האם הוא יצליח, לדעתכם?

דידי 9

New member
ומה רע לבוא ממקום נותן? אני רואה את זה בחיוך.....

כלומר אם דברים לא מסתדרים אז כל המילים שהוא שלח לא יהיו בתוקף, בכל מקרה....
אבל הוא בא ממקום ומטקסט שבעיני מאוד נכון!
אין לי ספק שהוא יסנן את מה שלא מתאים לו בכל מקרה.....
אני די מעריכה את האומץ והכנות שלו לבוא ממקום לא סטנדרטי בקטע הזה:)

FineSilverMan

New member
לדעתי זה שיק ללא כיסוי...

הוא מבטיח הרים וגבעות... וזה לא אנושי.
&nbsp
אומנם אף פעם לא הבטחתי... אבל כן נתתי. מזמני, מהאנרגיות שלי. יותר מאשר קיבלתי. ויותר ממה שהרגשתי שקיבלתי. וזה לא עזר. בסופו של דבר.
&nbsp
לטעמי הוא צריך לבוא בגישה צנועה יותר.

דידי 9

New member
לטעמי פיספסת את הקטע המחוייך בכל זה..

וכמו שאמרתי-המציאות הרבה פעמים מכתיבה את הדברים ולא הכתוב-במקרה הזה:)
ועושה רושם שהוא יודע את זה וגם מי שתיענה לו יודעת!
אבל הקטע אחר-ובעיני לא מראה על חולשה או "סמרטוט".

דורי למשל-התעצבנה שהוא "יכיל" אותה כנראה מטעמים של "אני לא האישה החלשה"....נו באמת!
עוד גברים פה שמסתתרים מאחורי הפחדים שלהם- זינקו כמו תמיד למקום של "הגבר" החזק!
חחחח ודווקא הבחור הזה-בא ממקום אמיתי, ואני רואה בזה סוג של חוזק.....

בוא ניקח מישהו מוכר- דודי בלסר ששווה גם במח לא רק בחיצוניות. יש לו את שני הפנים,כן?
הוא כותב כזה טקסט......
בנות ימרחו עליו! גם אם הוא כתב את זה בסוג של הומור, או בקטע של "אני לא מתאהב, תעזרו לי!"

כך שאם אתה מתיחס לטקסט בלבד-פצצה.:) מאוד כייפי ונכון....
מקווה בשבילו שתהיה מי שהוא ימצא חן בעיניה.....והיא בעיניו.

FineSilverMan

New member
גם אני מקווה, זה לא עולה כסף

נראה אם המהלך הזה יניב פירות...
אם אזכור לבדוק את מצבו בעתיד...
&nbsp
אני לא בטוח שהוא בא ממקום אמיתי. אני מאמין שהוא איש שיווק. אולי הוא מאלו שיכולים למכור קרח לאסקימוסים...

dori78

New member
דורי לא התעצבנה.

בטח לא ממקום של "אני לא האשה החלשה".
בן הזוג שלי צריך להיות זה, שמולו לא תהיה לי בעיה להיות חלשה, פגיעה ומסכנה.
הוא צריך להיות זה, שאני יודעת באלף אחוז שלעולם לא ינצל את זה,
שיידע לנחם אותי ולתת לי תחושה שגם זה, יעבור בסוף.
ושהשמש תזרח שוב, גם אם עכשיו קצת אפור.
לשמחתי, הייתי מספיק בררנית לאורך השנים. היו לי מעט בני זוג, אבל כולם ענו על התנאי הזה.

מה שכן - דורי חושבת שזה מאוד עצוב, שגבר חביב שעל פניו יש לו מה להציע לאשה,
מרגיש צורך לשווק את עצמו באופן כזה, להציע את חצי המלכות ואף יותר,
מבלי להציב שום דרישות/בקשות למועמדת האופציונלית.
כמו כן דורי חושבת, שפתיחות אמיתית בין בני זוג, כוללת גם את היכולת של כל אחד מבני הזוג להשבר,
להראות חולשה, למצוא אוזן קשבת,תמיכה (ואולי גם קצת טישו) אצל השותף שלו לחיים.
אין דבר כזה אדם שלא מתבאס לעולם, שלא עצוב, שלא מרגיש רצון להתחבא בפוך (או במזגן) עד יעבור זעם,
או עד שמישהו יבוא ללטף לו את הראש ולהגיד לו שהכל יהיה בסדר.
יש אנשים שמתעקשים לשמור על פאסון אפילו מול בן/בת הזוג שלהם.
לכולנו יש את הרגעים האלה, מי שלא מסוגל להיראות כך בפני בן הזוג שלו - הוא הפחדן האמיתי בעיניי.

אם דודי בלסר היה כותב טקסט כזה - זה היה מוריד לי ממנו לגמרי.
וצר לי לאכזב אותך, אבל יש לי תחושה שהוא לא זקוק לשום טקסט כדי שבנות ימרחו עליו.

דידי 9

New member
את באמת לא מבינה כלום, אה?

כתבת שהוא סמרטוט ריצפה.....
עיזבי, אין לי מה להסביר לך...................

*פרח צבוע*

dori78

New member
את צודקת.

אין לך מה להסביר לי, כי אין לך מושג על מה אני מדברת.
את תקועה במנטרות ה"אנטי פמיניזם" שלך, בלי להבין מה זה פמיניזם.

ביי.

dori78

New member

"ואולי לא כל אחת רוצה ללכת על כל אחד שהוא רק במקרה רווק, זמין ועם דופק פועם."

המשפט הזה ממצה את התשובות לכל דודות העולם.

דידי 9

New member
הטקסט-פצצה!

חזק מאוד....
אבל הוא........לא מתאים לטקסט בחיצוניות שלו....

תהיה לו בעיה-למרות הטקסט המאוד חזק.
גבר שמתחיל סלאש מחזר אחרי בחורה-לא רואה אותו כ"צייד".
רואה אותו כגבר, כמחזר.....אבל תלוי מאוד איך ומי עושה את זה.

צלשלספק

New member
תחילה בוא נקרא לילד בשמו.

הבחור הציע את עצמו ל"מכרז" ברשת החברתית, כך שאין כאן שום צייד או חיזור ממוקד מטרה אלא ירי לכל כיוון בציפיה למצוא את המתאימה.

תגדיר "יצליח"?
טלפון? סתם דייט? או ממש בחורה מתאימה לקשר?

אם אתה משער שיתקשרו/יפנו אליו בחורות שונות עד תמהוניות שממילא פונות לגברים בשיטת המצליח דרך הרשת (יש גם גברים כאלו), ז"א שממילא היו פונות לכל אחד שנראה להן סביר עד נורמלי בפרופיל זה או אחר וינסו את מזלן, אז כן, יש מצב שיפנו אליו.

מעבר לכך, לא מתחבר כל כך לשיטת ה...שיווק הזאת. הכתיבה עצמה נאה ומאחל לבחור בהצלחה, אך את הגלגל עצמו הוא לא המציא מבחינת היזמות עצמה.אכן, יש גם בחורות ש"מרימות" את עצמן למכרז דרך חברים ברשת וכו', בסגנון זה או אחר כמו שהוא עשה.

היה לפני שנה מישהו שניסה בצורה דומה

הוא פנה לפייסבוק או גוגל שקנה שטח פרסום שבו הוא פרסם את הפרטים שלו ואת מה שהוא מחפש במבוקשת. קיבל חשיפה עצומה. צימצם את הפניות לבערך 4 שמתוכן נפגש עם שתיים. לא יצא מזה סיפור אהבה...

אולי לבחור הזה יהיה יותר מזל.

צלשלספק

New member
אולי. ומאחל לו בהצלחה למרות שאני לא הייתי

עושה את זה, לא שיש לי בעיה לחשוף ת'צמי, זה פשוט (מה זה) לא הסטייל שלי, לטעמי יש בזה מן הנואשות ולשמחתי לא מצאתי קשיים כאלו במציאת זוגיות בשלב זה או אחר שיביאו אותי אפילו לחשוב על סיטואציה כזו שאמכור את עצמי אל הלא נודע....ת.

אבל אם כבר נכנסתי ל"סטייל שלי" אז מה כן הסטייל שלי?

אני אנסה לתת דוגמא למקרה דומה שהניב לי תוצאות חיוביות, המקרה דומה הסגנון שונה.
זה היה כמה חודשים לפני שנכנסתי לנהל כאן, יצאתי מקשר של איזה חודשיים וחצי שלושה עם מישהי שהכרתי באחד האתרים, וסוג של שבועיים שלושה אחרי התחלתי לחפש קשר חדש אבל לא עם מישהי לחוצה או תזזיתית, כי הקשר ההוא בא לי בבום ויצאתי משם עם לא מעט תהיות על כל הקטע של "הילדים" ו"החתונה" בראש של בחורות מסוימות כתנאי לקשר, שממש "מחפשות אותך על זה". בקיצור, הייתי בעניין של להכיר ונרתעתי מבחורות עם סממנים של "לחוצה" שגרמו לי אפילו לתהות אם אני רוצה צאצאים נוספים בעצמי או להתחתן שוב?

אז מה שעשיתי בעצם היה להרים פוסט מאוד מעניין באחד הפורומים השכנים שידעתי שיש בו בחורות בגיל שלי ש"מבינות" את הסיטואציה שחוויתי בקשר "ההוא"וזה בערך מה שעשיתי. לא רק ש"שפכתי" שם, בין לבין זרקתי שאני מעוניין להכיר מישהי בראש של וציינתי גם שאני מעשן וכו' מה שהיווה שם ספציפית בעייה די גדולה.

בעקבות השרשור ההוא, פנו אלי שלוש בנות במסרים אבל לא יצא מזה כלום (לא אכנס לסיבות ולנסיבות), ויצא שפניתי בסוף למישהי ביוזמתי וכן נכנסתי לקשר, קצרצר בעקבות השרשור ההוא, הנוכחות שלי "שם" והחיבור החזק שנוצר ביני לבין אחת הכותבות שהסבתר וגרה בסמיכות אלי.

בקיצור הסטייל שלי מה זה שונה משלו.

dori78

New member
אני אשמח

לקישור לשרשור ההוא.
מעניין אותי איך גבר גרוש עם ילד תופס את העניין.
אני יצאתי לפני כמעט שנה מקשר של שנתיים וחצי, שנגמר בגלל העניין הזה (אני רציתי, הוא לא).
בניגוד לכל הציפיות, די מהר הכרתי מישהו חדש והעניין הזה היה מאוד מרכזי ועלה לדיון ממש בהתחלה.
אני לא חושבת שזה עושה אותי ל"לחוצה", רק למישהי שיודעת מה היא מחפשת.

צלשלספק

New member
בשבילך...

אני אמצא אותו. שפכתי שפכתי שם חבל על הזמן ממה שאני זוכר:)הבנות התחברו והיה מעניין בסה״כ לפתוח את הנושא. זה היה לפני שהתחלתי לנהל את הפורום, אני לא זוכר בדיוק מתי, אשלח לך לינק במסר, האמת שגם אני סקרן..כשתראי מה כתבתי ומהיכן זה הגיע, ייתכן ותביני מאיפה זה בא. היו כמה סיבות לחשש הכנה שלי אחרי הקשר הספציפי ההוא מהלחוצות/ילדותיות עם השאלות המפגרות בדייט הראשון או שני שהביאו אותי לצאת בהצהרה ספק מגננה אוטומטית, לסיים קשרים או לחתוך אם אני מזהה מהלחוצות. לא, כשהגעתי ל״תובנות״ ההם - אמרתי את האמת. כן, גם אם זה אומר שהיא לא תעלה אלי לבית או דייט שני שלישי וואט אבר רק בגלל שאני לא כמו כל הגברים שעונים אוטומטית כן לחתונה וכן לילדים. שקרנים. זה מה שאני אומר. ואני אספר לך עוד משהו, חלק מהגברים יענו ב״כן״ אוטומטי לשאלות הבנאליות הללו בדייטים הראשונים. בארורררר שהוא רוצה חתונה וילדים ועוד אי אלו סיפורים - רק כדי לזרום לסקס עם בחורה שאין מצב שהוא ישים עליה טבעת. ייתכן ובחור זה או אחר רוצה חתונה וילדים - רק לא איתה! עם כולן הוא רוצה. עונים באוטומט ״כן״ ויאללה הבחורה מבסוטה, דייט ראשון עד רביעי ויאללה למיטה, ואחר כך, מי יודע...פעם הייתי עונה ב״כן״ הבנאלי, לפני שנכנסתי לקשר ההוא. אני זוכר שכשרבנו על משהו פעוט אחרי חודש ככה, שלושה שבועות לא זוכר - היא דפקה לי יציאה ״אז תגיד שאתה לא רוצה ילדים ונגמור את זה״, אני זוכר שהייתי המום - כאילו wtf? מאיפה זה בא פתאום?מאיפה היציאה ההזויה הזו? עד אז לא שמתי לב לתבניות הללו בנשים מסיומות. שהקשר הזה לא הסתיים (כולה חודשים וחצי שהתחילו בבום ונגמרו...בכלום והיו פה ושם עוד יציאות קיצוניות מצידה - ובהחלט גם בהמשך מצידי בנושא ששלפה מאנשהו) הביאו לי מספיק תובנות. להבא וככה לומדים על מה אני רוצה ועל מה אני לא עונה ב״כן״ אוטומטי רק כדי לזרום עם מישהי. אז יצאתי אולי בהצהרות שאני בכלל לא רוצה עוד ילדים כי הייתי במגגנה מ״הלחוצות״ או מאלו שהמשפחה ״לחצה״. שאלתי את עצמי למה אני אשם שהיא לחוצה? אחר מיתנתי את זה לפשוט ״לא יודע״. סיבות למה לא כרגע היו בשפע, מי שטרחה להקשיב להבין - סבבה. מי שלא גם סבבה. זה גם לא ממש מעניין אותי, אני כרגע לא יודע אם אני רוצה עוד ילד/ים מעבר לחמוד שיש לי. אני פשוט ריאלי, יש לא מעט סיבות והאחרונה שבהן - תאמיני לי - הסיבה האחרונה במהותה היא ״הוא גרוש פלוס אחד וכבר עשה את שלו״ וואי איך זה היה מעצבן אותי. בכל מקרה הסברתי כפי שאני אומר תמיד, בניין לא בונים מהגג אלא מהיסודות וכוונתי כאן - לקשר זוגי. אני לא יוצא בהצהרות שאני לא בטוח שארצה לקיים.

FineSilverMan

New member
הכוונה שלי היתה הפוכה

יש נשים שלא ישלחו הודעה ראשונות. או לא יפנו לגבר במציאות. הן יסתפקו בחיוך ויתנו לו את הכבוד להתחיל איתן.
כאן הוא יורה לכל הכיוונים (בתמורה לארוחה במסעדה)
&nbsp
הצלחה, מבחינתו, היא נישואין, אני מאמין.
אהבה. להכיר מישהי באופן רציני.
&nbsp
בדיוק, זה היה בעבר עם כמה וכמה נשים... פחות מהצד הגברי. לכן תהיתי האם זה צעד מוצלח.
לפני כשנה פרסמתי "אירוע" שבו הצעתי ידידה לחברים בפייסבוק. היו כמה שהתעניינו אבל זה לא הוביל לדייט.
&nbsp
חשבתי לצלם את עצמי ולעלות קטע ל-Youtube.
ללכת על משהו לא בדיוק שיגרתי.
&nbsp
&nbsp

צלשלספק

New member
אני במקומך דווקא הייתי הולך הפוך.

תהיה שגרתי אבל תהיה מקורי.

עזוב אותך מרעיונות כמו סרטונים ביוטיוב או ממכר עצמי באיביי וחשיפה המונית, אתה יכול יותר להזיק לעצמך מלהועיל, אנשים לא שוחכים כל כך מהר פרצופים, והווי אומר גם אם זה לדלג מהר על אי אלו יותר מדי מוכרים - מה שמרגיש לך.

לדעתי אל תלך בדרך הזו.

למעלה