האם הוא בוגד בי?

תבדקי טוב טוב איך

התחיל התהליך הזה אצלך. מוכן להתערב שבהתחלה שמת לב לירידה בחשק שלו כלפייך - פתאום הוא מחבק ומנשק פחות, כבר לא תופס לך את התחת דבר ראשון כשהוא נכנס הביתה, תדירות הסקס יורדת. את בודקת את עצמך בראי בדאגה - אולי השמנת קצת, אולי נפלו לך הציצי - לא, זה לא זה (להיפך, בגלל הדאגות דווקא ירדת שני קילו
) פתאום עוברת לך מחשבה מקפיאה בראש - יכול להיות שיש לו מישהי אחרת? פתאום הכל נופל למקום - הקפיצה הקטנה שלו אתמול בלילה מול המחשב, הנייד שפתאום הולך איתו לכל מקום, הישיבה שבוע שעבר בעבודה שהתארכה מעל ומעבר לצפוי - עכשיו את בטוחה לגמרי, זה בטוח זה. אז רק לידיעתך, מותק - אצל גברים בוגדים המשיכה כלפי בת הזוג הקבועה דווקא עולה, לפחות בהתחלה (ככה זה כשמגוונים במסעדה - התיאבון באופן כללי עולה
) - זה כנראה לא זה.

felka

New member
בגידה היא מעשה

שזה אומר שאת יודעת (לדעת אפשר רק אחרי שדבר נודע). החשש שלך יכול להגיע ממלא מקומות לגיטימיים לגמרי: פחד לאבד זוגיות , חוסר ביטחון בקשר וכו. מה ההרגשה שהוא נותן לך? האם את יכולה לתת דוגמא חיה משיחות. ההרגשה מגיע מאינטואיתיה שלך: למשל בעליך נותן הרגשה של אי שקיפות (לא שהוא משקר או מסתיר בכוונה אלה פחות מספר לך על מה הוא עושה בזמנו החופשי). אינטואיציה יכולה לחזות פחד (רגש) היא לא יכולה לחזות שקר או הסתרה (מעשה שבא בעקבות רגש). כל עוד את לא יודעת בוודעות אל תבני סרטים. תקחי אותו לשיחה שבה רק תביאי את מה שאת מרגישה בלי פחד לאבד אותו או לרצות אותו. תקחי בחשבון שלשיחה כזאת יכולים להיות תוצאות. מה שאני לא ממליץ בשיחה זה לא להגיד משפטים שמתחילים ב"אתה" ומשפטים עם מסרים מוסתרים
בדק בית צריך להיות בזוגיות ובתקשורת ביניכם. איש חכם אמר לי פעם שזוגיות הכי חזקה יכולה להיות רק כאשר מנקים את כל הדברים בין בני זוג. תהליך ניקוי הוא תהליך לא פשוט וצורך המון אהבה, אומץ ומסירות. אם זאת תוצאה יכולה להיות זוגיות מדהימה עם המון ביטחון ואמון!

אני חושבת שמצאתי מה לעשות בשלב הזה

קראתי את התגובות של כולכם ותודה, התגובות המדוייקות יותר הגיעו אלי לתיבה האישית, מנסיון אישי של אנשים כאן וזה עזר לי מאד. עזר לי במיוחד בחור אחד שכתב לי את סיפורו האישי ובחורה שהפנתה אותי להרצאה שהיא היתה בה ושעזרה לה מאד. www.wix.com/eExclusiveMe/BGIDA לפי מה שקראתי זו הרצאה שמעבירה פסיכולוגית יחד עם חוקר פרטי ואני מתכוונת להירשם וללכת בעצמי, בשלב הזה- זו נראית לי הדרך הנכונה יותר שתתן לי אולי רעיונות או כיוון מקצועי על השלב הבא.... נכון שאני צריכה לשבת איתו לשיחה, נכון שזה הדבר ה"נכון" והמוסרי יותר לעשות מאשר לחטט ולעקוב כדי למצוא "הוכחות", אבל חבר'ה, נניח שאני צודקת?... הרי יש השלכות משפטיות עתידיות שאני צריכה לקחת בחשבון.... והרי אם אני צודקת והוא אכן בוגד, אם אשב לשוחח איתו הוא יכול להכחיש בשלב הראשון (והרי אין לי הוכחות מוצקות, אלא רק חשד) ואח"כ- להעלים את הבגידה על כל המשמעויות שבכך... ואז מה? אלו כיווני מחשבה שחלקכם נתנו לי ואני ממש ממש רוצה להודות לכם על העזרה. אני מברכת על כך שנכנסתי לפורום הזה כי בחיים לא חשבתי לכתוב ככה בפורום.... תודה לכולם! אני מבטיחה לעדכן בהמשך...

felka

New member
חשיבות לשלוט במצב

נניח והוא בוגד, מה יותר חשוב לך: להוכיח שהוא בוגד או לטפל בזוגיות שלך ולהנות ממנה? אם המטרה שלך, שהיא לגיטימית, להוכיח שהוא בוגד, אני לא רואה דרך אחרת מלהתחיל לעקוב אחריו או לדבר איתו ולבקש הסבר. אני מאמין שלטנגו צריך שניים. אם הוא בוגד הוא עושה את זה מסיבה כל שהיא שגם לך יש מקום מסוים. המקום לא חייב להיות אקטיבי, הוא יכול להיות גם פסיבי. אני חושב שאת צריכה דבר ראשון להבין אותו ולהחליט בעצמך מה יהיה לך טוב לעשות. יש מקרים שבשביל לשחזר אמון צריך שנים ולא לכולם יש את הסבלנות ויש מקרים שצריך כמה שעות שיחה, חיבוק, נשיקה והרבה סבלנות.

למעלה