוב שהתאכזבתי אני מחפשת באופן אוטומט את הרע ולא את הטוב

ליידילי

New member
צלילי הגונג

נתבזבזו עליך. כעת זה ברור. אני הולכת להטביע יגוני בכוס טה.

למעלה