האם הוא צודק?

AmiTutiT14

New member
לא יודעת, אבל בליגה המעפנה בישראל

כל דבר אפשרי, עד כמה שזה עצוב. אני ממש לא אתפלא אם זה מה שקרה, אני אפילו אשמח!
 

Golden Angle

New member
ברור שתשמח כי יהייה תירוץ להפסד

שלכם. די כבר להתעסק בחיפוש תירוצים כל הבילבולי שכל שלכם על השופטים רק מורידין מערך המשחק הענקי הזה שהיה, זה שלא שרקו עבירה בלתי ספורטיבית שווה לכך ששלשה של שרון ששון שנפסלה בגלל עבירה תוקף שלא הייתה והייתה יכולה לגמור את המשחק והרסה את המומנטום של מכבי. ועוד אפשר לעשות המון השוואות ביום שני לא הייתה קבוצה שקיבלה יחס מעודף מהשופטים טעויות השיפוט התחלקו שווה בשווה ואין אפילו מקום לחשוד ששילמו כסף לשופט (אלא אם מחפשים תירוצים)
 

AmiTutiT14

New member
לא. אין תירוץ להפסד.

פשוט שיחקנו כל כך גרוע ופיגרנו כל המשחק באיזה 10 הפרש. אה אופס שניה.. זה בכלל מכבי. ידעתי שלא הייתי צריכה לשתות היום כל כך הרבה בקבוקי וודקה. שיט.
 

Golden Angle

New member
לא הייתה עבירה תוקף

לא זוכר מי מהפועל ירושלים אבל הוא הגיש את הגוף לבורשטיין ולא הייתה שום עבירה
 

TheOrion

New member
נו באמת....

די עם השטויות האלה. התקשורת מנסה ללבות עוד יותר את היצרים שלובו כבר במלחה. למה להצטרף לחגיגה שלהם?
 

TheOrion

New member
איתן, בקשה קטנה.

כמו שאני לא קורא לאנשי הפועל בשמות כשאני מדבר אתכם, אני אבקש ממך לא לקרוא לאנשי מכבי בשמות. כן, אני יודע למי אתה מתכוון, ולא, אני לא מתכוון לענות לזה.
 

TheOrion

New member
נמנמ

אני לא מתכוון להתווכח אם הוא כן או לא או אולי. אני סה"כ מבקש כבוד מינימלי כלפיי
 

AmiTutiT14

New member
אוקי.

אבל עדיין אי אפשר למנוע מהגולשים לקרוא לו ככה. כשאני אדבר איתך אני לא אקרא לו גזען בכל אופן.
 
למעלה