האם הדג מסריח מהראש?

גוריט

New member
האם הדג מסריח מהראש?

שרון רוצה לפטר את נעמי בלומנטל אבל גם עומרי שתק. אולי הגן על שרון עצמו? האם ראש הממשלה נגוע בשחיתות ?

eviv

New member
השחיתות בשלטון הליכוד הוא אסון

שרון מצא את השעיר לעזאזל ותקף את בלומנטל בעוד שבנו נגוע בשחיתות בעצמו ובואו ניזכר באיזה שחיתות מדובר מדובר על השחיתות שעזרה לשרון להיכנס לשלטון

Zack DA

New member
...ואני הייתי רוצה לדעת לאן

...גישת ה"חף מפשע עד שהוכחה אשמתו" נעלמת כשהנאשם אינו איש שמאל !!

eviv

New member
שתיקה מהווה התחשבות לרעה

בעיקר שזה נציג ציבור לא אני קבעתי את זה... לפי דעתי אם אני לא טועה בג"ץ אמר זאת

Zack DA

New member
צריך להפריד לשני מקרים

1. המקרה של שרון ועמרי ושאר ה"שחיתויות" שלא הוכחו בבית משפט. 2. שתיקתה של נעמי בלומנטל - אליה אתה מתייחס - והיא מפרטת ברגעים אלו בפני ראש הממשלה את הסיבות לפיהן היא שתקה.

eviv

New member
תשובה

1 השחיתות של עומרי לא הוכחה בגלל שתיקתו ואם הוא שתק זו זכותו אין לי בעיה שהוא שתק הוא לא היה נבחר ציבור בכל מקרה זה לא נראה טוב 2 במקרה של בלומנטל היא שתקה בדיוק כמו עומרי שרון למה שלא תישאר ואם היא תלך למה שעומרי שרון ישאר?

חנוך6

New member
האם נתת אי-פעם כסף לאיזושהי מפלגה

הבעייה היא בשיטה. כל המתמודדים זקוקים לכסף בכדי לנצח. הדרך היחידה לקבל את הכסף זה אך ורק מבעלי עניין. כמעט ואין אנשים שעוזרים למפלגות ומתמודדים בגלל הקשר האידאולוגי. כל המשחק הוא איך להיות בעל עניין ולעבוד על הפרקליטות והמשטרה ולהבטיח שכלי התקשורת יהיו איתך וישמיצו אך ורק את היריב. איך הגיע מצנע לפסגה? איך הגיע ברק? ביילין הרחיק לכת והלך לאיחוד האירופי לקבל משם כסף. יהיו תמיד בעלי עניין ועשירים שמזיזים את הכוחות לשלטון. בגלל זה אין לנו עדיין רכבות פרוסות בכל המדינה, כידוע שיש בעלי עניין שיכולים להפסיד מזה, וכל הח"כ מפחדים מהם. כולם, כל המפלגות הם באותה סירה. השאלה היא האם נכנסים לתמונה גם גורמים עויינים וגורמים בוגדניים.

eviv

New member
האם שמעת פעם משהוא כזה

על מרצ? האם מרצ קיבלה כסף לא חוקי? אני יכול לומר לך בתור מישהו שהיה בפרימריס של מרצ כל הפריימריס התנהל בשתי אוהלים אחד שהיתה ההצבעה ושני ששם הנציגים חילקו את החומר שלהם ואילו בליכוד אני ראיתי טלוויזיה וגם הכתבים וגם מתפקדים שסיפרו לי מה קרה שם לכל מועמד היה אוהל ובלל היה שם "לונה פארק" אני לא רואה את מה שקרה בליכוד בתור משהו מייצג לכלל הפוליטיקאים במרצ בכלל לא נזקקו לכל כך הרבה כסף אתה יכול גם לראות שמרצ לא פעלה למען האנשים העשירים שאתה חושד שתורמים לפוליטקאים היא הרי התנגדה לתקציב שנתן לעשירים במקום לשכבות החלשות והיא פעלה בהמון דרכים לעזור לשכבות החלשות אתה הרי לא יכול לחשוב שהעשירים תרמו כדי שיעזרו לחלשים נכון....

חנוך6

New member
במרץ לא היו פרימריס. ראה על האיחוד

ראה את הכתבה במעריב על האיחוד האירופי שהם נותנים כספים עצומים לכל הארגונים והאישים עם דעות תבוסתניות כמו שלום עכשיו, ארבע אמהות, רומן ברונפמאן ועוד. זה הרבה יותר גרוע מכל שחיתות אחרת.

eviv

New member
כודם כל במרצ היה לאחר מכן

תרומה היא לא דבר שלא חוקי יש תרומות שמותר להעביר ויש כאלה שלא דברים אלה מפורטים בחוק אני לא יודע באיזה סכום מדובר למה זה שחיתות? ואם תיתן את הכתבה אני יוכל לענות לך ביותר יעילות

חנוך6

New member
הנה הכתבה במעריב..

שים לב שיש גם קשר שתיקה של כלי התקשורת. כמעט ולא מדברים על זה. זה עצמו משהו מסריח מאוד.

למעלה